Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darks!de
csendes tag
hy!!!
olyan kérdésem lenne hogy egy MSI gx701x típusú laposom van és a processzor ventijéből letört egy lapát és kérdésem a következő lehet csak külön ez a ventilátort cserélni vagy komplett hűtő kell???
Illetve én nézegettem hűtőt hozzá de nem találtam / más msi vagy más márkájú laptopoknak a hűtője ide jó lehet ???? ha találtok vmi hűtőt vagy vmi infot tudnátok mondani azt megköszönném
-
Darks!de
csendes tag
Sziasztok!!!!
a Laposomban a processzoron lévő venti lapátok közül letört egy és azt szeretném megkérdezni hogy sztetek lehet e külön venni ventilátort rá vagy komplett proci hűtő kell-e??? meg ezt hol tudnam beszerezni stb segítségeteket előre is köszönöm!!!!lapos: msi gx701x-90
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fedora Linux
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx