Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
Sziasztok
Időközben megérkezett az Nvidia 3D Vision kitem. Szó se róla, merőben más így játszani :-)
Sajnos volt egy kis malőr a video karival, ezért azt vissza kellett küldenem, így csak régebbi játékokkal tudtam kipróbálni, de már azok is jó látványt nyújtottak. Gondolom Crysis az erdőben vagy Far Cry 2 még komolyabb lesz majd. Első használatkor kicsit bántotta a szemem, de hamar hozzászoktam és onnantól nem volt gond. A szemüveg kicsit sötétít, de nem vészes, még World of Warcraftban is kényelmesen olvasható volt a chat ablak anélkül, hogy hozzá kellett volna nyúlni bármilyen beállításhoz.
Kipróbáltam néhány film trailerrel is (sajnos teljes filmet nem találtam még, ha valaki tud, írjon nekem légyszi
). Volt ahol inkább a mélység látszott, de voltak jelenetek, ahol kiugrott a monitor síkjából az adott figura. Egyik videóban például "bele tudtam nyúlni" a teknős fejébe 
A Samsung 2233RZ monitorral tapasztaltam némi szellem képet a távoli dolgoknál, de ha kicsit vissza vettem a mélységből akkor megszűnt. Nem tudom, hogy ez miképpen működik, de remélem ez a későbbiekben, mikor már többet használtam a szemüveget megszűnik és akkor jobban fel lehet majd húzni a mélységet.
Mindent egybevetve, nekem tetszik a szemüveg. Aki szeret játszani és tudja, spórolja össze az árát, nagyon megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- GIGABYTE RX 6900 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Volt ahol inkább a mélység látszott, de voltak jelenetek, ahol kiugrott a monitor síkjából az adott figura. Egyik videóban például "bele tudtam nyúlni" a teknős fejébe