Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- Androidos fejegységek
- BIOS topic
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Természetesen az IS az mindenképpen pozitív. Mondjuk nekem legtöbbször mozgó témánál kellett sötétben... AF amúgyis kb nyaktörő pl koncerten (izgő-mozgó énekesnő), keresőben szartse látni az 5.6 miatt. Még ha a háttér éles is lesz valamilyen ok folytán, a zenészek tuti bemozdulnak. Szóval +1 fényértékért, és élesebb képért ölni tudnék.

Szvsz egy tesztben megnézném hogy melyik szerepelne jobban AF-ben ilyen esetben. Egy 4L USM (szűkíthető fókusz tartománnyal - ha jól tudom azon is van kapcs.), vagy 18-135-ös 5.6 IS.
Persze nem egy kategória, látószögben sem... APS-Cn majdnem ott kezdődik a 70-200 mint ahol a 135 végetér
Viszont erre meg ott a 18-55 negyed áron a cserélgetés nyűgjével.Én is "anti-cserélgetista" voltam... aztán mikor rájön az ember, hogy pont ezért jó a DSLR váz, hogy megválaszthatod az obit akkor meg már nem is hátrány. Csak ott lesz egy UZI-d Dehát mindenki szája íze szerint

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont erre meg ott a 18-55 negyed áron a cserélgetés nyűgjével.