Hirdetés
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
A rang abszolút nem számít, sőt még én is koppantam ma reggel a saját szakterületemen, szal...
-
Lajbi
csendes tag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy miért nem ilyen nickeket választassz magadnak, mint Suliro v1.0, Suliro v1.2 és ... így mindenki tudná, hogy ki vagy és tudná hogy épp hanyadik bann nál tartassz.
-
I_Am
veterán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Na most nem vitázni akarok, tehát ne úgy olvasd, de ha egy hozzászólás értelmet, megfontoltságot, hozzáértést tükröz akkor nem számít ki írja. Hinni fognak neki.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Tesla topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest