- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
Hali,
Nekem már több mint 1 éve megvan a 3D Vision set-em, és azóta is minden alkalommal majd behu...zok, mikor használom. Szóval nekem nagyon tetszik.
A szines szemüveges megoldást is láttam (3D Vision discovery) is láttam annak idején, de szerintem össze se lehet hasonlítani a kettőt. Én is ahogy sokan mások is CRT-vel kezdtem. És mindnekinek ezt is ajánlom, mert önmagában a szemüveg és az adó-vevő is elég drága, hátha még egy 80-100-es TFT-t is megvesz hozzá az ember (nem is beszélve a Projektorokról) aztán kiderül, hogy nem tetszik, megfájdul a feje tőle, a kedvenc játék nem támogatja, vagy csak hibásan támogatja, stb... Ja és ugye azt is tudni kell, hogy a 3D movie egyelőre felejtős, mert az NVidia oldalán lévő 7 mintán kívül én még nem találtam egyet se, ami támogatná. (Ellenben 3D fotók terén már egyre jobb a helyzet, vannak kollekciók sőt lehet már kapni 3D Vision ready fényképezőgépet is!! )
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A szines szemüveges megoldást is láttam (3D Vision discovery) is láttam annak idején, de szerintem össze se lehet hasonlítani a kettőt. Én is ahogy sokan mások is CRT-vel kezdtem. És mindnekinek ezt is ajánlom, mert önmagában a szemüveg és az adó-vevő is elég drága, hátha még egy 80-100-es TFT-t is megvesz hozzá az ember (nem is beszélve a Projektorokról) aztán kiderül, hogy nem tetszik, megfájdul a feje tőle, a kedvenc játék nem támogatja, vagy csak hibásan támogatja, stb... Ja és ugye azt is tudni kell, hogy a 3D movie egyelőre felejtős, mert az NVidia oldalán lévő 7 mintán kívül én még nem találtam egyet se, ami támogatná. (Ellenben 3D fotók terén már egyre jobb a helyzet, vannak kollekciók sőt lehet már kapni 3D Vision ready fényképezőgépet is!! )