- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Guitar14 #3932 üzenetére
Hát, én valahogy úgy próbáltam fogni, hogy középen és a jobb szélén, de egyelőre nem ment
Majd még próbálgatom.
Azt kicsit sajnálom, hogy abban a generációban háttérbe szorultak a 2D játékok, a SNES-en rengeteg jó játék volt, és sokat még mai is szívesen újrajátszok (sőt, NES címeket is akár, a Contra végigjátszás 1-2 évente mindig előkerül).
Ezzel szemben az erre a generációra készült 3D játékokra fáj ránézni (de ugyanez PC-n is, amit anno leesett állal néztünk, az ma már megmosolyogtató).
Anno biztos nagy flash lehetett egy N64, sajnos csak az 576 kbyte lapjain láttam, illetve emlékszem, hogy a Sopranosban azon játszott Tony fiaρσгτσ: ez egy SNES mini klón lenne? Érdekes, mert pl. a facebookon is rendszeresen látni NES mini klón hírdetéseket, azokra nem csap le a hatóság (meg gondolom az aliexpressen is kismillió félét árulnak, úgy gondolom, hogy a facebookon hirdetettek legnagyobb része onnan jöhet)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest