Aktív témák
-
attka
aktív tag
Szia Lipy!
Tudom, hogy nem teljesen titán de így hívják! Azért hiszem, hogy új mert ezt a telefont nem éri meg felújítani mert többe kerül(még a bontott cuucok is méregdrágák hozzá)!Ennek az előlapja nagyjából megmondja a korát is szerintem....! Egyébként egy netmonitort is feltettem és azon is néztem adatokat és újnak tűnt! Nagyjából megfelelt a 2 hónapnak az adatok!(hívás,sms fogadás)! Az árát meg jól írod!
Továbbra is eladó 20e Ft.ért!
Ui.:M0Dair: Már megvan az SE Z600 azért eladó ez! Nekem semmi gondom vele!
Csumi:Attka
[Szerkesztve] -
lipy
csendes tag
Sajna a 8850 nem sok titánt látott!
Az előlapja teljesen műanyag és arra van egy 1millis ALUMINIUM ÖTVÖZET rá hajlítva! egyedől a hátlapja fém!!
A különlegességről meg annyit hogy a netről le lehet tölteni ilyen szoftot!
Nem hinném hogy te teljesen ujjat vettél makszimum felujítottat ami teljesen ujnak néz ki! Ilyet a mai napig lehet kapni 6150-ből is!
Boltokban az ilyet 25k körül mérik már aki beruház egy ilyenbe!
Bővebben: link -
M0Dair
senior tag
-
Baxxter
csendes tag
igazad van tényleg arcolatlannnak tűnik de akkor sem adok 15K-nál többet
-
attka
aktív tag
Szia!
Engem nem érdekel, hogy az aproneten mennyiért mennek! Ez egyedi azok nem! Azok 1.5-2-3 évesek ez 4 hónapos! Ebben új akksi van azokban nem! Ennek makulátlan az állapota és láthatod mert csináltam képet is! Az hogy az aproneten mit állítanak az meg megint más! Utolsó sorban nekem ennyit még megér!
Csumi:Attka -
Baxxter
csendes tag
figy tényleg 15K-ért függetlenül eladják ugy hogy lejjebb kéne tenned az árat.
-
Digital
addikt
Volna képed a telóról? Esetleg drágább csere?(dobnál e rá kp-t) 6600-ról volna szó
-
M0Dair
senior tag
Nem veszem meg, úgyis 2 teló kellett volna, szal most lett egy Siemens mc60 és egy 3510i, így össz-vissz 22-be, úgy, hogy gari is van rá...
De, ha lenne még pénzem tuti megvenném ezt!
Egyébként amiket én mondtam, azok használt teló boltban vannak 2 hónap garral, szal tuti nem szarok! -
Djuice
tag
MODair,akkor vedd meg aproneten annyiért.Láttam én már ilyen ''karcmentes'' 8850-est élőben.Állapotra zsír volt,csak kijelzője hulla volt,végfokos,és mikrofonhibás volt.Ha gondolod vedd meg annyiért
-
attka
aktív tag
Nah sikerült mégiscsak!
Bővebben: link
-
attka
aktív tag
Szia!
Tudom, hogy lehet ólcsóbban is kapni de szerintem az nem ilyen állapotban van!Titán házas azt jelenti, hogy fém (Titánium, mint a Casio órák)!Ebben a telefonban az a különleges ahogy kinéz, nem a tudása bár a maga idejében okos is volt, a mai napig is megnézik a kezedben, egyszóval olyan EGO (elit) telefon!Én is belezúgtam elsőre de most kaptam egy jó ajánlatot azért eladó de 20e alatt nem ,akkor inkább megtartom! Képeket tudnék csinálni, de az igazi ha megnézed a kezedben!
attka
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy Nokia 8850 amit 2 hónapja vettem 2 hónaposan (egy boltban állt), egyedi szoftverrel (AMIK PLUSSZOK: plusz menü ébresztőórának,több csengőhang a gyárinál és egyediek, vibrálós ledjelzés hívásnál,led elhalványulás,led erősődés,plusz sms jelzőhangok,egyedi térerő és akksi jelzés, hívásnál számláló jelzése a kijelzőn!!!),fagyást nem is ismeri a telefon, kártyafüggetlen, gyönyörű karcmentes állapotban,2 hónapos az akksi és 4-5 napot bír nálam,hardveresen gyári minden benne (eredeti kékesfehér ledek,stb.)doboz nincs csak egy tőltőt tudok hozzá adni!!Ezek tények amit leírtam és az ár is ezt tükrözi!
Iá: 23e
Csumi:Attka
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest