- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoBoS
csendes tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
-MyAsus diagnosztika mindent rendben talált.
-Windows memória diagnosztika mindent rendben talált.
Laptop esetében nem gondolnám, hogy táp probléma lenne, myasusban lehetőség van beállításokra, élettartam+teljesítmény beállításon üzemeltetem az akkumulátort, így maximum 60% töltöttségi szintet tud elérni, így élettartam csökkenésének redukálásával lehet váltóáram alatt használni, a fagyás pillanatában nem történt áramingadozás/kimaradás, és az akkumulátor is 60% töltöttségen üzemelt. (Lehet mástípusú tápbetegsége?)HD Sentinel szerint:
-SAMSUNG MZALQ512HBLU-00BL 100% Kondíció, rossz/gyenge szektor nincs. Több mint 1000 nap van hátra. Ezen van a rendszer. Rendszerindításkor 75 fok, reklamál is érte a HD Sentinel, viszont 1 perc alatt visszahűl a 45-50 fok körüli értékre.
Üresjáratban: 40-43fok. Észleltem a tesztelgetések alatt, hogy volt olyan újraindítás, ahol 51foknál nem ment lentebb az érték, és 50-51 között stagnál. Nem tudom ennek mi az oka, hogy mikor milyen kedve szerint, alacsonyabb, olykor magasabb az érték ugyan azon a teljesítményen mindössze 1 rendszerújraindítás történik. (Talán a tápellátás befolyásolhatja?)
Játék alatt: 41-55 fok között mozog (Aida64 szerint sincs magasabb érték)
-INTELSSD PEKNU512GZ 100% Kondíció, rossz/gyenge szektor nincs. Több mint 1000 nap van hátra. 32fok üresjáratban. Ez nem megy 40fok fölé.
Jójó, kicsit melegedősebb a rendszer SSD, de nekem nem tűnik annyira veszedelmesnek.
Bízok benne, hogy pillanatnyi windows elmezavar lehetett, mert más ötletem nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Iphone 16 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB Független, Újszerű állapot
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest