Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
I_Am
veterán
[link]
New totyik. -
Tim82
félisten
válasz
Kokkantas
üzenetére
Növeli az érzést, hogy ''ej de f@sz@csávó vagyok!''

Másra tényleg nem... ha így állunk hozzá, hogy ''hegesztünk''...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: szar lehet annak a csajnak, akit meghegeszt a pasija és nem szeretkezik vele, nem lefekszik vele... vagy ha vulgárisak akarunk lenni, nem kefélnek egy orbitálisat...
Szerk. 2.: Qdak, nekem nem. Én szeretem, ha a másik is élvezi...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
koob
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
na már kint is 5000
-
(Kolombusz)
veterán
Tudom, hogy közönségesnek, meg parasztnak fogtok nézni (mondjuk az is vagyok), de megkérdem: D4rkm4n, ma hegesztettél?

-
koob
senior tag
4999
-
qdak
addikt
se asszony se senki de legalább be rugtam

-
eastsider
nagyúr
LOL
kiderült, h a csaj 1 ribi, meg tottttttál síííík
-
dragonfx
veterán
Újabb tapasztalat máma>>nőre pénzt költeni nem érdemes, max. a ''aszerre''

-
D4rkm4n
őstag
Húúú gyerekek milyen napja volt ma valakinek!

-
Láttatok már olyat, hogy az anyósülésen utazó nőci felteszi a mezitlábas lábát a műszerfalra? Én már sokszor megfigyeltem... Nyilván bújkál bennem valami látens lábfetisizmus... De az benne az érdekes, hogy szerte az országban mindenhol látom. Nyilván kényelmes...
De amikor nyáron amúgy is olyan miniszoknya van rajtuk, hogy az felér egy övvel és a szembejövő / szomszéd autó szélvédőjét betölti egy pár kívánatos láb, az ember figyelme elkalandozik vezetés közben... 
-
Tim82
félisten
olyan jó elnézni, hogy ha kiugrom cigiszünetre, azért itt zajlik az élet tovább.

-
orbano
félisten
faustus, tbs:
Szerintem az igazi önbizalom eleve az egyéniséged és a viselkedésed kongruenciájával jár. Amennyiben ez nincs meg, megjétszott önbizalomról beszélünk, aminek sokan bedőlnek rövidtávon, de metakommunikációs szinten átjön az, hogy az illető csak próbál magabiztosnak mutatkozni. Ez pedig úgy jön le az embereknek, mintha bunkó lenne és aggresszív. Én is voltam így, mostanra alakult át olyan mértékben a személyiségem, hogy az önbizalmaasságos viselkedésem valódi pozitív önértékeléssel és magabiztossággal párosult. Azóta valahogy a kommunikációm is más az emberekkel. Mondjuk még nem 100%-os az önbizalmam, de jól haladok
-
orbano
félisten
válasz
eastsider
üzenetére
a legelkeseredettebb, legrutintalanabb kezdő csaj is ugyanazt szereti a férfiakban, mint a fullextrás veterán kiélt k***va. maximum az ''ingerküszöb'' alacsonyabb. nyilván egy félénkebb visszahúzódó csajt elriaszt ha valaki nagyon rámenős bunkó, vele finomabban kell ezt előadni. lehet ám bunkózni úgy is, hogy azon az illető nevessen akár... mindenkivel meg lehet találni ezt a hangnemet. de ez az amire rá kell érezni. de semmiképpen se félj kitolni a határokat... ettől férfi egy férfi, nem fél a következményektől. ez imponál egy nőnek.
-
tbs
addikt
válasz
dr faustus
üzenetére
''...magabiztosságot én ... úgy definiálom, hogy ... az, aki valóban jó önismerettel rendelkező, és ezáltal nem bizonytalankodó, ál- vagy túlzottan szerénykedő, és nem is túlkompenzáló egyed...''
Igen kevés ''magabiztos'' embert ismerhetsz, vagy elképesztő, nőket is megszégyenítő empatikus képességeid vannak.
Én pl. a magabiztosságra következtetek az egyed interperszonális kommunikációjából, amiből az általad felsorolt ismérvek roppant lassan derülnek ki. Azaz a Te meghatározásod számomra használhatatlan. Igyekszem nem ''magabiztosságként'' definiálni az érzéseimet.
-
dr faustus
senior tag
vagy bunkó (magabiztonságos).
Az én szótáramban a magabiztosság és a bunkó nagyképű öntömjénezés nem ugyanaz. A magabiztosságot én nem úgy definiálom, hogy ''kívülről önmagával elégedettnek tűnő'', hanem az, aki valóban jó önismerettel rendelkező, és ezáltal nem bizonytalankodó, ál- vagy túlzottan szerénykedő, és nem is túlkompenzáló egyed. -
orbano
félisten
válasz
eastsider
üzenetére
ne félj a hisztijétől. nakker, nem egy istennőről beszélsz, hanem egy húsvér nőről. egy nőből pedig heses érzelmeket kell kihozni, ha azt akarod hogy szeressen. az mindegy hogy pozitív, vagy negatív érzések. csak mozgasd meg az érzelmeit. legyél néha (NÉHA) ilyen kedves mint mosd, de alapvetően legyél laza, távolságtartó, titokzatos (ne tárulkozz ki, ő csak egy idegen, mg nem érdemelte ki a nyitottságod, majd ha a csajod lesz...), és néha bunkó paraszt...
nagy vonalakban ez a dolgok ''titka''. a többire rá kell érezni... -
orbano
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
ez nem fasz mód. ha eastsider balfasz és a csaj nem veszi pasiszámba, hanem barátnak tekinti, akkor mit vár? a jelenlegi nőm is így volt az egyik barátommal. teljesen megdöbbent, amikor mondtam neki, hogy többet akart. azt hitte már régesrég csak barátok, mert a srác nem mert kezdeményezni, csak mindig msneztek és ő jófiú (vagy inkább barátnő) módjára meghallgatta, helyeselt, pátyolgatta, jópofizott, stb... ennek ez az eredménye... L. CS. B.
-
tbs
addikt
válasz
dr faustus
üzenetére
Jajj...

Szerinted..?
''...A magabiztosság abból fakad, ha tisztában vagy saját értékeiddel, hibáiddal, és azokat el tudod fogadni. És ezzel a dologgal nagyon sok embernek problémái vannak, ezért vagy nagyon bizonytalanok, vagy pedig eszement mértékben bunkók...''
Tehát. Ha jól értem. Az önismeret hiánya 2 féle embert eredményezhet: problémás bizonytalan (magabiztossághiányos), vagy bunkó (magabiztonságos).
Jól értem..?
''...A magabiztosság ÖNMAGÁBAN egy bunkót eredményez...'' -
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
1. kicsit khm, kicsillagozhatnád vulgáris kifejezéseid
2. Ha már a csaj , hogy szavaiddal éljek f*sz volt, az még nem ok arra , hogy ő meg iylen surmó legyen, hogy kirakja publikba. Egyébként az alapelvekben is van valami ilyesmi privátot, msn logot nem látnak szívesen. Szóval szerintem nem illik, de valószínűleg személyiségi jogokba is ütközik,... -
orbano
félisten
válasz
eastsider
üzenetére
''szép lassan inkább kezd el kiegyenesedni, legyél vele fickósabb, ne hallgasd végig mindig a hülyeségeit, szakítsd félbe, beszélj vidám témákról, oltogasd, hagyd ott néha szó nélkül. pl erre a párbeszédre is visszaírhatod, hogy ne siánkozzon már. nem vagy a barátnője, kettő van még millió jó pasi (kacsintós szmájli)''
egyszóval: LEGYÉL PARASZT KICSIT -
tbs
addikt
Oké szar a szövegezése, de..?
Te te vagy. Ő meg ő... Bacnirá. Ha így akarja, hadd nyomja így. ??????
Faustus, Dr.: Ugye elolvastad..? A magabiztosság ÖNMAGÁBAN egy bunkót eredményez. Mint írtad is. A határaim ismerete tud önazonossá tenni, tudni fogom a helyem a világban, ebből adódik egy bizonyos fajta letisztult viselkedésforma, aminek az egyik aspektusa a kivülállók számára magabiztosságnak nevezett FELLÉPÉS. Azaz a társak felé való kommunikáció. Egyedül roppant nehéz ''magabiztosnak'' lenni. Mármint TÉNYLEG egyedül.
[Szerkesztve] -
dr faustus
senior tag
Ja, szóval nem magabiztosság, hanem inkább önazonosság kérdése. Szerintem.
A magabiztosság abból fakad, ha tisztában vagy saját értékeiddel, hibáiddal, és azokat el tudod fogadni. És ezzel a dologgal nagyon sok embernek problémái vannak, ezért vagy nagyon bizonytalanok, vagy pedig eszement mértékben bunkók.
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
kvamindegy, egy férfi bakker legyen férfi
....nem azt mondtam hogy verje el az asszonyt és fingja teli a szobát focimeccs nézés közbe, de annyi legyen benne, kortól függetlenül hogy nem úgy kommunikál mint egy 15 éves emós vagy lány....nemcsak eastsiderben, de minden hímneműben 
tbs: akkor elárulom hogy milyen kontextusból nézd, ill én mire gondoltam - nem alfahímnek kell lenni, csupán legyen annyi gerince a férfiembernek hogy ha tényleg az, ami (férfi) akkor mindig annak is látszódjon, nem valami újhullámos emo-szakadárnak, illetve ne keltse azt a látszatot hogy másféllel kezdődik a személyi száma....ha így érthető....erre meg írtam fentebbieket, nem kell macsóba átmenni, csak beszéljen-írjon egyszerűen normálisan, az még nem zárja ki hogy közlékeny legyen, vagy magabiztos, csak azt hogy nem nézik egy 14 éves kiscsaj mentális megtestesülésének
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Nos. Nézzük ebben a kontextusban -> ''...magabiztosabb nem túl feminim...'' Azaz kvázi érzéketlen, tesztoszteronfelhőben tocsogó macsó, alfahím. (Költői túlzás.)
Egyébként igazad van, de (szerintem) az alfahím jelzőt a fenti jelentésben szokták volt használni. A te jellemzésed az igazi ''alfákról'' elfogadható, de azokat a köznyelv nem nevezi alfának. Azért, mert ők NEM próbálnak élni MINDEN felkínálkozó lehetőséggel. Megint csak szerintem.
-
orbano
félisten
válasz
eastsider
üzenetére
sehogy nem lehet. felejtsd el. tipikus reakció tőled is, hogy azt hiszed, ha kimutatod az érzéseidet, akkor attól jobb lesz. nem lesz. szánalmas leszel, sajnálni fog, nagyobb távolságot fog tartani.
szép lassan inkább kezd el kiegyenesedni, legyél vele fickósabb, ne hallgasd végig mindig a hülyeségeit, szakítsd félbe, beszélj vidám témákról, oltogasd, hagyd ott néha szó nélkül. pl erre a párbeszédre is visszaírhatod, hogy ne siánkozzon már. nem vagy a barátnője, kettő van még millió jó pasi (kacsintós szmájli) -
The DJ
addikt
válasz
dr faustus
üzenetére
Ezen most lehaltam

Ezek után csak itt fogom lekérdezni az IP-ket
-
orbano
félisten
amit a csajok rühellnek és te alfahím mentalitásnak hiszel, az nem az. az valami nagyon más. javaslom figyelj meg egy-két igazi alfát. mindegyik egytől-egyig kedves, jókedvű, kommunikatív, barátkozós fajta, akiket mindenki szeret. az oktalan arrogancia nem alfahím tulajdonság.
az önazonosságban viszont egyetértünk. persze nem árt ha ehhez eleve egy kiegyensúlyozott önazonunk van
-
dr faustus
senior tag
Nahát, mit találtam: [link]

-
tekeyagd
aktív tag
Most elhagyom az országot 3 napra. Mire visszaérek neveljetek fel mindenkit!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eastsider
nagyúr
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
szóban nem így beszélekkk
távol álljon tőlem 
tennap teljesen más dolgokat mondott róla
és aszonta jó napja vt ma is....
kicsit rátértem a lényegre
h lehetne rávezetni, h még jobban rájöjjön a dologra?
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
''...15 év felett a csajok valahogy a kicsit magabiztosabb nem túl feminim beállítottságú pasikra buknak...''
A magabiztost szerintem nem kellene maszkulin tulajdonságnak beállítani...
És kibővíteném: 15 év fölött meg nemritkán rühellik az alfahím mentalitást...
Oké, ER kicsit tényleg izé, de nem azért amit mondtál neki. Lehet hogy jót akarsz neki mondani, de nem sikerül...
Fizikai-mentális határképesség-ismeret -> hit -> önbizalom -> nyugodt-derűs kisugárzás -> kellemes partner.
Ja, szóval nem magabiztosság, hanem inkább önazonosság kérdése. Szerintem.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
frame>24
üzenetére
Én nem vagyok pofozkodós. Sőt nem is kérnék találkozót. Ha megbántanak - bármilyen értelemben véve -, akkor csendben elvonulok, és miután megnyugodtam, élem tovább az életem. Ha nagyon sértő dologról van sző, akkor pár napon belül igyekszem megbeszélni az illetővel, de emiatt keresni nem szoktam.
-
Kobe
veterán
válasz
eastsider
üzenetére
ilyen tinédzser-szókinccsel ne csodálkozz ha megkérdőjelezik van-e : A, tartásod B, heterosexuális beállítottságod

egy dolog hogy ez csak egy fórum, de 15 év felett a csajok valahogy a kicsit magabiztosabb nem túl feminim beállítottságú pasikra buknak, ezt a te érdekedben mondom
-
frame>24
addikt
megbántottam a volt barátnőmet, s most egyből van kedve velem találkozni...

mért kell majd' minden nőnek fordított logikával működni?
[Szerkesztve] -
dr faustus
senior tag
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Szomi, hari, nekem is furcsa érzésem támad, mikor ilyen (ien
) szavakat látok leírva.
Azért kíváncsi vagyok, hogy ez a mostani tinédzser lányoknak bejövős fogalmazás, vagy ők is egyből a kék osztriga bárban érzik magukat, ha ilyet meglátnak.
[Szerkesztve] -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
eastsider
üzenetére

Hogy lehet olyat leírni férfiembernek, legyen bármilyen zsenge korú is (nem tudom mennyi), és bármilyen fájdalmas volt is a szakítása (aminek a hatása egész két napg tartott) hogy: ''am. má nem is vok szomi''
Le se mertem gépelni, inkább Ctrl+C - Ctrl+V...
Ez itt nem chat, hanem valami fórum. Vagy legalábbis múltkor még az volt, lemaradtam?
Mea maxima culpa, de ha így hirtelen magam elé képzelek egy olyan szituációt, amiben a ''szomi'' szót egy férfi szájából hallva nem török ki harsány röhögésben, az csak valami ilyesmi lehet: Mogadishu, UH-60 Black Hawk kb. 200 méteres magasságban a város felett, a két General Electric turbina egykedvű fütyüléssel forgatja a rotorokat, a fülesben a Creedence Clearwater Revival ''Fortunate Son'' című száma szól, a pilóták már negyed órája azon vitatkoznak, hogy Bush elnök az Antikrisztus 459-edik, avagy csak a 458-adik reinkarnációja, az egyik Delta lövész nagy unalmában kinéz az oldalajtón, és így szól: ''Höhö, nézzétek má' vazzeg, egy nagy csapat szomi.''
(és nem nézek minden nap Black Hawk Down-t)
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
Tegnapi, Tegnap előtti nap: kudarc
Nem jött el, mert bnője NEM MERT eljönni, (cserbenhagyta), egyedül meg nem jön el, mert nem ismer senkit... ne harizzak stb...(arrol a csajról simán elképzelem, h nem mert eljönni... még MSN-en is félénk, most úgy összevesztek, h .....)
beszéltünk 20 percet telón, MSN-en ilyeneket írogatott, h senki nem volt hozzá ilyen kedves, meg azért jólesik neki, h törődök vele...
PFF
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- OpenMediaVault
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen széket vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest