- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Üdvözlet.
Az új net előfizetésnél a T-home-nál választottunk egy laptop+internet kombó csomagot.
A laptop a egy Toshiba Satellite L300-as.2 napja küldték meg a laptopot előtelepítős Vista Home Premium OP rendszer van(volt) rajta.
Feltelepítette magát a rendszer, én még tettem fel egy winrar-t, egy MSN-t, egy Kaspersky-t, és egy Firefox-t.
Első nap nem is volt vele gond. Aztán elkezdett kékhalálozni a gép.
Vista már el se indult normál indításon, csak csökkentettbe.memtest 3X futott le, nem talált memória hibát.
Először próbálkoztam a laptophoz kapott Recovery DVD-vel. (hibát ír ki az elején)
Na mondom jöjjön az öreg XP akkor. A telepítés elején, kék ablak, végzetes hiba miatt leállt.
Aztán egy Win7 beta 7000-es 64bit (ez volt kéznél hirtelen) csodák csodája felmászott a winyóra és el is indult. De aztán bedobott egy újraindításnál ő is egy kékhalált.Aztán egy "végleges" win 7 32bit-el próbálkoztam. Az is beadta a kulcsot már az elején telepítés megkezdése előtt.
Nekem nagyon úgy tűnik valami hardware hiba lett vagy én nem tudom.
Ne is kísérletezzek semmivel, hanem vegyem fel a kapcsolatot az illetékesekkel és mehet a szervizbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest