Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Asztrofotózás
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Lehet hogy én vagyok túl pesszimista de ha ennyi segítene azon hogy az off topic olyan legyen mint régen, akkor már világbéke lenne

Amúgy én sem szakmai témákkal szedtem össze a hsz-eimet az biztos
Bár jó részüket linuxos topicban szedtem fel, de ott inkább mint láma tevénykedtem nem mint guru
Jah ráadásul én meg mondtam olyan hülyeségeket is mint hogy az off topic nem lesz sikeres
(amúgy meg lehet nézni, az olyan moderátorok, akiknek sok hsz-ük van, szinte mind off témákban szedték össze, sőt a mod-ok nagy része ilyen)
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós kamerák
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Üzleti előfizetők hirdetései
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jah ráadásul én meg mondtam olyan hülyeségeket is mint hogy az off topic nem lesz sikeres
(amúgy meg lehet nézni, az olyan moderátorok, akiknek sok hsz-ük van, szinte mind off témákban szedték össze, sőt a mod-ok nagy része ilyen)