Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Megoldodott a gondom csak ki kell varni. Ugyanis egesz ejjel telepitettem a sajatomat es egy masikat parhuzamosan, szoval elmertem a tavolsagot. Eloszor 7 cm-nek mertem meg jo hogy iparos voltam
szoval 6 cm-re vannak egymastol es mar igertek hetvegere ket darabot mert annyi kell a Catalys-t ki is irja hogy annyi az annyi. Mergemben meg tegnap ejjel UMA modban tettem fel az XP-t mert van egy integralt ATI 3200-as a lapon de ma mar nem birtam magammal es betettem az egyiket, mondom ujra megnezem hat rendes gyari flexibilis 6 cm-es eleg. Pedig mar az EBay-en kutakodtam ott a haverom jartas es mar onnan akartam szerezni de a lenyeg hogy jo lesz, majd beszamolok rola.
A EBay-en bizony nem egyformanak irjak tehat a kartya tipusa szamit pl 1950XT vagy 3850 meg ilyesmi. Link:
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Geekbenchen a Samsung Galaxy A37
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

szoval 6 cm-re vannak egymastol es mar igertek hetvegere ket darabot mert annyi kell a Catalys-t ki is irja hogy annyi az annyi. Mergemben meg tegnap ejjel UMA modban tettem fel az XP-t mert van egy integralt ATI 3200-as a lapon de ma mar nem birtam magammal es betettem az egyiket, mondom ujra megnezem hat rendes gyari flexibilis 6 cm-es eleg. Pedig mar az EBay-en kutakodtam ott a haverom jartas es mar onnan akartam szerezni de a lenyeg hogy jo lesz, majd beszamolok rola.