- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Mini-ITX
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
cherockee
üzenetére
Még csak most szereztem be a tv tunert, most próbálom majd, ha a notim elhozhatom a szervízből!
Ezért kérdezek ilyen lámásat, mert nem tom, hogy mit hogy kell összedugni. A noti Acer Aspire 5045wlmi 2.0GHz Turion mobile(ML-37) procival.
Na ezt a részt nem értem:''átlag desktop használatkor észreveszed hogy lassabb lenne? fogyasztás gondolom egekben, de ugye tv nem mászik el, falasmalac meg mindig van...''
Ha nagyon leterhelem, akkor se melegszik mint az állat, csak folyton megy a ventije!
Ezt megint nem értem:''...joo lenne egy saját tvcsatorna, már kegyetlenül unom a semmilyen tvadást...'' -
Chili7
őstag
Ebben tudtok segíteni:
Egy VGA / S-video konverterrel kapott jelnél, valamilyen progival, pl egy ''Acer GridVista kétmonitoros megjelenítés'' progival megoldható, hogy a tévére nyomom a winyóról a műsort, közben pedig a gépen meg valami mást csinálok! -
Chili7
őstag
Nézd meg valami rendszeranalizáló prg-vel, hogy mi a cpu típusa, aztán mész az intel oldalára és kikeresed a procidat és elolvasod, hogy mit írnak róla. ( ekkora órajellel tuti, hogy nem ''mobil'')
Everest-el, vagy mással, - aminek most nem jut eszembe a neve,- még a winyó és a proci hőfokát is meg tudod nézni! (Notebook Hardver Controll-al is meg tudod nézni)
Nem hinném, hogy lehet benne procit cserélni!
Az meg, hogy megnézed a hőfokot winyó nélkül is, azt hogy érted? -
Chili7
őstag
Halli!
Szereztem egy Pinnacle pctv100e tv-tunert!
Kipróbálni sajnos még nem tudom, mert szervízbe van a notebookom!
Sajnos video-kimenete nincs ennek az egységnek, és a notebookomnak sincs. Se s-video, se kompozit. Össz-vissz egy külső monitor csatlakozója van (VGA).
Valamilyen módon meg tudom azt tenni, hogy a felvett videót, DVD-re írás nélkül le tudjam játszani a TV-men. A VGA kimenetemet valahogy össze lehet dugni tv-vel, esetleg valami konverterrel?
Vagy ha nem akkor van erre valami usb-s, vagy pcmcia-s megoldás?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

PU FSB 99.95 MHz (eredeti: 100 MHz)