Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Második kiadást készült az Arctic asztallap aljára szerelhető PC-jéből
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Nem vettem, egyik ismerősömtől kértem kölcsön.Már egyszer régen is elkértem tőle, akkor se tudtam, rendesen használni,de most azt hittem, hogy a sima nv 3d visionnal együtt fog működni, de nem.
Anikor telepítem, van egy tesztkép, az szépen látszik szemüveg nélkül, hogy két kép elcsúsztatva. Szemüveggel meg 3d. MIndent felrakok ami van hozzá, de az nv menüben kéne lenni egy sornak, ahol van egy 3d stereo fül, na nekem ez nincs. próbáltam régi driverrel amit irtak hozzá fórumon, de azzal se. És a mostani gépemen kívül próbáltam a régi 7600 gs-es gépemmel. Ugyanaz. Működni tuti működik, mert a tesztkép oké, de játékok amiket hozzá adtak azok nem. Átböngészem linket amit adtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Formula-1
- gerner1
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Diablo IV
- Második kiadást készült az Arctic asztallap aljára szerelhető PC-jéből
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest