- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Acer notebook topic
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
Aktív témák
-
zeg
őstag
Mellesleg mocsok drága ez a videokártya. Főleg akkor, ha a gyártó oldalán az egyik hatalmas betűkkel hírdetett tesztben belefagy az Unrealba. Ha jól számolom, ez a horribilis áru kártya,(ha lenne hozzá megfelelő drájver), akár az intel extreme graphics 2 teljesítményét is megközelíthetné(alulról)
Topikot zárom, itt lehet folytatni.
[ Módosította: Mate ]
-
Rover623
félisten
Egyetlen baj, hogy ez nem biztos, hogy a felvetett problémát megoldaná Mindenesetre jó drága
A felvetett kérdés az volt: lehet-e...
Elméletileg lehet...persze ha ótvar régi, akkor csak 16 bites aljzata van és akkor nem...
Amúgy valóban vannak ilyen PC Card kártyák, illetve az újabb noteszekben már akad cserélhető VGA modul is. Általánosan azonban tartja magát az a hozzáállás, hogy egy notebook grafikus kártyáját nem lehet cserélni-bővíteni.
Bizony-bizony, (elméletben) terjednek a moduláris notebookok...mondjuk a mini-PCI foglalat eddig is megvolt már nagyon sok noti-ban...ki is használtam már: kapott noti másik Ethernetet-et...sőt WiFi-t is...
Off: úgy látom, szeretsz érintőlegesen kapcsolódó infókkal bezavarni amúgy hétköznapi szemszögből elég egyszerű témákba
Szerintem ez itt nem érintőleges, hanem témábavágó volt...kifejezetten...
P.S.:
Egyébként jól látod...
De legalább felkavarja valami az állóvizet...meg okul a fiatalság... -
karib
addikt
Egyetlen baj, hogy ez nem biztos, hogy a felvetett problémát megoldaná
Mindenesetre jó drága
Amúgy valóban vannak ilyen PC Card kártyák, illetve az újabb noteszekben már akad cserélhető VGA modul is. Általánosan azonban tartja magát az a hozzáállás, hogy egy notebook grafikus kártyáját nem lehet cserélni-bővíteni.
Off: úgy látom, szeretsz érintőlegesen kapcsolódó infókkal bezavarni amúgy hétköznapi szemszögből elég egyszerű témákba -
Rover623
félisten
Kishitűek (és tájékozatlanok) vagytok...
Bővebben: link
Bővebben: link
Még itt a PH!-n is volt egy eladó...
Bővebben: link -
rendorbacsi
csendes tag
köszi a válaszokat.Notebook témában még járatlan vagyok
az az igazság,nagyapám eladná nekem notebookját.800mhz-es proci,256 memória,20 gigás winchester..nekem tökéletes lenne,csak próbáltam benne lejátszani egy dvd filmet,és néha szökken egyet a film.Megnéztem,és aztán derült ki csak 4,vagy már nem is tudom,8 megás videókártya van benne. -
wipes
senior tag
válasz
rendorbacsi #1 üzenetére
integrált a vga
nem fogod tudni cserélni
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
Szerintem te a saját igényeid áldozata vagy
Notebookokban jelenleg nem lehet videokártyát cserélni... -
rendorbacsi
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés,de kaptam egy Portocom notebook-ot,aminek csak egyetlen gyengéje van,a 8 megás videókártya.Tudtok olyan boltot,ahol notebook-hoz lehet kapni videókártyákat?mondjuk még azt sem tudom lehet-e beletenni másikat,még sosem volt notebook-om
előre is köszi a segítséget mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Crypto Trade
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL T40 EMC Szerver
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest