Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Olvastam egy fórumon, ahol sikeresen rakott bele az illető egy x2-es processzort, ahogy néztem ezek a tesztelt x2-esek olyan 4e ft környékén vannak, szóval nem olyan nagy kiadás lenne, de majd meglátom még, először memória és merevlemez kell bele, mert az nincs
Igazából a másik notimban sincs 4 gb, pedig az egy kicsit újabb széria. 3 gb nagyjából elég lenne szerintem, meg az viszont erősen kérdőjeles, hogy támogatná-e az alaplap, mert papíron ennyit sem támogat. Erről hol lehetne valami információt megtudni?
-
adamka16
őstag
Ramot szeretném bővíteni, most 1 Gb van benn ami elég karcsú, legalább 3-at szeretnék bele (ez is érdekes, hogy gyártó oldalán max 2Gb-ot írnak, de most 3-al megy a másik notimból kivett modulokkal)
Processzort miért nem érdemes? Most egy single core processzor van benn, nem hozna semmi +-t teljesítményben egy x2-es 1,8 ghz-es processzor? -
adamka16
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy ASUS F3T(c) típusú notebookot ingyen de egy kicsit fel szeretném túrbózni, ha már egyszer sikerült megcsinálnom a vga problémáját
Elméletileg lehet csatlakoztatni az alaplaphoz kékfogat, csati is ki van építve, csak szerintem ez nem az a verzió ami raktak vagy nem kérték bele anno. Szerintetek ha veszek egy ilyen modult és rádugom akkor minden gond nélkül felismeri a gép?
Másik kérdésem, hogy ha processzort cserélek benne a mostani turion 64 2,2 ghz-es helyett milyen procit rakhatok vele amit támogatni fog a lap+bios egyaránt? (gondolok itt a két magos processzorokra.)
Végül de nem utolsó sorban van az alaplapon még egy plusz csatlakozás, viszont nem tudom mit lehetne oda csatlakoztatni, esetleg csatlakozóról, elhelyezkedéséről nem lehetne megállapítani mi célt szolgál, mit lehet rákötni?
Utolsó utáni kérdésem ami megválaszolatlan még egyenlőre, hogy párszor bekapcsológombbal be tudtam kapcsolni a notebookot, viszont pár indítás után, csak az ugyan abba a sorba lévő media player gombbal indul csak el a notebook, viszont kikapcsolni a kikapcsológombbal lehet csak. Ezt mi okozhatja? Bios sérülhetett valszeg és egy frissítéssel orvosolni lehetne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged