- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Nikon DSLR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
Aktív témák
-
Herbali
tag
Szerintem egy márka laptopjait ne a nyomtatói alapján ítéljük meg. Én már minden márkáról hallottam rosszat, szal ha ezt mind figyelembe venném akkor sose vennék laptopot, de még műszaki cikkeket sem.
Ruzsi3
''Barátok most vettek egy fujitsu-simenset egy napig volt hozzá szerencsém hát azt kell mondanom nem jó gép sőt .....én nem ajánlom senkinek
úgyan iylen a toshiba-is ''
Ez egy picit nevetséges így, hogy nem jó, meg az se jó. Mi alapján ítéled meg a márkát? Ránéztél? Vagy drágább volt mint a tied? Kifejthetdén bővebben is, hogy miért nem ajánlod! Egy gép alapján nem ajánlod az egyész márkát?!
Ez így csak általánosítás!
[Szerkesztve] -
A Patriot, ha jol remlik, akkor igazabol vmi hazilag osszerakott Clevo barebone (ami, khm, nem a laptopok csucsa), a HP-nek a laptopjai meg viszonylag jok, mondjuk naluk is - mint eleg sok markanal - leginkabb a business szegmens. Mondjuk ezt eleg nehez kitalalni, ha csak HP kavefozot hasznalsz.

Aktív témák
- Apple MacΒook Pro 16" M1 Pro 32GB/7TC/Intel Iris Plus/ 512SSD
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest