Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spibal123

csendes tag

Sziasztok!
    Van egy Lenovo Helix (20CHS10S00) laptopom. A gondom az, hogy átlagosan 25-30%-ot zabál a processzorbol a Rendszermegszakítások nevezetű process. Azt tudom, hogy ez általában akkor szokott bekövetkezni amikor driver hiba van. A windows 10-et most telepítettem újra a windows update-ből már mindent feltelepítettem. Az eszközkezelőben nincs hiba. Bár nincsen semmiféle hiba. A gép működik, de egyre zavaróbb ez a jelenség. Gondoltam letöltöm és feltelapítem a megfelelo intel drivert
    https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/84672/intel-core-m5y71-processor-4m-cache-up-to-2-90-ghz/downloads.html
    Amikor elinditoma fájlt, akkor azt írja hibának, hogy A telepíteni kívánt illesztőprogram nincs bevizsgálva ehhez a számítógéphez. Szerezze be a megfelelő programot a gyártó honlapjáról!". Mit tudok tenni? Szerintetek megfogja oldani majd a telepités a gondot? Köszi szépen

• spibal123

csendes tag

Lenovo laptop garanciális javítás

Sziasztok!
    kb. fél éve vettem egy Lenovo Legion 15 laptopot kb 500 ezerért 2 év garanciával. A gép monitorán halvány csíkok jelentek meg kb. 3 hónap után. Nem volt annyira zavaró kezdetben és szükségem is volt a gépre, így nem vittem el szervizbe. A csíkok egyre erősebbé váltak és már az egész monitoron megjelentek. Néhány nappal korábban estefelé arrébb tettem a gépet pihenni. Úgy raktam arrébb, hogy a monitor szélét fogtam meg, de finoman. (Nagyon szoktam vigyázni a gépeimre, mert munkaeszközöm) Másnap vettem észre, hogy ahol megfogtam a gépet betört a kijelző. Pontosabban megrepedt a mögötte lévő panel. Kívülről egy karc se látszik. Először nem is értettem a dolgot és picit megnyomtam a repedésnél. Ebben a pillanatban a panel kb. szilánkosra tört benne, gyakorlatilag használhatatlanná vált a gép. Tegnap megpróbáltam bekapcsolni a gépet, de már el se indul. Nem tudom, hogy ennek mennyire van köze a monitorhoz. Elkezd sípolni folyamatosan a gép bekapcsolásnál. Attól tartok, hogy valamilyen gyári hibás szart sóztak rám.
    Nem tudom, hogy most mihez kezdjek? Ha elviszem a gépet szervizbe javításra, akkor közlik, hogy gátlástalan módon szétvertem a gépet és ugrik a garancia, Hozzátenném, hogy a gépen egy karc sincs. Nem tudom, hogyan de egyszerűen a panel benne szilánkosra tört és akkor még ott van, hogy el sem indul. Van benne egy terrás winchester amin több 100 potolhatatlan családi foto van. A winchestert nem szedhetem ki mert ugrik a garancia a bontás miatt. A szervizben meg lefogadok, hogy azaz első amit formatálnak.
    Nem érzem magamat hibásnak. Nem gondolom, hogy miattam ment tönkre a gép és igényt tartanék a garanciális javításra. Szerintetek mekkora esélyem van rá? Vagy hogyan adjam elő? Mit csináljak a winyóval?
    Köszönöm a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák