Hirdetés

Aktív témák

• zolnagy

őstag

válasz tototos #816 üzenetére

Most, hogy usanotebooknál már nincs az az IBM, amit szerettem volna, csak egy 32e-el drágább változat, én is körülnéztem újra a piacon, hogy milyet érdemes venni sulinetben.
    Az eddigi fórum olvasgatások során arra jutottam, hogy IBM, HP vagy Dell-t akarok venni.
    Max 200k-t akarok rászánni mem és gari bővítéssel együtt (legyen rajta legalább 2 év).
    A Dell kicsukva, mert csak wxga-s van ennyiért, ami nálam kizáró ok (egyébként jó lenne).
    Az IBM lett volna a nyerő, de most már nem kapok ennyiért, csak 1 év garival.
    Az általad írt HP nx6310-es notit néztem én is, mert kedvező ára ellenére elég jól felszerelt és a HP-król is jókat olvastam. Az általad írthoz csak garibővítést kellene venni és jó is lenne nekem. Hátránya viszont az IBM-el szemben a Celeron M, bár ha én 99%-ban hálózatról használnám, akkor nem tudom, hogy egyáltalán hátrány-e ez nekem. A chipkészlete viszont korszerűbb, mint az IBM-é, és nem mellékes, hogy itt Győrben is van 3 szervíz pontja. Az egyiktől most várok egy e-mailt a garancia kiterjesztés árajánlatára.
    Apropó, hol láttad 150-ért? Én csak a győri Metroban láttam eddig 155-ért, de abban csak 40 GB-os vinyó volt. Egyébként szerintem nem éri meg a 6110-es a 60e plusszt, mert csak annyival jobb, hogy PM van benne. Ez nekem ennyit nem ér (aki sokat hordozza annak talán).

Aktív témák