- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz envagyok #18562 üzenetére
simán jönnek az újabb szállítmányok, 110-ért 3 napon belül hozza a postás a 6GB-os 1060-at.
Ez igaz de ennek a kártyának a reális ára szerintem akkor is 80k maximum 90k lenne. A 110 még így is sok érte
Én bízom benne,hogy azért lesz ez olcsóbb is a a közel jövőben[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
Üdv.
A közeljövőben tervezek vásárolni egy GTX 1060 6GB-os kártyát. Az lenne a kérdésem,hogy van-e olyan típus ami nem ajánlott ( cicereg vagy pl. egy időben az Inno kártyák hűtése elég gyatra volt stb )
Régóta Gigabyte cuccaim vannak így elsőre most is azt nézek de ha van jobb akkor nyitott vagyok ráMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Ha még megfelel az 560Ti, akkor 3 év múlva még meg fog felelni a 1060/3.
Már nem az van ( lásd cuccaim ) csak van egy lehetőség arra hogy ha most el tudom adni a jelenlegi kártyám és a 1060 árából az áfát vissza kapom. Magyarul kb. 0-5k ráfordítással kapnék egy GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3GB karit
(#3350) BReal Pontosítsunk úgy, hogy jelenleg FHD-ban 4GB korlátba nagyon kevés, 3GB korlátba jóval több játék ütközik. Nekem is pont ez a dilemmám
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Mivel már nem vagyok egy fanatikus játékos ezért nekem a "hosszabb táv" 3-4 évet jelent. Az előző X4 955BE - GTX 560Ti párosom is eddig kitartott és csak azért cseréltem le mert nagyon jó áron tudtam megvenni a mostani konfigomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest