Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Micro Four Thirds
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
And: Teljesítmény az hogy mennyi ideig tudd árammal ellátni, röviden. De valóban nem fognak azok a régi aksik szuperálni mert most néztem a töltőt, félig jelzi az aksikat, 300 mAh ami röhej, hisz 2500 mAh fele 1250 mAh. Csak kereskedő is mondta hogy a régi, rossz aksikat vissza lehet vele hozni... ez nem fog össze jönni, nem baj van új, annál érezhetően más a helyzet.
Nem foglalkozok elektrotechnikával így néhány szempontot hülyeségnek tartottam sok ideig. Amit megtanultam hogy a memória effectus létező dolog a Nimh aksiknál. Igényli az aksi a kisütést is nem csak a töltést mert a sok töltés tönkre is teszi ha nincs közte kisütés. Amikor az új aksikat töltötte a 2-ra fel akkor majd nem 100%-ra tudtak feltöltődni pont ami a gyártó ír a borításra. 3. feltöltésre érték el a megadott mah mennyiséget amit a gyártó írt az aksikra. Ennyit erről, hibából tanul az ember...
-
Dark Wander
tag
Régi aksikat akartam felújítani de még nem tapasztaltam változást. Már 2 szer végig futott az "alive" (frissítő) funkció de nem látok érdemi változást. Voltcraft manager 410 inteligens töltőm van. Hányszor futtassam végig a frissítő funkciót hogy az aksi teljesítménye közel kb 80-90% legyen?
-
Dark Wander
tag
Melyik a legjobb stapa bíró Ni-mh-s aksi? Tronic energy 2500 mh aksim van de volt hogy 10 perces videó készítésnél lemerült pedig teljesen fel volt töltve. Régen vettem de ezt a 2 darabot csak most kezdtem használni 1 hónapja. (addig a csomagolásában volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Politika
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest