- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
tototos
addikt
Hát nekem bejön a kijelzője. Alul is vannak rajta szellőzések, de azt még nem néztem meg hogy hány venti van benne. Mert alul lehet látni és oldalt is van szellőző, lehet hogy az alsó ott fújja ki. Most töltöm fel az akksiját utána majd próbálgatom. Nekem van otthon ibm p2-es asztali gép, nagyon nem jön be a biosa. A hp-nak teljesen érhető. Folyamatosan telepítettem de nem kapcsolt be a venti. Ma egy occt lefuttatok és megnézem mkor kapcsol be.Van rajta görgő funkció is a touchpadon. Nekem nem jön be az ibm trackpointja. Nem tudom hogy az ibm-nél van-e de a hp-nál van küldő akkumulátor csatlakozó.
-
devast
addikt
Gyakorlatban a pentium-m vs celeron úgy realizálódik, hogy kevesebbet megy akkuról. Sztem jelentősen kevesebbet. Bár ez is használattól függ. Ha 100% megy a proci folyamatosan, és dynamic-ra van állítva speedstep akkor nincs különbség. De a p-m -et le tudod venni alacsony frekire, alacsony feszültséggel, tehát ha 100% a proci akkor se menjen 600/800 mhz fölé. Hűtés kb ugyanúgy megy mindkettőnél ha el vannak engedve. Csak az a szép hogy a p-m -et le lehet fogni. Csak 1 példa... jöttem busszal hazafele. 100% akkuról indultam. 3:30 az út időtartama. Wlan off, fényerő minimumon, proci 600Mhz-en 0,7v-on. Mikor hazaértem és leszállás előtt kikapcsoltam, azt írta valamivel több mint 1 óra van még hátra
Az úton végig videóztam/mp3-at hallgattam/tettem-vettem... Szal ez a pentium-m
Ezt celeronnal nem tudnám megcsinálni, az 2-2,5 óra után szevaszt mondana 
-
liquidmoon
aktív tag
Hi! A hp nx6310 -ban milyen grafikus vezérlő van? Milyen az akkuja, és kb meddig bírja? Miért szarabb a Broadcom wlan mint az intel? A mobil celeron 1.46Ghz-s proci milyen asztalinak felel meg? Milyen szerinted a hp anyaga? Milyen nehéz? Speedstep van ebben? Bocs az sok kérdésért, de én is noti vásárlás előtt állok, és ez teccik is és így sulinetben nagyon jó ár jönne ki a végén...
Ui: Ezen szerintetek hd-s avi-k és wmv-k elfutnának rajta? Vista futna rajta? Mennyi a max memoria, ami belemegy?
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Direct One (műholdas és online TV)
- Formula-1
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G8 i5-1135G7/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- Acer Nitro 5 (17,3") AN517-54 + monitor + hűtőpad
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az úton végig videóztam/mp3-at hallgattam/tettem-vettem... Szal ez a pentium-m
Ezt celeronnal nem tudnám megcsinálni, az 2-2,5 óra után szevaszt mondana