Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Aktív témák
-
Zebu
addikt
Bocs, hogy ekkora képet szúrok be, de megesik nekem elég sokszor, hogy be is szaggat. Pl: Battlefield. Elkezd akadozni a hang gép restart és megint jó 1 darabig. azt olvastam, hogy megfelelő hűtéssel a déli hídon orvosolható.
Melyen chipecske az?
Még egyszer elnézést, remélem ez nem csak az én gondom és nem offoltam nagyon.
[Szerkesztve] -
Zebu
addikt
Olvastam arról is itt a fórumon, hogy másoknak is beszaggat néha. ez velem is megtörtént. Azt írták, hogy ventit érdemes rátenni a déli hídra. Az pontosan melyik? Hol van az NF7-S lapon?
-
Zebu
addikt
Nekem NF-7S lapom van és tényleg belehallatszik Van amikor jobban van amikor kevésbé. Nemrég vettem egy Sennheisser fejhallgatót és abban hallottam, a hangszórókból eddig nem tűnt fel...
De érdekes, mert ha elkezd zúgni, állítod a hangerőt, akkor abbahagyja. Nem tudom mi a franc lehet ez. Régebben nem volt ilyen (vagy csak nem vettem észre és az új fejhallgató hozta ki ennyire). Nvidia driver az 5.10-es.
Engem is érdekelne egy megoldás erre.
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA V
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- YouTube
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest