Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
ott valami nem kóser.nekem a 460 sli-m simán vágtat...nem kell semmilyen kompromisszumokat kötnöm szárnyalnak az Evga-kariim
Azon meglepődtem...FTruck,és a f1 2013-is Asetto Corsa is simán mennek gond nélkül..pedig idei gémek,modernebb Vga-kra hangolva.
(fps-rpg-t nem játszom tehát pl BF3-4 meg ilyenekről nincsenek tapasztalataim,csak szim-ekről) -
zolee5016
őstag
Nah vissza ide
Megint beleakadtam 2 db 460-as-ba...29k-ért vettem kettőt úgyhogy megint 3 van....
A jövevények,a nálam már jól bevát, EVGA SC-szériából vannak ismét.
Kicsit melegebbek,(70-75 fok)az én régebbi kariimnál..(48-55)...Mindkettő 2,5 éves,tehát illő lehet újrapasztázni gondolom...Valami spec paszta kell,vagy jó a procikhoz való?(MX) -
zolee5016
őstag
válasz
zolee5016 #18738 üzenetére
Megtaláltam.....ez az..ez pasztázás után ment vissza.....és cserélték.....
Tehát nagyon sok múlik hol veszed,hova szól a gari.......mégha 1-2 ezressel többe is kerül,néha érdemes a slágerboltokat kerülni.....
De arra nagyon kell vigyázni,hogy nem barmolni kell a karikat,csak tényleg ovatosan bontani,illetve összerakni..... -
zolee5016
őstag
Ebben az a szomorú,hogy boltja válogatja.......az első Evga-m melegedett 80-90 fok-ig meg sem állt..visszavittem,és cserélték...a második 1 év után ugyanezt csinálta.megoldotta egy pc-szervizes kollega(magyarán pasztázta ) és jó lett..Gari vége előtt elpusztult a Vram...beállt a kari.Lejelentettem,másnap postáztam(nem is személyesen vitem be) 3 hét múlva jött egy másik helyette......
A másik gépben lévő 460 (az egy gainward 1 gb) csak hűtéscserén esett át ( kapott egy Twinnturbót)majd az is behalt(akkor volt ez a TDR mizéria) visszarakott hűtővel szintén garizva lett......Igaz azért csak 1 új 768-asjött amit fentebb képesitettem,és szintén leugrott a hűtés róla......
Tehát nem minden esetben utasitanak el,ha hűtést cserélsz,vagy pasztázol.........
(most van nálam egy gtx580 Rog Matrix..ami szintén 70-80-fok -ig kezdett melegedni...Átpasztázva 60 a vége ez is garis még...és menne,ha baja lenne ez is de eddig szuper ,és ezen sem látszik semmi nyoma a bontásnak...) -
zolee5016
őstag
Ezt a képet 4 óra gurulás után lőttem vele
Grid1 -Gainward 768 ....vsync on-nal max grafon 8xmsaa-val .....
Szerintem teljesen rendben van (jobb felső sarok)
Igaz akkor nem 32 fok volt a lakásban mint mostanság... -
zolee5016
őstag
válasz
opeter70 #18700 üzenetére
A lamellákat kell átvágni...a hőcső,csak kifordul,nem hajlik....
A rövidnyákos (pl gainward) karikon kell csak nyirbálni,az S1-et a refeken nem....
A legnagyobb hibája a konstrukciónak,hogy nem elég neki egy standard szélességű(20cm) ház....mert 2 centit kilóg belőlük....... -
zolee5016
őstag
válasz
Lavidaloka #18648 üzenetére
550 ti?? azt még a legsoványabb 460-as is megeszi..........
-
zolee5016
őstag
Ezt aki BF-ezik elmondja..viszont nekem..ETS 2, STDS vagy épp Grid 2 tök jól megy....
Mass Effect-ek is jól mennek,de ott már kell egy kis alku.... -
zolee5016
őstag
Általában semmi köze a játékoknak a karihoz....hiszen eleve a 4-es széria nem tudja azt ,amit egy 5-ös vagy 6-os.....és a driverek azokat optimalizálják nem a 3 éves 460-at....Amit írsz azon az alapon elég egy 460 új driverrel akár még 10 évig...
....akkor minek is jöttek az 5-ösök -6-osok?Meg minek is jönnek újabb szériák....
Van egy 580 Matrix-om is...külön drivere van...egy újabbal se megy jobban mint azzal...mindegy ,hogy 2008-as vay épp 2013-as játékkal nyektetem,vagy épp egy semmitmondó pontvadász benchmark-kal -
-
zolee5016
őstag
válasz
echterion #18185 üzenetére
Vannak itt nálam szakmaibb,a kártyákat jobban ismerő tagok,de szerintem ők is állithatják,a 460-ak skálázódás szempontjából nagyon jó alanyok a Sli-hez...A fogyasztás az megvan....
meg azért nem néz ám ki szarul egy gépben 2 kártya....
1 db Zotac Amp 460 +1 db Evga 460 -
zolee5016
őstag
válasz
echterion #18182 üzenetére
2 évig tekertem a 2 evgámat....semmi gondom nem volt vele,szinte első perctől beállt és stabil volt a rendszer.Kivétel amikor a tanácsokat megfogadva egy 600w-os tápra bíztam őket.Na a tápot megették..Sem driver,sem egyéb probléma nem jelentkezett.Bátran mondom,az SLI tech.kiforrott és totálisan jól működik,a régi problémáit kinőtte.2 gpu-ig bármikor belevágok,de a tri,ill a quad már engem is riaszt...(főleg anyagi vonzatban) Szerintem nem kell fanatizmus,ill kisérletező kedv,egy mai normális sli-hez.....
-
zolee5016
őstag
válasz
#81556480 #18180 üzenetére
kb 20-25 % bukás egy rendes 460-hoz képest...sli-ben is visszahúzó tényező lesz,már ha megy rendesen...nem tudom jó lesz-e egyáltalán....cseréldd el. Egy teljes értékű 460-as sli majdnem 580 szint.....bár a Vram gyorsan megszökik alóla.....Én is most 2gb 460-akra vadászok...egy már van.......
-
zolee5016
őstag
válasz
#81556480 #18178 üzenetére
A különbség ...
:A 336 helyett 288 shader elég fájó pont, de ezt még könnyen lehetne órajellel kompenzálni, csakhogy az is inkább lefelé mozdult el, ami azt vetíti előre, hogy ha csak nem futunk bele pár igazán memória-sávszélesség igényes tesztbe, a GTX460SE 1GB bizony könnyen elvérezhet a 768MB-os testvérével szemben, pedig nem olcsóbb nála. Ráadásul hogy nehezítse a helyzetüket még ott lóg a nyakukban egy HD6850-es is. Maga a kártya egyébként pontosan ugyanúgy néz ki szinte mindegyik gyártónál mint a 768MB-os vagy 1GB-os példányok, a hűtővel szerencsére nem spóroltak, ez jótékonyan hat a hőmérsékletekre is.
Tehát nem teljes értékű 460-as........ -
zolee5016
őstag
válasz
Reaver87 #18164 üzenetére
Szia a 600w nem elég ..az én Sli-m megette reggelire..(be quiet táp volt...) egy 750 es T tought-tal hajtottam őket(.amit azóta nem használok
)
Mindkét kari azonos rammal legyen..vagy 768mb vagy 1 gb és mindkettő azonos gpu-s
Sima a simával megy SE az SE-vel megy..az hogy ki gyártotta meg milyen Oc vagy Soc az tök 8 -
zolee5016
őstag
igen a matek jó...de sajna mivel nincsen annyi csatija és molex-ről fordítja le a kakaót a karinak,valszeg azok az ágak nem fogják bírni,ha megküldi a 460-akat.....A határesetes tápok 90%-ban lehidalnak....de ne legyen igazam vigye el neki szépen
Most az adatlapomon szereplő két karit szeretném összehozni,úgy ,hogy a geforce fizikára fogva a másik mögé...matematikailag jó lenne,de nagyon szűken,igy erősebb táp kell.Addig semmi míg nincs nagyobb ampergyáram,,ezt a fenti példából megtanultam....... -
zolee5016
őstag
válasz
#81556480 #18131 üzenetére
1:A tápod beledöglik...nekem alapon egy Be quiet st power 600-as elvitte,aztán az első terhelésnél szétszaladtak az amperek........750 TT Toughpowerrel hajtottam a 2 db Evga ftw 460-amat.....LINK
2:ezek a CF-ből SLI-re hekkelek dolgok vagy bejönnek jól ,hogy minden oksa az 20% .
50 %hogy megy de hibázik(akadás nem 16x-vagy 8 x ismeri fel a karikar,hanem random...
30% nem fog sikerülni sehogy sem..........
Épp ezért vettem olyan lapot ami tökéletesen viszi mindkettőt.......
ez az én véleményem a dologról.......... -
zolee5016
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #17966 üzenetére
Hát vajon,hogyan is korlátoznák a z usert??? Sehogy sem ugye,csak az adott újabb driver éppen nem hoz semmit sem a konyhára,mégha rontani nem is ront.
Most egy 580-Matrixot nyúzok a játékokhoz ,azon még észre lehet venni valami féle javulást,de a másik gépemen amibe 460-van annak már semmit sem ér a 301-feletti.... -
zolee5016
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #17963 üzenetére
Nekem eddig a 301-el volt tökéletes
-
zolee5016
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #17961 üzenetére
Épp amit leirtál a hsz-ben ,ugyanazt .Nem a kari a hülye ,hanem ezek a driverek nem nekik hoznak már a konyhára,hanem a 5-6-os szériára inkább.Mindenesetre kizártnak tartom,hogy egy driver egy 2 + éves karin 38%-ot hozzon.......
-
zolee5016
őstag
Én 301-ig használtam a drivert a 460-ig....addig minden okés volt....afelettinél ,néha meggajdult....
Az is számithat,bizony hogy eredeti -e a játék,lehet szívni a tört vackokkal rendesen......
Amit még nézz meg,mennyire terheli a karit a játék...elvileg meg sem érezhetné..de ha mégis akkor próbáldd meg kicsit régebbi driverrel... -
zolee5016
őstag
Én is most váltottam a 460 sli-ről......igaz még nem 600-as-ra de érik már egy 670-es....Csak a vram ami nincs meg ,ahogy fentebb is taglalják,erőben még meg is állná a helyét a 2 db 460. Most egy 580-as bikát hajszolok..és gondolkozok rajta,kell-e a váltás.(olvasva a 11.1 direct-x mizériát)A hardvare-compare szerint is nekem egy 670 lenne előrelépés..addig pariban vagyok,persze a fogyasztástól eltekintve.
-
zolee5016
őstag
Most megy épp cserére a két 1 gb Evga-m......minimális ráfizetéssel sikerült megszereznem egy ilyen karit
Teljesitménybe kb 10%-ot hoz a 460 sli-n...de a Vram miatt előnyösebb lesz....
De jövök még ide is....maradt még 2 db 460 is.... -
zolee5016
őstag
Ahh tehát a matekkal ez mekkora tunning és hosszutávon egészséges-e?......Nem vágom a tunning témát..afterrel bohóckodok ,meg mások által leírt értékeket állitgatok...ami ugye nem mindig életbiztositás....
-
zolee5016
őstag
válasz
Redneck #17775 üzenetére
Az se verzió talán a 192 bit-jével,meg talán a kevésbé húzhatóságával nem örvendezteti meg a tulajait.Nekem nem volt SE-m én pont a másik véglettel Zotac Amp és Evga ftw-kkel rendelkeztem..(evgaék vannak most is)Volt emesém és van most 2 db gainward ....Az egyik kicsit fentebb RMZ250-é volt...Mivel én nem videoszerkesztek,meg ilyesmi,.játékok terén megelégedem az autós szimekkel,és arcade-okkal oda még sok is....kevés kivétellel terhelem le őket igazán...Az sli akkor amikor létrejött nekem olcsóbb volt, ha teljes konfigra vetitem..mint hasonló egykártyás ,bikakártyás rendszer...Mivel ezelőtt nem volt ,mindenképp akartam egy sli-rendszert...és letarolt..azaz maximálisan bejött..A 460 is teljesen...Most is Azért hajtok rájuk mert ki lehet fogni őket jóáron ,és jobb áron mint amit tudnak valójában.....
-
zolee5016
őstag
-
zolee5016
őstag
válasz
RMZ250 #17751 üzenetére
Szia a 768-asok 22-26-e körül mozognak...Attól ,hogy te mit tettél rá(kivétel talán ha pl Vf 3000szintű hűtés)vagy hogyan használod(mhz/mv) senki nem fog többet adni érte...csak ha igazán hozzáértő vevőre találsz,vagy nagyon egyedire vágyóra akkor mehet el többért.....
-
zolee5016
őstag
válasz
thunder1991 #17489 üzenetére
Ha szabad kédezni mennyiért jutsz hozzá egy ilyen Palithoz ha nem vagyok indiszkrét....lehet Priviben is válaszolni...Eléggé hullámzik az áruk...egy hónapja 23k körül is voltak most megint 29k az alja (1gb-s ek)
-
zolee5016
őstag
válasz
thunder1991 #17487 üzenetére
Hja tápos topikban segitenek majd...(de nem chifi az is biztos)
-
zolee5016
őstag
Meg szeretném venni.....43k haveri alapon.....Csak akkor a másik gépemet is fel kell combositani,vagy az sli-m egyik fele átmegy abba, egynek pihi lesz a 2 win meg az sli-helyére megy.Jó árnak érzem mégha ugy számolok hogy egy gtx 460 1gb 26-300 ft akkor a kettő minimum53k .Egy gtx580 meg 70k körül ólálkodik...asszem...
-
zolee5016
őstag
helyett (vagy inkább mellé) tesztre érkezik 1
Marha kiváncsi vagyok........Valakinek tapasztalata van róla?Ha jól muzsikál marad
Elég alkalmi vétel...
-
zolee5016
őstag
válasz
Lacza_26 #17293 üzenetére
esetleg ami a szuflát adja a karinak a 2db 6 pinesek:mindkettő jó? nem csuszott ki egy szál kábel??? És a molexet honnan forditottad 6pin-re? Külön ágon van-e???Ezeken sok múlik
Az sli-nél sokat kellett variálni,hogy honnan kapja a + kraftot a kari,de egynél se mindegy -
zolee5016
őstag
válasz
Speed® #17289 üzenetére
Téged megkövetlek...nem vitatkozom veled mert másnak adott tanácsaid rajtam is sokat segitettek.
Talán annyit tennék hozzá,hogy én anno a számok alapján döntöttem a zotac 460amp-mellett és nagyon jól jártam vele.igaz eladtam már .Volt nálam az elmúlt 1 évben kb 9 db 460-as.Én megmaradok ref-párti,de el kell ismernem vannak jobb nem ref verziók is.Nálam ilyen téren az MSI megoldásai tetszettek nagyon.A Giga valahogy nem igazán jött be nálam.Az msi jobban és hüvösebben bírta A rangsort én magam Zotac-evga-asus-msi -giga-inno-captiva sorban állitottam be.
giga-inno-captiva trió nálam gariban végezte úgy,hogy az itt általatok leírt tuninngolt értékeket meg sem közelitették.Kettő vram hibás,egy tdr-es lett .De az is igaz,hogy az első nem sc Evgám is lehasalt...egyszerűen csak leestek a kis hütőbordák róla! Na és a lényeg amit te is írtál,2héten!!! belül nálam volt a vadiúj és már sc-s verzió a supportjuk rugalmasságának köszönhetően.
Természetesen nem kell külön válaszolni erre a hsz-re :csak megjegyeztem széljegyzetként ,nem flame-miatt. -
zolee5016
őstag
tomtom9: Giga GTX460 SOC, ez a legjobb 460-as vga.
Nem osztom a véleményedet.Ha csak a puszta számokat nézzük :
1: EVGA GeForce GTX 460 FPB
•1024MB Memory
•PCI-E 2.0 16x
•823Mhz GPU Clock Speed
•4008Mhz Memory Clock Speed
•NVIDIA SLI ready
2: EVGA GeForce GTX 460 SuperClocked FTW SSC
•1024MB Memory
•PCI-E 2.0 16x
•867Mhz GPU Clock Speed
•4050Mhz Memory Clock Speed
•NVIDIA SLI ready
de pont az ftw beállitásain felbátorodva,a sima (sc)-s 460 aim is ezeken az értékeken mennek,olcsóbban.
LINK -
zolee5016
őstag
válasz
#81556480 #17284 üzenetére
Teljesen...reméltem is nem bántásnak veszed
Mégegyszer javaslom ,egy teljesen más konfigban próbáld ki a karit!
Van mégegy tippem ,de az gyenge lábakon áll,lehet csak nekem volt ilyen bajom,de leírom...
A Win-em lefrissitette magát kb 1 hónapja.Leállitáskor,és bekapcsoláskor,vagy 5 percet turkált a registry-ben meg ugy "magában"
Szóval elindult a win-és se kép se hang se semmi....800x600-as körüli felbontás..sli meg a többi beállitás kukázva....1 órámba tellett újra beállitani visszatelepiteni mindent(nv driver) -
zolee5016
őstag
Én az egész kálváriádat nem értem.....
(OFF) ezen topic alapján...
(/OFF)1: 04.hóban panaszkodni kezdtél a gainward 460 2gb-re,hogy nálad nem jó máshol megy.Állitólag megoldódik....
2: 5.hónapban megy ,és sli-lesz mégegy 2 gb-ssel
3: megint nem megy.
4:Lett mégegy egy aukciós oldalról,de sli sehol.....
5: Megint nem megy ...jó de akkor melyik?
6 :most jó minden..
7: erre 07 hó megint szar valami , most gariztatni kéne, de nincs másik kari....
Na ha van kettő, gariztatni kell a rosszat..
Ha nincs igazából akkor is,vagy javittatni.Itt a PH-n is van egy -két ügyes kollega
Mivel elejétől fogva keserves ez az egész szitu,lehet ha volt valami kókányolás a biosokba(vga-gpu) meg kellene szüntetni, és minden vissza a gyári beállitásokra.Instabil szétmoddolt rendszerben bármi ,bármikor hülyülhet.
Csak még az érdekelne,hogy máshol,más gépben , még mindig megy a kari?
Esküdni mernék rá ,ha visszalenne állitva minden komponensed alapra menne nálad is.Azért írom,mert egy haveromnakugyanez a karija van ,együtt játszunk sokszor...Én az sli-vel szinte azt csinálok amit akarok(afterben például)ő meg 5%-feletti +- elállitásnál ugyanigy van mint te.Instabil és hibázós lesz a 460 2gb-je, -
zolee5016
őstag
Biztosan de a zotac keményen megrántotta minden szinten.Na meg ott az 1 gb vram is ugye.Én épp most váltam meg egytől (zotac) ne sikerült mégegyet szerezni,most két Evga sc-t hajtok.De alahogy mindig az volt az érzésem mikor single-mentek ,a Zotac tényleg bikább.Ezt még a szintetikus tesztek is mutatták.Ezen felbátorodva,most a két Evga pont azokon az órajeleken megy mint a Zotacom.Csak hát így melegebbek egy kicsit.A Zotac húzás nélkül 810mhz val terhelten alig ment 58fok fölé Az Evgák 66-68-on tudják ugyanezt.
Nekem ezek a saját tapasztalataim.A full-hd-t pedig röhögve birja ez nem is kérdés,persze nem tudom mire fogod használni,de nekem nem volt vele bajom semmilyen felbontásba sem.Ami még fontos lehet(nekem az volt) soha nem produkált TDR-vagy hasonló hibákat. -
zolee5016
őstag
sziasztok...Épp árulom a zotac gtx 460 Amp-omat és jött egy kérdés vele kapcsolatban.Ha ugye a Zotac 810mhz-ra állitotta be a karit,(ami a második legnagyobb érték csak az Evga ssc van feljebb)akkor ez még húzható,növelhető??Mert az ugye kijövetelekor tény volt,hogy a 460-ban 15-20% tuninng van....De ez most mihez képest??Egy alap Giga vagy Asus 680-700 mhz-hoz vagy akár az Amp! 810mhz-re is igaz lehet??? Sajna én nem tudok érdemi választ adni,mert nekem az sli-hez alapon is bőven elég volt...Válaszokat előre is köszi!
-
zolee5016
őstag
válasz
Ervin bá #16983 üzenetére
Hi ! Amiket linkeltél Evgák a középventis hűtéssel megáldott verzsonok.Szerintem keress ilyet link
ezek az általam csak "radeonos stilusú"-nak becézett hűtések 10-15 fokkal jobbak ,mint a középventisek! Ott a Zotac felette ahhoz viszonyitok,pedig a 2 borda közel egyforma rajtuk. Épp ma szereztem be az Evga ugyanolyan tesóját,ha beteszem kiváncsi leszek ,van e különbség köztük.Ha lehet és Evgára szavazol az SE verziót ne válaszd az "butább".Gigám nem volt 460-ba arról majd ír valaki más.
Nálam after szerint üresbe 32-36 fok 3-4 óra játék után 52-56 fok az Evga
,a Zotac + 10-12 fok -
zolee5016
őstag
válasz
Kassadin #16870 üzenetére
Relatív a dolog..Én esküszöm a refekre,nálam tutin dolgoznak.Most vettem volna mégegy Evgát ,az csak fizikázni volt beállítva mégis 75-85 fok között mozgott,holott az enyémek 55-nél nem igen voltak feljebb.A másik meg minden gyártónál vannak gyenge darabok.A zaj is teljesen egyénfüggő,van akit zavar van akit nem.Az én gépem sem néma,de nem veri szét a fejem a hangoskodása.Persze ha kell az ereje akkor jobban mennek,hangosabban de ugye az erősítőmön nem "üt" át a hangja.Film meg egyéb használat mellett meg szinte néma a gép.Igazából tuti példányfüggő a kérdés.
-
zolee5016
őstag
válasz
Dark KillerX #16867 üzenetére
Bizony nincs így .A 768 lehet most sem elég ,a giga meg simán...........Másrészt az a 2-4 k amivel több a gigás ,simán megéri ha csak azt nézem, hogy 256 bit-es a gigás.
-
zolee5016
őstag
válasz
Kassadin #16838 üzenetére
Én is úgy használom őket:Zotac megjelenít az Evga számol.Nem tudom pontosan hol,de ezt a beállitást ajánlották leginkább.(talán Guru 3d) .Persze ha kell a nagyobb teljesitmény, mehetnek és úgy állitod ahogy akarod...Na meg ugye ha lenne még 2 monitorom ,akkor már nem igy kellene hajtani őket.
-
zolee5016
őstag
válasz
NagyZ01 #16735 üzenetére
Mindegy ki a gyártó.A lényeg a gpu meg a vram egyforma legyen ( nekem is igy van Evga Zotac) Én is egy 750W -os tápra szavazok.Nem kell a második karit telepiteni ,csak az NV kontroll-ba beállitani az sli-t .Az enyém most úgy megy Gpu1 megjelenit,Gpu2 fizika .
Híd meg jó ha van...
Oc-Soc- Sc- SSC -Amp az tökmindegy csak a többi stimmeljen AB-val egybe lehet hozni őket -
zolee5016
őstag
válasz
#81556480 #16671 üzenetére
Igaz nem mostanában de már jártam igy.Nálam akkor a hibás pci-e sin produkálta ugyanezeket a hibákat.(gondolok itt főleg arra:ha megmozgatom müködik) .A kari tápellátása szerintem azért felejtős,mert 1 csatival(6pin) el sem indul a 460-as.(Olyan hibám is volt már(gtx 560) hogy egy forrasztás engedett el a tápcsatinál a karin,de akkor sem indult a karim.) Szerintem is szerviz,ha nincs más próbacuccod.Leginkább azért,mert mint írtad új a kártya és akkor ha ott is az a ludas,talán gyorsabban megy a garizás.
-
zolee5016
őstag
válasz
fsb1000 #16603 üzenetére
Isten ments tényleg ne kezdjük újra,de a két tápom között csak a teljesitmény a külőnbség, az áramerősség ua a pci-e és a molex ágakon.de abban azért igaza van Ropi-nak ,hogy a Zotac-Amp- omnak tényleg többet kérnek ,mint akár az Evgá-m-nak
Meg ne kérdezd miért............
-
zolee5016
őstag
válasz
apollo12 #16586 üzenetére
Hi! Az enyémek is különböző 460-ak ,de egyberántottam őket és mindkettő a zotac amp órajelén megy (910) nekem se volt semmi bajom velük,kompromisszumok nélkül visznek minden játékot.(gta4 meg metrot nem probáltam ,nem is érdekelnek) Ami érdekes,hogy nem is izzadnak igazán csípőböl tolják és halkan.Pedig ref-ek,amiket elég sokan ostoroznak a hütés miatt.Remélem ,ha váltok majd hasonló jókat tapasztalok,de még nem találtam okát hogy leváltsam őket,a játékok terén.Tetszetős utódjuk lenne(680) de nem sürgős.nagyon nem bántam meg,hogy sli-be vágtam a bele.
-
zolee5016
őstag
Az evga ssc 910-ig volt stabil, a mostani evga sc 850-be megy a zotaccal (amp!).Teljesen stabil a rendszer és 57-60 fok között vannak terheléskor.(3dMark)
-
zolee5016
őstag
válasz
wicken #16328 üzenetére
Hát a gyári intel hütőn volt paszta meg egy müa gyorskötözővel szoritottam rá
Van egy Alpenföhn peter vga bordám de csak borda,minden lefogató nélkül ,még a ventikerete is hiányzik ,de szerintem megoldom vele valahogy -
zolee5016
őstag
válasz
wicken #16326 üzenetére
Na épp próbálgatom.( i5 gyári procchütővel Köszi a tippet)Elindult simán a gép de 2percen belül forró lett a helyzet ugyhogy kikapcs lett.Képet adott rendesen az előző kártya felbontásával(alaplapim nincsen).Megvártam mig betölt a win ,majd elinditottam egy filmet de pillanatok alatt éreztem hogy melegszik(közben fogtam) igy kikapcs. tehát nem csikoz.Szerintem megveszem talán nem nagy bukó ha esetleg nem lesz jó mégse(5 rugó)
wicken: Ennyit tudok az előéletéről ,igy hozták kb 2kézen keresztül ért hozzám!Egy kicsit az eleje(ahol a dvi portok vannak) áll ferdén, de talán nem vészes.Semmi de semmi más külsérelmi nyom nincs rajt,lehet ,hogy jó lesz. -
zolee5016
őstag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. van nálam egy evga 460 gtx sc kari (ua mint az egyik karim) de nincs rajt hütés egy centi se.(Állitólag takaritáskor leesett és széttört a volt tulaj meg kikukázta)Szóval ki kellene próbálni hogy a zsuga megy-e.Hűtés nélkül gondolom nem kéne,vagy esetleg mégis lehet? Hogy lehetne kitesztelni ,vagy mindenképp kell rá hütés??
-
zolee5016
őstag
Sziasztok ! 1 kérdés Vantage 2011-ben extreme teszt erdmény, x14808 a két 460-nak.Ez most milyen eredmény? Nem igazán tudom mi alapján pontoz és az mennyit ér.
-
zolee5016
őstag
Egy olcsobb i5 (2400 as ) Már kitiporja rendesen! a te procidat még simán el tudod adni hogy ki tudd cserélni emberi áron!Bizony amik jönnek játékok kérik a teljesitményt és neked igazán nem kell sok ,hogy tarsd a lépést! Meg akartam szabadulni a 460-aktól de nem fogok ,nemhogy lejjebb inkább felfelé megy az áruk azért az jelent valamit az tuti:jók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged