- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz gainwardgs #12884 üzenetére
Probalta az osszes slotban?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz gainwardgs #12880 üzenetére
Frankfurt korul tudok neki segiteni
-
Laraxior
titán
Jubileumi Galax 4090 jön, az alaplap felőli tápcsatlakozóval
Fehér PCB, feher hűtés.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Ha hazaértem mutatok egy standardot, hogy kellene kineznie, mert ez még mindig nem az igazi.
Bar nem tudom mit akarsz kerdezni, vagy kozolni, ha semmit, akkor ahhoz boven eleg.
Nem nagyon kovettem a topikot mostanaban, csak epp idekukkantottam.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Mondjuk a 4080 és a 4090 között eléggé nagy a szakadék. Oda bedobhatnának valamit addig is.
4090 fölé ne jöjjön semmi, mert akkor lejjebb megy a kártyánk értéke*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
-
-
Laraxior
titán
válasz abridabri #12520 üzenetére
Akkor ez egy roppantul érdekes helyzet lenne
Én villámgyorsan beregelném a myasuson a VGA-t, aztán talán egy email is mehet a supportnak, hogy mi a helyzet a garival a vizesblokk felhelyezése után. Nem bolt, nem nagyker., azokat kihagyhatod. Talán Skizho írt nekik és a 3080nál nem volt kifogásuk.
...és a tápgyártó supportját is megkeresheted ezzel a fotóval.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
Laraxior
titán
GTX280 - GTX480 - GTX580 - GTX 680 - 980Ti, utana msi 1080ti, beugrott az ingyen kfa2 hof 1080ti - 2070 - 3080 ref olcsoé az nvidiatol - 3070 strix - 3080 strix - most meg a palit 4090.
Varjuk az 5xxx szeriátNagyjabol minden szeria megvolt. GTX7xx maradt ki, meg az rtx2xxxből a csúcs.
De már mindegyik van itthon a polcon, Atól zettig Egyedul a 480 hianyzik.
Ugy tunik a Zamd nem adja annyira...semennyire.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Igen, minden új széria előtt vannak akik eladják a régi VGA-t. Nem újdonság.
Az 1080Ti-vel egyedül én jártam jól, mert nekem ingyen upgradeltek a 9xx szériáról
Amúgy meg azért van 7-800k-ért VGAm, meg a többieknek is, mert gondolom megtehetjük, és nem a szánk elől vettük el.
5120x1440-es monitorom van, milyen VGA-t ajánlasz akkor?
3090 jó VGA... jó egy francot, sose volt jó, eleve rossz ötlet volna két oldalra bepakolni a vramot. Esetleg a 3090Ti, de annak meg az árazása lett olyan amilyen.
-
Laraxior
titán
Remeljuk minel kesobb jon A 4090 tulajok kivetelesen jol jartak, hosszueletu a vga.
-
Laraxior
titán
válasz gainwardgs #12445 üzenetére
Van benne bench?
Regen, az eredetihez kulon benchmark program volt, azok a szep idők...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
...és végre fut a Crysis Remastered is, "Can it run Crysis?" módban, dlss nélkül
-
Laraxior
titán
Hogy érdemes a monitort használni?
Adaptive sync off és akkor bekapcsolódik a low input lag,
(Nincs G-SYNC fül az nVidia vezérlőpultban)
vagy
adaptive sync on, de akkor off a low input lag.
(Eddig így ment, így itt van az nVidia menüben a G-SYNC fül)Illetve hagyjam a monitort 240Hz-en, de a játékban nekem elég a 120FPS, vagy vegyem le a monitor frissítését is 120Hz-re?
-
Laraxior
titán
válasz Shkiz0 #12325 üzenetére
OSD nem látszódik, de lemegy. Gagyi profil nem kő' nézni. New World@120FPS kompatibilis
Wildlife is lemegy, mondjuk ide jó lett volna az extremet indítani, még ezzel a félgőzös profillal is 1000-1200FPS, nyüszített is a kártya
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz gaben22 #12309 üzenetére
Meg is fogják venni, mennek vitrinbe, meg kiállítási darabnak gyűjteménybe. Nem véletlenül nem lehet a piacon pl HoF VGA-t találni, aztán a Titanokból a Jedis darabok is eléggé korlátozottan fellelhetőek, a Corsairnak az 1000-es fehér tápja... mindre-mindre van kereslet, és ezt tudják is.
Az alapok kb mindenhol megvannak, néhol elég egy másik festés, dobozdesign és mehet is, másfélszeres áron.
Úgyse fogsz hozzájutni egyhez sem.
Mindenre van kereslet, csak a megfelelő helyen kell hirdetni. 2 deci kólát elvisznek 1500$-ért ha tudod hova kell vinni eladni De lehetne sorolni, bélyegek, meg az összes mütyür, bizbasz.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz ImpersonatoR #12295 üzenetére
Nálunk még nincsen, de gondolom nem nagyon szarakodnak az átváltással, és belövi a német Asus shop 3199EURra.
Nem tudom mi ez az Evangelion, de nagyon nyomja az Asus, mert alaplap is van belőle, asszem talán a Z790 Hero.
-
Laraxior
titán
VGA-holder avagy sétapálca HoF módra
-
Laraxior
titán
Van valami egyszerűbb program amivel tudok fullképernyős játékot felvenni? Valamiért az Afterburner az istennek nem akarja, mindig visszaugrik olyan 60-70FPS-re, tehát képkockára is, nekem meg 120 kellene
-
Laraxior
titán
válasz Busterftw #12209 üzenetére
Nyomd be rendesen a VGAba, nézd meg, utána, hogy bent van-e. Nem fog az leégni.
Amúgyis van 2-3-4 csatlakozós átalakító, szóval van választék a piacon, mindegy melyiket használod. Itt a topikban is van mindenféle, nekem momentán 4x8pines van, de van sok 2x8pines is. A gyári VGA mellé csomagolt meg 3x8-as.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
-
-
Laraxior
titán
Ha kell tudok pár tesztet futtatni 10+ éves rendszerrel (R3E X58 + 980X + 12GB ram) és 2080Ti-vel (MSi Lightning)
Akár 4K-ban is. 3dmark éppen fent van, csak játékok nincsenek, HTPCként üzemel másik VGAval.
Ha nagyon extrém kell, akkor Core2 is van, Quad vagy Duo.
Anno volt bent P35-P45 lapban az 1080Ti HoF próbaképpen.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz tibcsi0407 #11969 üzenetére
Igaz, nekem is ketslotos
-
Laraxior
titán
Én nem találtam ebayen sem. Vagy leszedsz egyet egy régi VGAról, és azt alakítod, vagy hagyod a francba. Bár a gari úgyis ugrik, ha megbontod a hűtést, de én akkor sem vagdalnám szet a panelt, egyszer még el kell adni a VGA-t.
Minek akarod elforgatni a VGAt?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz hackeeeee #11953 üzenetére
Csak nem mindegy hogy melyik vezerlorol megy. Pcie slot. A processzoréról vagy a dwli hidrol. Az apex megfelezte, csak 8x ment a 4090, azert is csereltem le a rendszert. Persze utana levizaztem szoval mindegy lett volna
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #11936 üzenetére
Inkább így, már nem fért bele a szerkesztésbe (törölhető is az ezelőtti)
Curve: 0.95V@2760MHz ~350-400W
FPS:
GT1: 144.59
GT2: 133.641.1V@3000MHz ~450-500W
FPS:
GT1: 153.75
GT2: 142.737-8% teljesítményveszteség 100-150W mínuszért.
-
Laraxior
titán
Hát, nem egy világbajnok GPU került rá... és a vramok sem túl combosak
0.95V@2760MHz ...és még így is belekóstolt a 400W-ba. .*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Kéne még egy kis kakaó a TDPnek, mert ez biza' pikkpakk felment 510-ig. Az 500-as bios ellenére
-
Laraxior
titán
Takaros a nézőtér*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Csávókám leakarja vizezni a Giga 4090et.. elég szuperül lejött róla a cucc Lehet sikálni egy fél napot.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #11890 üzenetére
Meg a DP2.1 csatlakozó is jó volna ha rákerülne végre, ha egyszer csinálnak ilyen overkill VGAt.
Nem csodálkoznék, ha kijönne éppen a 4090Ti, vagy valami updatelt 4090, és lenne rajta ilyen csatlakozó.
" Bis zu 4K 12-Bit HDR bei 240 Hz mit DP 1.4a + DSC. Bis zu 8K 12-Bit HDR bei 60 Hz mit DP 1.4a + DSC oder HDMI 2.1 + DSC. Mit doppeltem DP 1.4a + DSC, bis zu 8K HDR bei 120 Hz" ---> Ez így elég karcsú.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz #15779328 #11880 üzenetére
Semmi. En megrendeltem volna, de vannak még hiányosságok, csatlakozo teren, es felbontas teren is. Pedig nekem is bazira tetszik. De lett helyette 49" oled samsung
Majd az rtx5xxx talan mar tamogatni fogja, de ebben a 4es szeria elegge fogyatekos lett.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Rabbitf_24 #11867 üzenetére
A Caseking nemigazán tartozik a legolcsóbb boltok koze, mint itt nalunk sem. Nezd meg az alternate, mindfactory, vagy a computeruniverse oldalon, vagy csak siman a geizhalson, az olyan, mint az arukereso, ott kidobja ha van olcsobb.
-
Laraxior
titán
válasz Rabbitf_24 #11864 üzenetére
Van oda kupon? Sose' láttam még De az ajandek gumicukor jar kb minden csomaghoz
-
Laraxior
titán
válasz #15779328 #11858 üzenetére
Viszont a Be Quiet-nél már van 1000W-nál egy , az 1300-nál kettő. 10 év gyártói gar, annyira nem lehet mellélőni vele, persze extra csilli-villi ficsőrök nincsenek, de az ára sincsen annyira elszállva. 60centis VGA kábelt adnak mellé.
Nem nagyon ontják a gyártók magukból ezeket a tápegységeket, pedig már jóideje szükség lenne rá, már a 3090Ti-n is volt ilyen csati. Érdekes.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Halistennek ebbol is van milliofajta Amit rendeltem az LS49x93 szamú, de a samsungnal nagy reklamban meg a 95-ös van. Mindenesetre hogy ne legyen konnyu a usernek, van 94es is
Remelem csak annyi a kulonbseg, hogy az altalam rendeltbe nincsenek benne az okosfunkciok.
Agyvérzés ez a felhasználók kizsakmanyolasa, megtevesztese Asszem talan az amazont buntettek meg, mert tulbonyolitották a primeról valo leiratkozas lehetoseget, vagy 4 oldalnyi blablán kellett magad átverekedni.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Nekem is most 32", 165Hz van. Igazabol 2560x1440-ben elvan a VGA 120FPS limittel olyan 150Wból New World közben, massal nem jatszom. Nagyobb népsűrűségű teruleteken ugyis beesik 30-40-50FPSre. A látószög az ami érdekessé teheti, mindig bamulom Csavez screeshotjait, tök jól nez ki a szeles kepernyo. Aztán hogy mennyire sikerul megbaratkozni vele...
-
Laraxior
titán
Megrendeltem a G9 49" oledet Durva, hogy negyedével olcsóbban megtalaltam, mint a Samsung Storeban Most már nem fog vakarózni a 4090 New World alatt Jovo hettol szabin is vagyok, lesz időm nyüstölni
-
Laraxior
titán
Pedig itt nálunk igaz kicsit drágább, mint otthon, de adnak mellé egy ingyen projektort (999EUR). Még 100EUR lejön belőle a "MONITOR100" kuponnal.
Lehet behúzom akkor inkább a 49-es oledet, az csak 5.120 x1.440. Ezt már Csavez úgyis kitesztelte.
A VGA még úgyis kevés is lett volna (csatlakozótól függetlenül), ha legalább a 100-120FPS-t tartani akarod.#11776 fahrii: Fogalmam sincsen, igaz visszaküldhető, de azért feleslegesen nem akarok nyitott szájjal mászkálni az erdőben
#11771 Találtgyerek: Biztosan megint megy a mutyi, mint a 30xx szériánál, különben egyszerűen visszaküldte volna a boltnak.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Én bedobtam a kosárba az új Samsung monitort, de van egy kis probléma, mégpedig a VGAval
"Bundle in the gloriously high 240Hz refresh rate, and the Samsung Odyssey Neo G9 57-inch is the complete package in terms of both high fidelity and lightning-quick performance. In fact, these specs are so high that there’s only really one graphics card that can maximise the potential of this monitor, and that’s the AMD Radeon RX 7900 XTX. The Nvidia RTX 4090 arguably offers enough power too, but its DisplayPort 1.4 connection handicaps it to 4K at 120Hz and 8K at 60Hz"
Hiányzik a VGAról a DP2.1csati.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz Piszmaty76 #11716 üzenetére
Ha nagyon szorul a hurok, akkor tdp limitet belőheted max 380-400W-ra, lesz némi mínuszod teljesitmenyben, de még mindig jobb, mint a random restart játék kozben.
-
Laraxior
titán
Valaki próbálta esetleg a Baldur's Gate 3-at? Mennyire veszi igénybe a VGAt?
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #11526 üzenetére
Hidd el, most kivetelesen tartos a csucskartya meg ha most veszed, akkor is. 4090. Kint van egy féléve, es még egy év mire jon az uj szeria
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverbeszerzés, IT Szerviz, Weboldal Készítés és SEO Teljes Körű Megoldások!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- GAINWARD GHOST RTX 4060 eladó! RGB-s! Garancia+számla (a Te nevedre)!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- RTX 4060/Ti/4070/Ti Videokártya Vásár
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER Dual EVO OC 12GB GDDR6X 192bit (DUAL-RTX4070S-O12G-EVO/90YV0KC0-M0NA00)
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
- Asus Dual RTX 4060 OC
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X videokártya - Alza garancia: 2026.09.20.
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER GAMING OC 16G - 36 hónap magyar, bolti garancia + 12 hónap gyártói
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest