- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
cherockee #122 üzenetére
Még csak most szereztem be a tv tunert, most próbálom majd, ha a notim elhozhatom a szervízből!
Ezért kérdezek ilyen lámásat, mert nem tom, hogy mit hogy kell összedugni. A noti Acer Aspire 5045wlmi 2.0GHz Turion mobile(ML-37) procival.
Na ezt a részt nem értem:''átlag desktop használatkor észreveszed hogy lassabb lenne? fogyasztás gondolom egekben, de ugye tv nem mászik el, falasmalac meg mindig van...''
Ha nagyon leterhelem, akkor se melegszik mint az állat, csak folyton megy a ventije!
Ezt megint nem értem:''...joo lenne egy saját tvcsatorna, már kegyetlenül unom a semmilyen tvadást...'' -
Chili7
őstag
Ebben tudtok segíteni:
Egy VGA / S-video konverterrel kapott jelnél, valamilyen progival, pl egy ''Acer GridVista kétmonitoros megjelenítés'' progival megoldható, hogy a tévére nyomom a winyóról a műsort, közben pedig a gépen meg valami mást csinálok! -
Chili7
őstag
Nézd meg valami rendszeranalizáló prg-vel, hogy mi a cpu típusa, aztán mész az intel oldalára és kikeresed a procidat és elolvasod, hogy mit írnak róla. ( ekkora órajellel tuti, hogy nem ''mobil'')
Everest-el, vagy mással, - aminek most nem jut eszembe a neve,- még a winyó és a proci hőfokát is meg tudod nézni! (Notebook Hardver Controll-al is meg tudod nézni)
Nem hinném, hogy lehet benne procit cserélni!
Az meg, hogy megnézed a hőfokot winyó nélkül is, azt hogy érted? -
Chili7
őstag
Halli!
Szereztem egy Pinnacle pctv100e tv-tunert!
Kipróbálni sajnos még nem tudom, mert szervízbe van a notebookom!
Sajnos video-kimenete nincs ennek az egységnek, és a notebookomnak sincs. Se s-video, se kompozit. Össz-vissz egy külső monitor csatlakozója van (VGA).
Valamilyen módon meg tudom azt tenni, hogy a felvett videót, DVD-re írás nélkül le tudjam játszani a TV-men. A VGA kimenetemet valahogy össze lehet dugni tv-vel, esetleg valami konverterrel?
Vagy ha nem akkor van erre valami usb-s, vagy pcmcia-s megoldás?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest