- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motyi
senior tag
Egy kis ízelítő az utódról. Bár ez még csak a Prof verzió, de így is kellemes. Ha kiadják a "gamer" Ti verziót, magasabb órajelekkel, sallangok nélkül (Tensor magok), custom verzióban és játékokra optimalizált driverekkel...Szegény Strixem már most reszket, érzi, hogy hamarosan leváltom.
[link] -
Motyi
senior tag
válasz
ImpersonatoR #2706 üzenetére
Direkt link:[link]
-
Motyi
senior tag
Na a kártya már itt van kis hazánkban, holnap kapom meg, remélem lesz időm kipróbálni, mert szombaton utazunk el asszonnyal "nyaralni". Totál szar időzítés, folyton ezen a kis drágaságon fog az eszem járni.
Na mindegy, ahogy tudok dobok fel infókat róla (mit bírt a kicsike, stb), aztán szerintem megkapja vizet is, (arról lehet csinálok videót is) -
Motyi
senior tag
Na túl vagyok rajta, nem volt para. Igazából kinevetett, hogy emiatt aggódtam. Annyit mondott, ha ezt szerettem volna akkor ő csak boldog, hogy én is az vagyok. Az biztos, hogy hogy a párom a világ összes Titan Xp kártyájáért sem adnám oda.
Most már csak türelmesnek kell lennem, mesze még a szeptember.
-
Motyi
senior tag
válasz
killer095 #167 üzenetére
Közel 340k-t zároltak a számlánkon, szerintem feltűnik neki. De még van időm, mert ma későn jön, kozmetikusnál van. Vettem virágot és most állok neki vacsit főzni (a kedvencét). Ahogy hazajön gyanús lesz neki a dolog, ezért ki kell böknöm, különben még azt hiszi más nő van a dologban.
-
Motyi
senior tag
Nem bírtam ki, elbuktam, pedig tudom, hogy semmi szükségem rá.... A "main" gépembe a 1080 helyére rendeltem egyet. Jövő héten szállítják ki, aztán még szeptember 5-ig várnom kell míg megkapom (amerikai rokon jön haza látogatóba, ő csempészi be
). Majd ha valakit érdekel írok róla.
Addig is egy kis fun hybrid hűtés barkács: [link] -
Motyi
senior tag
válasz
killer095 #154 üzenetére
Nem kötözködésből írtam, Te mondtad, hogy van lé rá és úgy láttam a hozzászólásaidból, hogy nagyon szeretnéd. Ez is egy lehetőség (és mivel azt mondtad nincs kint rokon/ismerős így az egyetlen) ami eszébe sem jut sokaknak. Azt is számításba lehet venni, hogy egy ilyen rendelést nyugaton biztos 1-3 nap között kivisznek a megadott címre, szóval az egy hét is erősen túlzás. Tuti idővel lesz olyan bolt hazánkban ahol majd meg lehet venni, de szerintem az annyiba fog kerülni, hogy a javaslatom nem is lesz olyan butaság.
(#155) freestyée
Garanciális ügyintézésnél a cserekártyát kiküldik oda ahová kéred. Csak a vásárlásnál van szívás. -
Motyi
senior tag
Ha az AMD új karija jobb vagy ugyan olyan lesz mint a 1080 (kétlem) akkor lehet lesz Ti verzió, amúgy meg minek? Magamból kiindulva ha van 340k-m csak egy VGA-ra akkor van rá 450 is. Ha nem tud valamit letenni az asztalra az AMD akkor felesleges az nVidiának Ti verziót kiadnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest