- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Milyen videókártyát?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Most, hogy usanotebooknál már nincs az az IBM, amit szerettem volna, csak egy 32e-el drágább változat, én is körülnéztem újra a piacon, hogy milyet érdemes venni sulinetben.
Az eddigi fórum olvasgatások során arra jutottam, hogy IBM, HP vagy Dell-t akarok venni.
Max 200k-t akarok rászánni mem és gari bővítéssel együtt (legyen rajta legalább 2 év).
A Dell kicsukva, mert csak wxga-s van ennyiért, ami nálam kizáró ok (egyébként jó lenne).
Az IBM lett volna a nyerő, de most már nem kapok ennyiért, csak 1 év garival.
Az általad írt HP nx6310-es notit néztem én is, mert kedvező ára ellenére elég jól felszerelt és a HP-król is jókat olvastam. Az általad írthoz csak garibővítést kellene venni és jó is lenne nekem. Hátránya viszont az IBM-el szemben a Celeron M, bár ha én 99%-ban hálózatról használnám, akkor nem tudom, hogy egyáltalán hátrány-e ez nekem. A chipkészlete viszont korszerűbb, mint az IBM-é, és nem mellékes, hogy itt Győrben is van 3 szervíz pontja. Az egyiktől most várok egy e-mailt a garancia kiterjesztés árajánlatára.
Apropó, hol láttad 150-ért? Én csak a győri Metroban láttam eddig 155-ért, de abban csak 40 GB-os vinyó volt. Egyébként szerintem nem éri meg a 6110-es a 60e plusszt, mert csak annyival jobb, hogy PM van benne. Ez nekem ennyit nem ér (aki sokat hordozza annak talán).
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tesla topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi