- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik #5624 üzenetére
Ez az elhasználódástól való rettegés talán 7-8 éve megalapozottabb lehetett, ma már viszont nagyon megbízható darabokat lehet kapni, úgy tudom a Transcend pl élettartam garanciát is vállal. Itt egy kis videó, amiben gyorsan elmondja a srác, amit tudni érdemes. Szerintem egyébként a Wii U leginkább olvasna róla mint írna (persze letölteni le kell rá a játékokat), rendszeresen írni inkább csak kisebb rendszeradatokat, pl játékidő, játékmentések, stb írna az eszközre. Az biztos, hogy én nem fogok vinyót kötni az enyémre (ha lesz), de ha van otthon nálad elfekvőben egy, akkor persze, próbáld meg azt először.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest