Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Nem vettem, egyik ismerősömtől kértem kölcsön.Már egyszer régen is elkértem tőle, akkor se tudtam, rendesen használni,de most azt hittem, hogy a sima nv 3d visionnal együtt fog működni, de nem.
Anikor telepítem, van egy tesztkép, az szépen látszik szemüveg nélkül, hogy két kép elcsúsztatva. Szemüveggel meg 3d. MIndent felrakok ami van hozzá, de az nv menüben kéne lenni egy sornak, ahol van egy 3d stereo fül, na nekem ez nincs. próbáltam régi driverrel amit irtak hozzá fórumon, de azzal se. És a mostani gépemen kívül próbáltam a régi 7600 gs-es gépemmel. Ugyanaz. Működni tuti működik, mert a tesztkép oké, de játékok amiket hozzá adtak azok nem. Átböngészem linket amit adtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest