Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sznrbt
csendes tag
Üdvözlök mindenkit, lenne egy problémám,
adott egy számlázó exe program, mellette egy .bat file amit program inditás előtt futtatok. benne:
net use LPT1: /delete
net use LPT1: \\gépnév\GenericT /persistent:yesadott még továbbá egy epson tm88t III as párhuzamos kimenetű (25tűs) blokknyomtató.
vettem hozzá átalakító kábelt parallel to usb (delock márkájú) amit a windows ieee1284 néven ismer fel.
Feltelepitem Generic Text Onlyként (win 7 64bit) a nyomtatót megosztom GenericT néven és amikor a programból nyomtatni szeretnék kirakja a nyomtatandó listába de a nyomtató nem csinál semmit.. ja és virtuális usb 2 portra rakom..Próbáltam saját driverével azzal sem csinál semmit, próbáltam korszerűbb epson tm-t20t usb-s nyomtatóval az is ugyan is ezt csinálja Generic Text Only val.
A saját driverével nyomtat ugyan de nem úgy ahogyan a programban meg van irva, ami nekem nem jo.próbáltam xp-vel azzal ugyan ezt produkálja..
Valaki tud esetleg ebben nekem segiteni? kifogytam mindenből, valami hiányzik egy plusz beállitás akármi nemtudom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Politika
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Ryzen 7 CPU-k
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest