- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akcept
tag
válasz
Blue Thunder #16181 üzenetére
Magyarországon kb. 24 ezer, eBay-n a negyede, + a matrica pár száz forint, a csere 5-10 perc. A lányom kolis gépéről, van szó, 24-et szerintem nem ér meg, akkor inkább egy használt noti kétszer annyiért. Semmi extra, nem mérnökire jár.
Köszi a segítséget. -
Akcept
tag
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu A 5... cseppálló billentyűzetes 4-5 éves laptop. Egy ideje egyes billentyűk nehezen vagy sehogy sem működnek, és egyre rosszabb lett. Szétszedték, de a billentyűket nem merték/tudták egyenként kiszedni, bár néha egy-egy ki is esik. Kis fújkodás után jobb lett, de jó nem. Azt tanácsoltam, szedjék ki a billentyűzetet és mossák ki csap alatt. Vagy ez hü..eség? (A külső billentyűzetemből egyszer így mostam ki a beleömlött teát) Vagy mit érdemes tenni?
Előre is köszi -
-
Akcept
tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Lattitude 110 L 5-6 éves noti. Tegnap egyszer csak kihunyt menet közben a háttérvilágítás (halvány kép volt), + mintha melegebbnek éreztem volna a kijelző alját. Kikapcsoltam, egy óra múlva vissza, és volt kép!
Mi lehet ez? Kezd elhalni a háttérvilágítás elektronikája? (Nyilván nem a fénycső)
Lehet majd javítani? És mennyiért?Előre is THX. Akcept
-
Akcept
tag
Talán hülyeség, de nem lehet, hogy melegen (a Fusik állítólag nagyon tudnak melegedni) lecsuktad a tetejét és az adta meg a kegyelemdöfést? És ha ne adj Isten ez lenne, tuti kiharcolnám a szerviztől, hogy ez garis probléma, elvégre ez nem waffelsütő! Esetleg gondold végig azon az oldalon „folyt-e szét” a kijelző, ahol jobban melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest