- RAM topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Amazon Kindle
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
hcol7
senior tag
-
hcol7
senior tag
nem szukseges szinkronban menniuk. raadasul meg sem eri, hiszen igy tuti hogy kisebb frekin kell hajtanod a gpu t mint amennyit bir, ha a ram nemmegy ugysem 311 fole.
esetleg probalkozhatsz masik biossal, de ez szemely szerint nalam nem jott be. el sem indult mas biossal a kartya, pedig megprobaltam vagy 8 at hozza
mivel huzod ?
szerintem nem a pci freki miatt nem birja, hanem egyszeruen ennyi a ram vege. -
hcol7
senior tag
van ez igy, hogy nem birja azt a frekit,amit elvileg birnia kene. de tartogathat emellett kellemes meglepeteseket is. elozo karimon, egy hercules 9500pro n 3ns os infineonok voltak. de megis megallt hajszal pontosan 320nal, a folott szemetelt, pedig hutve volt rendesen.
viszont a biosaban atirtam cas 2 rol1 re, es elbirta :) (elvi)dupla savszelt(10500mb/s helyett 21000), es frekit(320(640) helyett 640(1280!) ) latott minden progi, de ez tuti nem nyilvanult meg a valosagban. mindenesetre 17xxxet nyomott ezutan 3dmark 2k1 ben, es ment a farcry high ban faszan. azt sajnalom hogy 3dm2k3 at nem mertem, dehat mar nincs meg a kartya. (gpu 375@380 nagyobb bordaval)
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- iPhone topik
- RAM topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest