Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
fendre
tag
Elrejted az IP cimedet. Ha jol tudom van egy legalis es egy kevesbe legalis modja. A kevesbe legalis hogy egy olyan proxyn nyomulsz keresztul ami leszedi a valodi IP cimedet, meg adataidat, es egy masikat kapsz
A masik ami egy program alapu hogy 1-2 mp-enkent (vagy tobb nemtom) a vilag minden tajara ''kapcsolgat'' proxykra es igy ha minden igaz akkor ugy latszik mintha mindig mashonnan ''jonnel''. Egyebkent korlatozottak az ismereteim ilyen teren, de majd biztos kijavitjak ha tevedtem.
Aktív témák
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A masik ami egy program alapu hogy 1-2 mp-enkent (vagy tobb nemtom) a vilag minden tajara ''kapcsolgat'' proxykra es igy ha minden igaz akkor ugy latszik mintha mindig mashonnan ''jonnel''. Egyebkent korlatozottak az ismereteim ilyen teren, de majd biztos kijavitjak ha tevedtem.