Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
Sziasztok
Időközben megérkezett az Nvidia 3D Vision kitem. Szó se róla, merőben más így játszani :-)
Sajnos volt egy kis malőr a video karival, ezért azt vissza kellett küldenem, így csak régebbi játékokkal tudtam kipróbálni, de már azok is jó látványt nyújtottak. Gondolom Crysis az erdőben vagy Far Cry 2 még komolyabb lesz majd. Első használatkor kicsit bántotta a szemem, de hamar hozzászoktam és onnantól nem volt gond. A szemüveg kicsit sötétít, de nem vészes, még World of Warcraftban is kényelmesen olvasható volt a chat ablak anélkül, hogy hozzá kellett volna nyúlni bármilyen beállításhoz.
Kipróbáltam néhány film trailerrel is (sajnos teljes filmet nem találtam még, ha valaki tud, írjon nekem légyszi). Volt ahol inkább a mélység látszott, de voltak jelenetek, ahol kiugrott a monitor síkjából az adott figura. Egyik videóban például "bele tudtam nyúlni" a teknős fejébe
A Samsung 2233RZ monitorral tapasztaltam némi szellem képet a távoli dolgoknál, de ha kicsit vissza vettem a mélységből akkor megszűnt. Nem tudom, hogy ez miképpen működik, de remélem ez a későbbiekben, mikor már többet használtam a szemüveget megszűnik és akkor jobban fel lehet majd húzni a mélységet.
Mindent egybevetve, nekem tetszik a szemüveg. Aki szeret játszani és tudja, spórolja össze az árát, nagyon megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Linux haladóknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest