- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz
#02260224 #16125 üzenetére
Maximálisan megértem!
Teljesen hasonló projektben vagyok, a saját (kb 10 éves) Lenovo B575-ösünk felturbózása van folyamatban pont. A gyári E-450 proci már a win7-hez is kevéske, hiába kapott ssd-t, +4GB ramot (2GB volt benne gyárilag). Most szereztem egy zsanértörött donor gépet, amiben i3-2.gen van, kap egy i5-öt, 8GB ramot, átrakom ennek a 90 perces akkuját a mi 5 percesünk helyére.
-
tserrof77
őstag
válasz
#02260224 #16123 üzenetére
Első körben jó lenne tudni, milyen laptop is ez.
Másodsorban jó lenne tudni, most milyen chipset van benne. A 2020M alapján gyanús, hogy csak HM70, így ugyan fizikailag belemenne egy i7, de bejönne a 30perces leállás. Ha most is HM76 vagy 77, akkor menjen bele az i7. Ellenkező esetben lehet, inkább eleve vennék egy másik, megfelelő paraméterű notit, ami az igényeknek megfelelne, szerintem nem kerülne sokkal többe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Docker konténerizálás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest