- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slownz
senior tag
Amint már mondtam nem
Direkt kipróbáltam régi és új játékokat is (olyanokat is amiket egy 3-4 évvel ezelőtti notebooknak is simán el kéne bírnia) is és mindegyiknél észlelhető ez a csíkozás, lehet nem szembetűnően mindig, de engem kifejezetten zavar
Végigfutattam a tesztet (kb 5-6 percig hagytam) semelyiknél (cpu,video,ram,2d,3d) sem írt ki hibaüzenetet
-
Slownz
senior tag
Először is kösz a válaszod
Namost:
Rákötöttem egy külső monitorra: szintén maradt a hiba (közben megfigyeltem, hogy hol teljes képernyős a függőleges csík hol kisebb, sokszor van pl, hogyha egy ember mozog a képernyő közepén akkor csak az ő testét csíkozza be, de van olyan is, hogy szimplán csak a falat nézve mozgatom az egeret, akkor is látszanak a csíkok)
Drivert felraktam a gyárit és a legújabbat is, szintén maradt a hiba
A játékfrissítést kizárnám hiszen az összes eddigi telepített játéknál észlelem a problémát, régieknél és újaknál egyaránt
Directx-re is azt jelzi, hogy a legújabb verzió van fent, nem nagyon tudok vele mit kezdeniEgyéb más ötlet, tipp?
-
Slownz
senior tag
Sziasztok!
Mivel egy másik topicban nem kaptam választ a problémámra, hát itt próbálkozok, hátha..
Én egy ACER Aspire 5742G tulajdonosa vagyok, mindössze csupán pár napja, és a következő hibára(?!) lettem figyelmes, hogy játékoknál (egyaránt új gépszívó és régi kevésbé gépigényeseknél is) amennyiben erőteljesebben húzogatom az egeret függőleges csíkokat vélek felfedezni a monitor tetején és alján is egyaránt. Eddig ezt csak játékoknál tapasztaltam, bár HD filmeknél talán nincs akkora erőteljes kameramozgás, lehetséges ott azért nem észleltem ilyesmi problémát.
Szerintetek ez a VGA haldoklására utal, vagy miaszösz?Köszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest