Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
revolver
aktív tag
A nokiaprogramokon találtam:
Segalt idézem:"Volt ma egy kis szabadidőm és ugye itt pont szó volt a frisebb hetesekről gondoltam nézzünk körbe mik a legfrissebb infók. Át is nyálaztam pár fórumot és az egyiken egy olyan hozzászólást találtam amire álmomba sem gondoltam volna....
A lényeg hogy az Nvidia most nagyon nyomja ezt a vedd meg a 120hz-es monitort meg persze a szemüvegüket és akkor 3D-ben játszhatsz a játékokkal dolgot de jelentem ez KIKERÜLHETŐ ÉS MEGY A JELENLEGI MONITORODDAL IS!Elősször is le kell hogy tőltsd a legfrissebb hivatalos Nvidia drivert a 196.21 ...."
A hozzászólás folytatódik, részletesen a nokiaprogramok.hu-n a Windows 7 tippek-trükkök-tapasztalatok témája közt található.
Új hozzászólás Aktív témák
- Áprilisi hardverpasziánsz
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest