Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Most már PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egérpad topik
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gorgonka aktív tag Sziasztok Időközben megérkezett az Nvidia 3D Vision kitem. Szó se róla, merőben más így játszani :-) 
 Sajnos volt egy kis malőr a video karival, ezért azt vissza kellett küldenem, így csak régebbi játékokkal tudtam kipróbálni, de már azok is jó látványt nyújtottak. Gondolom Crysis az erdőben vagy Far Cry 2 még komolyabb lesz majd. Első használatkor kicsit bántotta a szemem, de hamar hozzászoktam és onnantól nem volt gond. A szemüveg kicsit sötétít, de nem vészes, még World of Warcraftban is kényelmesen olvasható volt a chat ablak anélkül, hogy hozzá kellett volna nyúlni bármilyen beállításhoz.
 Kipróbáltam néhány film trailerrel is (sajnos teljes filmet nem találtam még, ha valaki tud, írjon nekem légyszi ). Volt ahol inkább a mélység látszott, de voltak jelenetek, ahol kiugrott a monitor síkjából az adott figura. Egyik videóban például "bele tudtam nyúlni" a teknős fejébe ). Volt ahol inkább a mélység látszott, de voltak jelenetek, ahol kiugrott a monitor síkjából az adott figura. Egyik videóban például "bele tudtam nyúlni" a teknős fejébe A Samsung 2233RZ monitorral tapasztaltam némi szellem képet a távoli dolgoknál, de ha kicsit vissza vettem a mélységből akkor megszűnt. Nem tudom, hogy ez miképpen működik, de remélem ez a későbbiekben, mikor már többet használtam a szemüveget megszűnik és akkor jobban fel lehet majd húzni a mélységet. Mindent egybevetve, nekem tetszik a szemüveg. Aki szeret játszani és tudja, spórolja össze az árát, nagyon megéri. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Volt ahol inkább a mélység látszott, de voltak jelenetek, ahol kiugrott a monitor síkjából az adott figura. Egyik videóban például "bele tudtam nyúlni" a teknős fejébe
 ). Volt ahol inkább a mélység látszott, de voltak jelenetek, ahol kiugrott a monitor síkjából az adott figura. Egyik videóban például "bele tudtam nyúlni" a teknős fejébe