- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
Új hozzászólás Aktív témák
-
spibal123
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Helix (20CHS10S00) laptopom. A gondom az, hogy átlagosan 25-30%-ot zabál a processzorbol a Rendszermegszakítások nevezetű process. Azt tudom, hogy ez általában akkor szokott bekövetkezni amikor driver hiba van. A windows 10-et most telepítettem újra a windows update-ből már mindent feltelepítettem. Az eszközkezelőben nincs hiba. Bár nincsen semmiféle hiba. A gép működik, de egyre zavaróbb ez a jelenség. Gondoltam letöltöm és feltelapítem a megfelelo intel drivert
https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/84672/intel-core-m5y71-processor-4m-cache-up-to-2-90-ghz/downloads.html
Amikor elinditoma fájlt, akkor azt írja hibának, hogy A telepíteni kívánt illesztőprogram nincs bevizsgálva ehhez a számítógéphez. Szerezze be a megfelelő programot a gyártó honlapjáról!". Mit tudok tenni? Szerintetek megfogja oldani majd a telepités a gondot? Köszi szépen -
spibal123
csendes tag
Lenovo laptop garanciális javítás
Sziasztok!
kb. fél éve vettem egy Lenovo Legion 15 laptopot kb 500 ezerért 2 év garanciával. A gép monitorán halvány csíkok jelentek meg kb. 3 hónap után. Nem volt annyira zavaró kezdetben és szükségem is volt a gépre, így nem vittem el szervizbe. A csíkok egyre erősebbé váltak és már az egész monitoron megjelentek. Néhány nappal korábban estefelé arrébb tettem a gépet pihenni. Úgy raktam arrébb, hogy a monitor szélét fogtam meg, de finoman. (Nagyon szoktam vigyázni a gépeimre, mert munkaeszközöm) Másnap vettem észre, hogy ahol megfogtam a gépet betört a kijelző. Pontosabban megrepedt a mögötte lévő panel. Kívülről egy karc se látszik. Először nem is értettem a dolgot és picit megnyomtam a repedésnél. Ebben a pillanatban a panel kb. szilánkosra tört benne, gyakorlatilag használhatatlanná vált a gép. Tegnap megpróbáltam bekapcsolni a gépet, de már el se indul. Nem tudom, hogy ennek mennyire van köze a monitorhoz. Elkezd sípolni folyamatosan a gép bekapcsolásnál. Attól tartok, hogy valamilyen gyári hibás szart sóztak rám.
Nem tudom, hogy most mihez kezdjek? Ha elviszem a gépet szervizbe javításra, akkor közlik, hogy gátlástalan módon szétvertem a gépet és ugrik a garancia, Hozzátenném, hogy a gépen egy karc sincs. Nem tudom, hogyan de egyszerűen a panel benne szilánkosra tört és akkor még ott van, hogy el sem indul. Van benne egy terrás winchester amin több 100 potolhatatlan családi foto van. A winchestert nem szedhetem ki mert ugrik a garancia a bontás miatt. A szervizben meg lefogadok, hogy azaz első amit formatálnak.
Nem érzem magamat hibásnak. Nem gondolom, hogy miattam ment tönkre a gép és igényt tartanék a garanciális javításra. Szerintetek mekkora esélyem van rá? Vagy hogyan adjam elő? Mit csináljak a winyóval?
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Automata kávégépek
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest