Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
cherockee
üzenetére
Még csak most szereztem be a tv tunert, most próbálom majd, ha a notim elhozhatom a szervízből!
Ezért kérdezek ilyen lámásat, mert nem tom, hogy mit hogy kell összedugni. A noti Acer Aspire 5045wlmi 2.0GHz Turion mobile(ML-37) procival.
Na ezt a részt nem értem:''átlag desktop használatkor észreveszed hogy lassabb lenne? fogyasztás gondolom egekben, de ugye tv nem mászik el, falasmalac meg mindig van...''
Ha nagyon leterhelem, akkor se melegszik mint az állat, csak folyton megy a ventije!
Ezt megint nem értem:''...joo lenne egy saját tvcsatorna, már kegyetlenül unom a semmilyen tvadást...'' -
Chili7
őstag
Ebben tudtok segíteni:
Egy VGA / S-video konverterrel kapott jelnél, valamilyen progival, pl egy ''Acer GridVista kétmonitoros megjelenítés'' progival megoldható, hogy a tévére nyomom a winyóról a műsort, közben pedig a gépen meg valami mást csinálok! -
Chili7
őstag
Nézd meg valami rendszeranalizáló prg-vel, hogy mi a cpu típusa, aztán mész az intel oldalára és kikeresed a procidat és elolvasod, hogy mit írnak róla. ( ekkora órajellel tuti, hogy nem ''mobil'')
Everest-el, vagy mással, - aminek most nem jut eszembe a neve,- még a winyó és a proci hőfokát is meg tudod nézni! (Notebook Hardver Controll-al is meg tudod nézni)
Nem hinném, hogy lehet benne procit cserélni!
Az meg, hogy megnézed a hőfokot winyó nélkül is, azt hogy érted? -
Chili7
őstag
Halli!
Szereztem egy Pinnacle pctv100e tv-tunert!
Kipróbálni sajnos még nem tudom, mert szervízbe van a notebookom!
Sajnos video-kimenete nincs ennek az egységnek, és a notebookomnak sincs. Se s-video, se kompozit. Össz-vissz egy külső monitor csatlakozója van (VGA).
Valamilyen módon meg tudom azt tenni, hogy a felvett videót, DVD-re írás nélkül le tudjam játszani a TV-men. A VGA kimenetemet valahogy össze lehet dugni tv-vel, esetleg valami konverterrel?
Vagy ha nem akkor van erre valami usb-s, vagy pcmcia-s megoldás?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

PU FSB 99.95 MHz (eredeti: 100 MHz)