- Milyen videókártyát?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
most akkor mi van az 1.6-al??? az xfire szerint 1.6on van a pub szeró,valaki megnézhetné törttel..én nem tudom
szerk.:sőt a miniadmin szerint a PAM is....
-
BandiHUN
veterán
lehetne valami ma is...én biztos leszek,fél-3/4 9-től
-
BandiHUN
veterán
most akkor mi van az 1.6 mizériával?lesz jó verzió,amihez nem kell origi?mert nekem hiába van,ha sokunknak nincs,és este nincs kedvem megint reinstallal pöcsölni
-
BandiHUN
veterán
egyébként a chinatown naggyon király tud ám lenni,lehet favorit mapom lesz
tegnap sikerült megcsipni olyan szerókat,ahol igazi csapatszellemes,nem kempelős,de nem is rush tdm ment,van egy filingje a dolognak,nagyon rajta lehet maradni
igaz ezzel a brigáddal a kiképzős map is jó volt,csakhát sokan voltunk,és néha bealkotott a szeró,elkezdte felváltva dobálni ki a spawnokra a 2 csapatot,na abból irtózatos vérfürdő kerekedett
egyébként egy szmomra új dolog,hogy sabotage alatt és hq alatt is van olyan,tdm alatt is,hogy 1-2 ember az ellen közepére spawnol,vagyis meg lehet lepni a kempereket hátulról,ha jól él vele az ember
nem semmi poén volt berántani az RPD-t double tappal az ellenfél háta mögött
persze ilyen jött nekünk is....
-
BandiHUN
veterán
nem gond.csak tudod jólesett volna,mégha nem is szóltam volna érdemben bele,mert nem ismerem az illetőt,elhiszem nektek,hisz gondolom nem alaptalan 5let volt
csak igy most messzi földről hazaesve jól esett volna,hogy még tagnak tűnök
biztos valami túlmelegszik,a vidkarin a fesszabályzó vagy maga a gpu tud ilyesmit produkálni,hogy csak megáll a gép,kimerevedik a kép,vagy restartol.a procin igazából ugye nem 3d terheléskor már kibukna,ha az kezdene befűteni...meg kellene valamivel,pl.ati tools-al zavarászni a karit,és figyelni közben everesttel,nem tudom,milyen karid van,mérnek-e a feszabályozók is hőfokot...ha nem,jobbhiján finoman tapogasd meg a karit,ha a gpu hő rendben lenne.ami még lehet,az,hogy a vidkarin nagyobb hűtés van,hőmozgásra kontaktossá válik egy pillanatra,de azt látod,amikor megnézed a karit a gépben,mert ferdén áll.próbáld meg azt,hogy párszor ki-be dugod,és finoman megemelve kicsit ellenfeszitve a súlynak húzod meg a rögzitőcsavarjait.még esetleg lehet a táp is,ha a konfig pillanatokra ránt nagyobbat a tápon,és akkor fel sem tűnik,mert látszólag jók a tápfeszek.a pcie tápcsati lazasága is okozhat ilyen meglepit.kábé ennyi jut eszembe hardveresen.egyébként meg nekem valami vbar nevű oldalsáv-progival akadt ilyen fagyósan össze annó a cod4,és pl.a hellgate london meg el sem indult,amig fent volt,még disabledben sem,a fearral szintén akadt,minden más meg ment szépen...
-
BandiHUN
veterán
nem lett volna rossz,ha nem kéne alá erőmű...inkább nem kellett volna a csodaengine optimalizálatlanul,meg kellett volna még hagyni techdemónak,ez alá meg tenni valami kiforrottat...maga a játék nem lenne rossz,biztos multiban sem...igaz a timeshift is nagyon tetszik nekem,meg nagyon szép is,de azt is leszólják...
-
BandiHUN
veterán
hali!estére várható valami?mert akkor újrapakolom a codot,de ha nem lesz war,akkor nemigen...edzek inkább chinatownra
-
BandiHUN
veterán
ezért ne hagyd abba...egyébként tény,hogy fura,de jó kérdés,hogy mit fog hozni a szerveroldal.merthogy be is lehet állitani a szerón a sebzéseket...és szerintem nem fogják ilyen hc-normál közöttin hagyni.tapasztalat alapján kábé 3 golyó kell,de igazából olyan,mintha annyira nem függne a távolságtól,bár ez reális is,hisz nincs is akkora távolság a játékban,ahol ennek látszania kéne,viszont a szórás meg nagyon nudli,piszokul kijön a preciz célzás/aimbot
vagyis ha van reflexed,akkor rusholhatsz,nem kell célzás mégjobban,sniperek/egérmágusok szintén előny,kik szopnak megint?akik osonnának fedezékről fedezékre/bombával foglalkoznak.egyszerűen szarik mindenki a bombára,játszottam vagy 5 olyan sabotage kört+1 sd-t,ahol nem a bomba döntött a meccs végéről,hanem a timelimit...
háááát,eddig csalódás.de a mapok egész jók azért,igaz 1-2 home made lazán kenterbe veri...
-
BandiHUN
veterán
még arra se....kábé 5-6 embertől egy marha nagy spawnkillé alakul az egész,aki fel tud mászni az elején valami jó helyre,letarol mindenkit,mert a földszinten egymást irtják,csak szedni kell a potyafrageket,meg lesni a spawnokat...teszel pár lépést mondjuk,és már a szomszéd spawnokról is odalátni...de a többi map egész jó.sajna szerintem túl sok helyre fel lehet ugrani/sok az ablak,piszok sokat fog számitani a pályaismeret,mert ettől függetlenül azért nincs túl sok útvonal,és ez a kempereknek kedvez.
-
BandiHUN
veterán
felraktam a Cod4 1.6 patchet a honlapunkra is,szedhető,ha valakinek nem lenne meg... lásd a letöltések/cod4 patchek alatt
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
remélem lealáztátok a fél világot,amig távol voltam
-
BandiHUN
veterán
hali Nyugdijasok!végre hazaértem...
-
BandiHUN
veterán
én is berágattam a múltkor,mert 1.ha veled van baja,beszéljétek meg,meg nem letaposni kell a ts-ről,hanem max ha gond,átruccanni egy másik szobába.2.minek állitsa le akárki a NYEV-esek közül a dolgot,ha semleges/nem ért egyet vele?merthogy én miért nem védtem meh...hmm...3.kérdezi,mit csinálhatna a lagbind vagy mi a szösz ellen,mert olyan emberkével találkozott...mondtam neki,kérdezze meg zeee-t...no erre berágott,én meg megmondtam neki,hogy itt ugrik ki a kettős mérce,mert a drága rokonára is mindenki fúj,mert térugrásokkal közlekedik,de bele van tanulva,és nem lehet oldalról lelőni,csak szemből/hátulról...
-
BandiHUN
veterán
estére valami pufogtatás?
-
BandiHUN
veterán
ejj,nekem még mindig alapon az 5000+ Black...
sajna a vidkari igyis-úgyis kevés,de nem tudom,mikor lesz csere,először egy corsair vx-450re hajtok,az most fontosabb...
-
BandiHUN
veterán
ki nem tudod elvileg venni,mert a registry-ben volt.eztolvasd már át,lehet itt van megoldás keycserére...én igazán nem tudtam kihámozni,hogy az itteni dolgok csak több prtofil kezeléséhez jók 1 gépen(x db key,mellé x db profil),vagy arra is,hogy cserélj egy létező keyt a profil meghagyásával...de mintha erről is lenne szó a topikban,hogy nagy duzzogva,hibaüzivel,de megcsinálja a cod4 az új keyhez kódolást de majd látod,én rég olvasgattam,hátha ér valamit...
-
BandiHUN
veterán
ejj,a sok foci b..i
ma ráérnék játszani,erre mi van?a barilistán halom név,de csak Mariann játszik,az meg olyn szerókra jár,ahol nem ismerek senkit/nem jövős be
ráadásul nyomni kell,mert ezer óra meló a héten,keddtől nem leszek legalább 8 napig németországi kiállitósdi miatt...
de lehet,hogy 2 hét lesz belőle...
-
BandiHUN
veterán
nem semmi Ovecs,megyek utánad a szeróra,sehol más,mire felérek,sehol senki,valami Kopri vagy ki bejelentkezik,ledurrantom,kilépek,erre látom,hogy TE voltál az
mennék vissza,erre kilépsz
-
BandiHUN
veterán
szorult helyzet
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1302 üzenetére
kedvenc FFA-s shotom
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1302 üzenetére
inkább csak nem jött be annyira utána...én mostmár,hogy megvan minden létező fegyó,annyit nem járok oda,a maradék pár challenge-t sem tudom megcsinálni ott,mert pl.a hc hiányzik,meg a teljes map halál nélkül,na jó,az 1:5-ös death/kill aránynak még nekiugrok
egyszer már majdnem meglett,de még kellett volna 2 kill...
ja,ez az 50es ffa-ra vonatkozik.a tdm-ért nem vagyok odáig,ráadásul tele vannak az ilyen szerók csiterrel,meg triplagranyóssal,én nem vagyok egy rambó tipus...de pl.nyomtam azon a szerón olyan kört is,amit nyertem a csapatból.sajna jönnek-mennek az emberek is a meccs közben,nomeg állogat mindenki a vezető oldalra,volt olyan hogy 2/1arány volt az amúgyis vezető csapat létszámra,ehhez meg már pofa kell.a jóöreg sd bejön,méginkább a dom,hq,sabotage,de ahhoz is kell egy jó csapat,meg normális emberek...
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1278 üzenetére
hajrá!én már fullos vagyok...ez usa szeró,érdemes egyébként reconnect-et irni konzolba,mert sokszor nem enged fel server full vagy low ping üzivel,de reconnecttel másodikra simán bejön,és kicsi a pingem,nem venni észre semmit,50-70max..bár itt nem is sokat kell zoommal lőni....jaés jó dolog,hogy itt a mi időnk szerint kora du-tól mondjuk este 11-ig tele van,mondjuk hátránya,hogy ha nagyobb esti gémbe feledkez,él,éjfél után rohamosan csökken a népesség.meg nem kell csodálkozni,ha csiterbe futsz,szokott lenni...de nem számit,van épp elég fragnak való,és ha 10másodpercet tudsz már talpon tölteni,már kezded érteni a lényegét
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1259 üzenetére
193.47.83.217:28931 ez fejlődni is jó,spawnkill+martyr ajánlott(mindenki azt csinálja...),és a légicsapás 3kill,heli 5
javaslat:spawnkor lépj rögtön hátra,és húzd a ravaszt,mert jönnek sorban eléd,nekem 3 este sikerült kimaxolni 4 csipát,tehát termelékeny
shipmenten 50ember,ha meg tudod oldani,hogy eleressz egy airstrike-t,25 a minimum kill
-
BandiHUN
veterán
szerintem is jobb a 20as PaM-ban....főleg hogy véleményem szerint nem is vagyunk a másikon FFA-ban 12-nél többen,de nem is jó már 10fölött egyáltalán,mert oda spawnol az ember az ellenfelek közelében,amikor sokan voltunk,volt olyan,hogy 3szor egymás után lőttek le a spawn után 5 méterrel...és igy minden war elfér a másikon,nem kell hol ide,hol oda menni,vagy embereket kirakni épp,mert waroznánk...a másikon is nagyobb eséllyel alakul ki egy odajáró értelmes társaság,ha bármikor lehet menni...
-
BandiHUN
veterán
nálam attól függ inkább,mennyire vagyok hulla a napi biorobot után,van,amikor alig látom már a monitort...ilyen vaksi,zombi napokon inkább ak,hétvégén/könnyebb napokon,amikor még tudok koncentrálni,mp5.az m4-et is szerettem,de aztán valamiért nem vált örök kedvenccé,mintha gyengébb vagy pontatlanabb lenne,mint a fentiek,vagyis inkább mintha mp5 sebzés ak szórással kombinálva.tudom,hogy ezért megkapom,hogy nem igy van,mert pontos,de nekem igy látszott...szerintem az mp5 a legpontosabb géppityu távolra.furamód a tunkolós P90 az,amivel vért izzadtam a 150 fejessel,pedig arra mondják,hogy közelről a legtutibb,sokan.mégsem akart 5méterről se összejönni a fejes.az egylövetűektől meg fostam,hogy na azzal simán ledarálják az embert ffa-n,és tök könnyen mentek a fejesek.csipával viszont fingom sincs,hogy lehet az épp benyomott távcsóre már ki is küldeni a fejlövést,nagyon nem érzem,nozoommal hova tájoljam be.kemppartin ffa-n persze megy,ha van idő befogni az ellent,se sd-n halál.
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #1252 üzenetére
jaja,minden kategóriából ha megvan az összes piros,kapsz 1 aranyat,ott az ak-t,de van még az arany dragunov,w1200 shoti,arany RPD,és arany miniuzi ha jól rémlik...nekem már 1 hete fullos
csak az arany ak-n és az arany Dragunov-on kivül nem használok mást...RPD néha,ha nincs jó kedvem,nagyobb FFA szerón,meg a jó öreg mp5,mint újabban kedvenc,ha jó napom van...mert sajna gyengébb az ak-nál,többet kell koncentrálni
-
-
BandiHUN
veterán
az enyém,az x-718BF volt 3200
nem volt nagy összeg,meg vettem egy 1990-es steelseries pro gamer egérpadot,ami jobbára szép,mint hasznos,nekem lassú,pedig már az egérből is kivettem a plusz 18g-os súlyt...a teflonlap bejönne,de abból meg nem tudtam simát szerezni,csak olyat,ami üvegszálon van,az pont jó sebesség,csak "ugrik"a négyzethálós üvegszálminta miatt
látom,jól leharcoltad már az egeret
-
BandiHUN
veterán
ja,csak én marha rájöttem,hogy pasztám sincs
a második boltban sikerült csak venni(2 van összesen
),ott is titan nano grease-t,bár a tesztek alapján elég jóra értékelik,ahogy néztem,csak jó lesz valamire,legalább óccsó vót...ma már be fogom izzitani a cuccost,de a gépre is ráfér egy kis portalanitás amúgyis...a 25centis venti besziv minden vackot,eléggé szürkés az összkép a házban
-
BandiHUN
veterán
egyébként hogy érdemes az ilyen egeret használni igazából?mert ha maxra veszem a gémet is meg az egeret is,az nagyon durva,viszont ha az egér is meg a gém is közepes,akkor igazán nem értem,miben jobb egy magasabb dpi-s egér.vagy nem tudok gyorsan fordulni,vagy túlrántom az ellenen,ha odacsavarok valahol...
igazi előnye nekem a nagyon jó fogás és magasság lett...de vártam volna valami pluszt,hogy magasabb lett a dpi,de tulképp nem hoz többet a konyhára,mint a régi 800dpi-sem.az talán,hogy ez birja a gyorsulást,viszont meg is torolja emiatt a legkisebb kézmegbicsaklást is,amit a régi kommersz simán benyelt,mert nem tudta követni
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
ok,elismerem,farok voltam,a módszer tényleg gáz volt
,ne haragudjatok
,viszont attól függetlenül voltak problémák a stratégiával,ezt te sem tagadhatod...kevés ez a rohanok-bomba le-rush,mert kitanulható,és miután kitanulták,meg is ettek reggelire minket.megvolt az összhang,az utolsó 1-2 ember módszeresen le lett vadászva,főleg hogy tudták,merre szaladunk kezdéskor,a nadéink nem találtak,és füstön át is le lettünk kaszálva.kicsit jobban át kéne beszélni a posztokat,mert hihetetlen,hogy nem tudunk mit kezdeni bizonyos helyzetekkel,mapokkal...
-
BandiHUN
veterán
egyébként nem értem,miért nem maradtál a ts-en megbeszélni,ha bajod van,miért kellett iderohanni rögtön csinálni a feszkót,meg is lehet mindent beszélni,mint ahogy a stratégiát is.ne haragudj,ha megbántottalak,azt hiszem nem csak én voltam ideges,elnézést a többiektől is,sajnálom.de azt nem vállalom be,hogy nem vagyok csapatjátékos.azt,hogy hamar bemérgelem magam,azt igen.mégegyszer sorry,emberek.
-
BandiHUN
veterán
akkor sértődj be...nem tudom,miért nem lehet várni egy kicsit,minek kell a rohadt rush,a seggem meg nem fedezi senki,és persze hogy lelőnek pl.plant közben,arra nem gondolsz,hogy ez is fontos a csapatnak?marhajól fest a statom,amikor füst ide vagy oda 5ödszörre lőnek ki a planton,mert mindenki megy mindenfelé.ha védünk,meg azt veszem észre,hogy még plant sehol,és mégis 5emberre maradok egyedül...és jogosan mondanád,ha én lennék az utolsó a statban,de ez soha nem igy van,akkor mit kritizálsz?tököm a rohadt nyomulásba,az rontja el az egészet,mivel teszi jobban a dolgát,akit kilőnek,mert nem tud nyugton várni 1-2mp-et?a mai warban sem az volt,hogy leplanteltek,mert lassúak voltunk,hanem leplanteltek,mert 2ember maradt,akik nem rohantak ezerrel be,ez a bajod?kiváncsi vagyok,hányat plantoltál,mert nekem azért volt jópár.ha már bevállalom ezt,akkor azt hiszem jogos igény,hogy közben valaki fedezzen...mit mondjak bémeg,sajnálom?örülsz,mert jó játékosként mindenképp neked lesz igazad?
-
BandiHUN
veterán
ha minden igaz,nekem is jön a jövő héten az 5000+ Black Edition...a proci a leggyengébb láncszemem...viszont most már a vga és a monitor szinte bizti tolódik karácsonyra,nem is igen várható semmi nagy árzuhanás/új cuccok,és az 1950pro már most sem ér sokat,úgyhogy még ez sem motivál....
-
BandiHUN
veterán
az ac hűtés nagyon jó...mondjuk nekem gyárilag Iceq3 van a cuccon,de az is az ő gyártmányuk,és gyakorlatilag mindig hangtalan a vidkari,a 25centis venti szélzaja elnyom mindent,pedig az sem mérhető össze 1db átlagos jófajta venti zajával sem...
ja,nekem is a hdd a leghangosabb
mondjuk tettem zajelnyelőbe,és annyira megszoktam,hogy hallatszik a winyó műküdése,hogy csak visszraktam normál...egyszerűen kell az a kis hang
-
BandiHUN
veterán
ja és hol a fenébe késik a rohadt 1.6 patch???ne mondják már,hogy a nyomorult 4 pályát eddig tart megcsinálni pc-re is,amikor a konzolosok már szétjátszották magukat velük,és a 360 majdnem pc...ezekután igazi féregség,ha mi is csak ugyanazt kapjuk...az új killcam kell a francnak,de már jó lenne vacakolás nélkül pár új map.most sajnos ehhez mod kell,de abból is egyik bugosabb,mint a másik,és nem tudom,miért jó az,hogy a kedvenc fgyópacokok és a szintek nem használhatók semelyik alatt.nomeg valami lehetne a lvl55 felett is,nem értem,miért nem lehet tovább számolni,aki nincs 55,az vagy nudli,vagy "elromlott a cdkulcsa"..
-
BandiHUN
veterán
szeródijak mikor lesznek esedékesek?mert holnap megyek a bankba utalni máshová is,és akkor egyfüst alatt le lehetne tudni,sajna csak munkaidőben van a bank nyitva,tehát mindenképp lógnom kell,és azt nem kellene gyakran...
-
BandiHUN
veterán
az ilyen szerókra nem kell járni...én fel sem veszem az ilyesmit,van szerver elég,sőt az esetek 99%-ában találok a favoritomban olyat,amin vannak,amikor nincs nálunk senki...egyébként a kis suttyó 70ftos warezos,rosszabbesetben cheater,klánnélküli majmocskáknak hamar jár a pofája 1 fejes után,sajnos erről az activision tehet.lenne online profiltárolás,normális keyellenőrzés,egyedi lemezsorozatszám,lehet,hogy nem lennénk ennyien,de az minőségibb lenne jóval...én már sokszor bánom,hogy kiadtam a 9200at erre a gémre,mert ha ezt tudom,akkor vettem volna olyat,amit tényleg muszáj eredetiben megvenni,igy nem kaptam semmi extrát azért,mert pengettem a lét,még maga az eladó is piszkált 2 hónap múlva,hogy neki 70ftos van...szóval ennyit ma a netes játékról...
-
BandiHUN
veterán
azt mondja meg valaki,miért nincs senki ts-en meg a szerókon se...ilyen sem volt már rég...
-
BandiHUN
veterán
én meg meg nem válnék tőle...a 4megabitből csinál 4,5öt,a 256upomból lesz lazán 300 körül folyamatosban,tehát elég jó,és jól lehet priorizálni a progikat,akkor is simán netezek,ha épp fullon jön valami,vagy simán tölthetek le/fel gémelés közben,nem zavarja...persze más kérdés,hogy néha eleve szar a Fibernet,olyankor ez sem tud mit csinálni...akkor vagyok 200as pinggel,és lövöldözök mindenki mögé
de ez már nem a progi hibája.szerencsére,most 1-2 hete stabilan megy jól a net 7végén is
-
BandiHUN
veterán
ezt én is hallotam,meg hogy 89w-osak lesznek.de hogy mikor ér ide...elvileg a gyártása már leállt 1-2 hete a réginek.csakhát nem hinném,hogy ami maradt,bezúznák
drágább,kajálósabb proci meg kinek kell majd?valami sántitani fog,vagy kifuttatnak,vagy drágább lesz az új szerintem,mert máshogy bukó...
-
BandiHUN
veterán
mivel én kérdeztem,olvastam már,gondolhatod
viszont az ilyen szerintem-nél meg talán-nál kicsit konkrétabb infó kellene.mert ahogy olvasandó a dolog,az illetőnek sincs/volt ilyen,mert akkor példálózna magával.hallani meg bármit lehet,fúleg ha az az illető is csak hallotta
egyébként CnQ tényleg nincs)fura,volt egy ősibb k8m890-es chipsetes alaplapom ez előtt,ami nem volt tuningbarát(nem lehetett még pl.az ide buszspeedet sem fixálni,ment a HT órajaellel szépen felfelé...),abban tudtam eljutni ilyen körülmények között 2,4ig atomstabilan, 2,5ig néha winyókiakadással bootkor(reset általában megoldotta,de inkább lejjebb használtam,ki tudja mikor lesz adatvesztés...),de az bezzeg simán tudta a CnQ-t tunningal.csak újra kellett raknio a procidrivert,felismerte a procit 4400/4600nak órajelfüggően,és ment is minden szépen.most meg itt a jó tuninglap,és erre nincs CnQ---sz...janak le.nem tudom,intelnél is ilyen-e a helyzet...nekem meg igenis számit,ha megy fél napokat a gép,meg esetleg éjszaka,mit eszik.mert most CnQ-val alapon az egész gép eszik kábé 75-80wattot,még modem/routerrel sincs egy 100as...
-
BandiHUN
veterán
valahol tudsz arról infót,mit eszik egyébként az 5000+ BE a 3,2gigán?kell-e hozzá tápot emelni,vagy alapfeszen garantált?ilyesmi érdekel,mert én is arra jutottam,amin ti agyaltatok itt napközben,vagyis hogy inkább egy black olcsón,mint egy 6400as mindigkazán...bár mivel még nem tudom,hogy jut a BE a 6400órajelére,addig kétséges,mert ha az is annyit eszik,ráadásul a táppal is szórakozni kell,az megint egy rosszpont...
-
BandiHUN
veterán
az igazsághoz hozztartozik,hogy van egy RMClock nevezetű progi,ami megoldja a CnQ-t,állitólag még jobban,mint a gyári megoldás....nekem nem sikerült tunningos procival belőni,de szerintem bennem van a hiba,nem volt kedvem/időm kellően beállitani a dolgokat.de alapon nagyon szépen ment,és még a levett 1gigás órajel mellett le is csaltam a tápot a gyári 1.1v-ról 1.0-ra,és ott is remekül ment...tehát adott esetben az elmü-gond még kevésbé jelentkezik,mintha a gyári CnQ-t használná az ember.
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #528 üzenetére
ok srácok,nincs gond
csak gondoltam szólok,hogy hogyha lenne valami,és kellek,szóljatok már...mondjuk jó lett volna lövöldözni egy kicsit csapatban,de legalább összeszedtem a skorpionra a maradék 70headshotot,már csak a miniuzira kell 50körül,és kész az smg is
sajna aztán már csak a csipák lesznek,no azzal nem lesz piskóta,nem is szeretem,sok is kell,lassú,tökölős a lövés,piszok sok idő...
-
BandiHUN
veterán
jó cucc...de pl.nekem az a bajom,hogy hiába,ha kicsi a 4000+os procim,ahhoz vehetek bármit...úgyhogy elsődlegesen az lesz soron.elvileg ki lesz lőve most a régi 6000+,és lesz ugyanazzal az órajellel,fele cache-vel 5800+ brisbane 65w,és a 6400+ is brisbane lesz 89w max TDP-vel...no akkor beujitanék ezek közül,vagy egy 6400+ Black editiont,ha lesz 89w-os.kisebbet nem akarok,platformcsere kilőve egyelőre,addig alszik az új vidkari+moncsi dolog.
-
BandiHUN
veterán
én a war óta nem megyek fel,ha fentvannak nálunk...nem vádaskodás,bár annó azt hiszem felmerült a dolog,csak simán nem birom őket,mert ha tisztán érik el,amit csinálnak,akkor nem a mi súlycsoportunk,de amig nincs semmi bizonyiték rá,hogy nem tisztán,ez az egy stabil módszer a bosszankodás ellen,ha elkerüli az ember őket...várjuk meg,tud-e Moretimer PB-shotot.egyébként tudtommal a multihack-et az ember cfg-zésre is megkaphatja,bizonyos effektek,stb kikapcsolására is
-
BandiHUN
veterán
valami szar az egeremmel...
tegnap figyeltem föl rá,hogy csipáztam volna,látszólag megvan a dpi,vagyis kis mozdulatra nagy mutatóút,arányosan a 400/800 dpi helyett 2000.viszont valami pitty-puttynak kell lennie,mert fix lépésekben lép arrébb a célkereszt,bármilyen sebességgel mozgatom,mintha egy az lcd felbontásnál jóval durvább raszterben lépkednék,fix 6-7 pixelnyiket ugrik a célkereszt.nem is tűnt fel annyira,bár csodálkoztam,hogy a fenébe lövö mellé ennyit az ellenfélnek,vagy épp forditva.pont oda ugrik a célkereszt,ahova kell,hát a csipa nagyon kihozta,egyszerűen a bloc-on nem tudtam átlósan átlőni a teret középen,mert pont a "raszterpontok" közé esett valaki...találkoztatok már ilyesmivel?most raktam újra az egérdrivert,de eddig nem lelem a miértet,cseréltem ati drivert is,igaz azt másért...de nem lettem jobb igazán,nem volt semmi a gépen mostanában változtatva,múlt héten még nem vettem semmi ilyet észre...
-
BandiHUN
veterán
örülök,hogy te ilyen pró vagy,hogy minden megy együtt,de én nem sok csapatmunkát vélek felfedezni a játékodban,fragvadászatot inkább...egyébként a csapatmunka általánosan nem jellemző sajnos,és a minimaptól is el lehet vonatkoztatni,mert akkor talán az ember nem csak a fejlövésre koncentrál,hanem arra is,ki van a közelében VIZUÁLISAN akár,mondjuk pl.az emeleten,stb.
-
BandiHUN
veterán
ilyen cuccos kellene majd nekem is,valaki dobja már át msnen...a bog jól ment nekünk tudtommal,ráadásul pont az a jó hogy viszonylag nyitott,tényleg jól össze lehet dolgozni nem túlbonyolitva is.talán kezdésnek arra is jó,hogy megtanuljunk odafigyelni a másikra,akkor is ha ts-en nem informál minden lépéséről,mert nagyjából mindenki látszik,aki lemarad csipázni,vagy kimegy oldalra,nagyjából lehet tudni,merre lehet,mikor szorul esetleg segitségre...ráadásul gyors map is,nincs az,hogy szétbújkáltuk az agyunkat,meg kempeltünk hosszú ideig a semmiért,gyorsan le lehet zongorázni többféle variációt.mondjuk kell is több vari,mert az sem megoldás,ha betanulunk egy poziciót és útvonalat,mert bomlik a dolog,ha valakit kilőnek,vagy csak simán 1-2 kör alatt kitanulja az ellen.Andrishék is próbáltak ilyesmi stratégiatanulást tudtommal nem vált be...viszont szerintem többet kéne pubon,de egy csapatban játszani.eleve sokféle ember megfordul a szerón,sokféle stilussal,jobban ki lehetne alakitani egy stratégiavázat,ami többé-kevésbé megfelel minden csapat ellen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest