- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
cherockee #122 üzenetére
Még csak most szereztem be a tv tunert, most próbálom majd, ha a notim elhozhatom a szervízből!
Ezért kérdezek ilyen lámásat, mert nem tom, hogy mit hogy kell összedugni. A noti Acer Aspire 5045wlmi 2.0GHz Turion mobile(ML-37) procival.
Na ezt a részt nem értem:''átlag desktop használatkor észreveszed hogy lassabb lenne? fogyasztás gondolom egekben, de ugye tv nem mászik el, falasmalac meg mindig van...''
Ha nagyon leterhelem, akkor se melegszik mint az állat, csak folyton megy a ventije!
Ezt megint nem értem:''...joo lenne egy saját tvcsatorna, már kegyetlenül unom a semmilyen tvadást...'' -
Chili7
őstag
Ebben tudtok segíteni:
Egy VGA / S-video konverterrel kapott jelnél, valamilyen progival, pl egy ''Acer GridVista kétmonitoros megjelenítés'' progival megoldható, hogy a tévére nyomom a winyóról a műsort, közben pedig a gépen meg valami mást csinálok! -
Chili7
őstag
Nézd meg valami rendszeranalizáló prg-vel, hogy mi a cpu típusa, aztán mész az intel oldalára és kikeresed a procidat és elolvasod, hogy mit írnak róla. ( ekkora órajellel tuti, hogy nem ''mobil'')
Everest-el, vagy mással, - aminek most nem jut eszembe a neve,- még a winyó és a proci hőfokát is meg tudod nézni! (Notebook Hardver Controll-al is meg tudod nézni)
Nem hinném, hogy lehet benne procit cserélni!
Az meg, hogy megnézed a hőfokot winyó nélkül is, azt hogy érted? -
Chili7
őstag
Halli!
Szereztem egy Pinnacle pctv100e tv-tunert!
Kipróbálni sajnos még nem tudom, mert szervízbe van a notebookom!
Sajnos video-kimenete nincs ennek az egységnek, és a notebookomnak sincs. Se s-video, se kompozit. Össz-vissz egy külső monitor csatlakozója van (VGA).
Valamilyen módon meg tudom azt tenni, hogy a felvett videót, DVD-re írás nélkül le tudjam játszani a TV-men. A VGA kimenetemet valahogy össze lehet dugni tv-vel, esetleg valami konverterrel?
Vagy ha nem akkor van erre valami usb-s, vagy pcmcia-s megoldás?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP probook 650 i5 8gen Windows 10pro
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest