- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- MSI notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Xtreme Gaming GTX1060 húúú azt nagyon-nagyon nézegettem a G1 Gaming után Igaz ha nem mondod nem is tudom, hogy ott ilyen jól sikerült a hűtés. (Wooow OC terhelésben is milyen jó) Még az újabb szériás Aorus GTX 1060 9Gbps amire még kíváncsi lettem volna, hogy most hol tart a Giga ezen a fronton, de ugye a piac bedőlése miatt esélytelen volt az új szériából kapni. Rengeteget fejlődtek egyébként a Giga termékei szvsz, ma a Gigabyte sokkal többet jelent , mint régen. Érezhetően rákapcsoltak minőségben, mindenben.
Már a G1 Gamingen is láttam a fejlődést, sajnos az Extreme és az Aorus árban nagyon magas volt, na meg nem is kaptam volna mert mind el volt/van fogyva csontig. Ha van arany árban, de tény az MSI Gaming X , megvett most kilóra. Elképesztően jó.
Szerk:
Az a grafikon nem jó Nálam a load temp terhelve 60 fok +/-
Ezért nem hiszek én a teszteknekImportant: GPU temperature will vary depending on clock speed, voltage settings,
cooler design, and production variances. This table just serves to provide a list of
typical temperatures for similar cards as determined during TPU review.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Rendszergazda topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen monitort vegyek?
- Subaru topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest