Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Microsoft CEO Satya Nadella is now blogging about AI slop
Halljátok, a genAI nem egy slop gyár, hanem cognitive amplifier tool. Mostantól kérem szépen így hivatkozni rá.
-
pzstm
titán
Mondtam hogy olvso most az 1000 dollar…
-
frankdelgado
őstag
válasz
pszihó
üzenetére
Csak azt hiszem el, amit làtok. Ès azt làtom, h egy oled plusz ps5 pro verhetetlen. 304 makièrt vettem lemezmeghajtóval a prot, egy 2 teràs seriesx meg olyan 270 körül van nèmetből, itthon meg mèg dràgàbb. Gamepass? Ha ilyen èlettelen jàtèkfüggő lennèk, aki 2-3 naponta kipörget egy jàtèkot, akkor lehet megèrnè....
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
AC= openworld thirdperson akciójáték, minden második sony játék ugyanez
jrpgből most már kezdenek jönni xboxra is, de vagy csúszással (mire megjelenik a ff7r második része addigra ps-en már a harmadik lesz kint), vagy komplett szériák hiányoznak,mint Ys vagy Trails, illetve hiányosak(atelier)
indiekből pedig több és frissebb címek jönnek gamepassbe,mint plusba -
Döglött Róka
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
TIL: AC nincs boxra, jrpg szintugy nincs, gamepassban plane.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
nem is konkrét címek miatt, de ha valaki japán rpg-kkel vagy assassinscreeddel szeret játszani annak inkább a ps. ha valaki firstperson akciójátékokkal vagy indiekkel azzal meg tele a gamepass például. legalább egy kiindulópont
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Hanem?

Ha Astro, Horizon meg póki érdekli, akkor is ajánljunk neki gamepass-t? Nem mindenki MS részvényes.
¯\_(ツ)_/¯ -
Moby
veterán
Framegennel igen, de biztos nem preformance dlss-el, azt én nem használom. Pontosan nem tudok mondani, már lement, és uninstalláltam. Valamilyen DLSS (vagy quality, vagy balanced), framegen (nem tudom hányszoros), és minden csumára húzva. Billegérrel így sem volt különösebben érzékelhető inputlag, tökéletes volt a játékélmény. Soha nem láttam ettől szebb grafot. Olyan volt az egész mint egy benchmark, játékba ültetve.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ilyen kerdesnel szerintem alap, hogy nem szamitanak a platformexkluziv cimek.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
egyébként ha ilyen kérdésekkel jöttök akkor nagyon egyszerű lenne,ha hoznátok ~10 játékot,amivel mindenképpen játszani szeretnétek és az alapján könnyebb a válasz
-
pszihó
aktív tag
Valószinü örök kérdés!? Melyiket vegyem XBOX Series X lemezes, vagy PS5 pro+lemez meghajtó?
-
_drk
addikt
Pont azzal játszok így. Brutális a látvány, de ugye az az Nvidinak ilyen reklám is volt anno.
Ott működik, meg bírja a vas így használom. De ha variálnom kéne mit kell ki és be kapcsolni az lenne az első amit lejjebb vagy kikapcsolom.
Mondjuk Alan Wake2-nél muszáj volt bekapcsolnom mert anelkul az árnyékok nagyon gagyik voltak. -
Moby
veterán
Most pörgött le a Phantom Liberty nálam, pathtracinggel, sírtam a látványtól. Mint egy kicseszett film. Framegennel párosítva ma már ez teljesen vállalható, 150-200fps-el ment. Jól kell csak használni, és akkor frankóság az. De a legtöbb játékban sajnos bénaságba megy át az RT.
-
hombre[EU]
nagyúr
én is bekapcsolom ott ahol tudom, néhány játéknál sokat dob az összképen.
most ps5-ön division1-et coopoztam haverral és nagyon elavultnak nézett ki. nem a textúra vagy felbontás miatt hanem a bevilágítás,tükröződés volt gagyi. vagy ott a cyberpunk, konzolon a performance mód...az nem szép -
_drk
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mondjuk az az RT még mindig nagy faszság!
Én már most PC-n bekapcsolom, jobban néz ki, de annyi energiát megzabál, hogy inkább nagyobb textúra részletessêg, felbontás, FPS, bármi jobb attól. -
hombre[EU]
nagyúr
ha a digital foundry nagyítóval sem találja a különbségeket akkor azzal nehéz vitatkozni
a gépben benne van a potenciál és lehet ez a pro menti meg a sonyt a következő 3-4évben, pláne ha az árát lejjebb tudják vinni (ami nem lehetetlen, pro digital+reviziok).
de ehhez kell az is,hogy a játékok rendesen kihasználják (plussz sony support). ha raytracing mellett hozza a ~60fps-t az már olyan különbség,amit meggondol a többség -
_drk
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ezt le ne írd a PS5 topikban
. -
hombre[EU]
nagyúr
-
_drk
addikt
A piac számára nem léteznek, mert sok éves hardverrel nyomják és éves szinten is max pár ezer Ft-ot költenek.
Most a Sony-nál akik használtan vettek konzolt és használtan lemezeznek semennyire és sehol nem látszanak.
Vagy amit mondtam, World of tanks és néha megveszik a battlepast ha olyan.Viszont ők azért számítanak, mert meggyőzhetoek ha olyanok a körülmények.
Egyébként én nem mondtam, hogy minden fasza, de nem is annyira szar ahogy néha eloadjátok.
Hogy miért nincsenek nagy játékok meg sokszor lefutott kör, kevesebb kokó kéne 1-2 irodába...
-
Moby
veterán
Ha ők léteznek, valahonnan tudnunk kellene. Ha meg nem lehet tudni, sehol nem látszanak, akkor gyakorlatilag nem léteznek, hiszen semmire nincsenek hatással. A számok, és a grafikonok sem túl érdekesek persze. A hatások fontosak. Az meg látszik. Nem az az érdekes, hogy az elemzések mit mondanak, hanem az egyszerű tény, amit nem lehet negligálni. Az pedig annyi, hogy a szektor finoman szólva sincs jól. A sztórokat nem lepik el a nagy költségvetésű címek, nem jönnek a világraszóló sikerek, és nem dőlnek rekordok. Vagyis igen, negatív rekordok sorra. Regheteg bezárt stúdió, bedőlt projekt, elbocsájtott ember, felújítások, remaszterek, és maximális kockázalkerülés. Ez a jellemző kép a szektorról. Ebbe elég nehéz beleálmodni hogy minden fasza, akkor is, ha nem foglalkozunk a számokkal

-
F-ECT$
titán
-
_drk
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Persze, egy grafikonból kielemzünk mindent is! Nem ennyire egyszerű ez...
Azzal kezdtem, én azt tapasztaltam több kommunikációból meg az interneten böngészve, hogy jóval több gamer van mint ami bármilyen statisztikában és/vagy kutatásban szerepel.Olyan mint itt az átlag abból kevesebb van, hogy mindennel is játszik a kurrens platformon. Ami a drágulás, kezdve PS5 200 ezres induló árával és később 70-80 dolláros játékok miatt van.
Meg maga a kínálat is olyan, hogy pont a húzó nevek mint pl nem volt új GTA, COD-nál/fifánál már évek óta kivéreztetés megy, AC-ról ugye nem is beszélve.
Közben meg a Yotei még okés lenne, de egy Death Stranding 2 és Stalker 2 már kevés a marketingnek. -
Moby
veterán
A valve volt a legokosabb a sok közül, de ők is bajban vannak már, nem véletlenül próbálkoznak mostanra mindennel. Amit csináltak az gyorsan másolható volt, merthogy az nem volt túl sok minden. Ezt írtam az elejétől: az útkeresés időszaka megy. Egyelőre nem találja senki. Talán a nintendo igen, de az ő 100 éves múltjukat nem lehet adoptálni pár év alatt, az senkinek nem menne. A többi próbál valamit kiszenvedni. Nem látni még mi fog bejönni. Ahogy most csinálják mind, abból semmi sem tűnik működőképesnek még középtávon sem.
-
_drk
addikt
Hsz-es első részével full egyetértek. Túl sokat akarnak.
Második részével meg nem tudok mit kezdeni. Rengeteg bevétele van, 2010tőlfőleg, COD, GTA stb... Ezért is jöttek az egyre nagyobb befektetések, ami covidnál meg még több lett és azóta nem is tudják mit akarnak...
Mobil meg mindenkinek van. Ez ilyen egyértelmű, hogy ott van és elérhető rá a gaming, akkor mit akarunk. Szerintem még jó is mert az embereket rá vezeti a gamingre aki tényleg normálisabb élményt akar az vesz konzolt/PC-t.
Okos tv nélkül streaming se lenne olyan mint ma, kb HBO szinten ragadt volna ha külön hardver kéne hozzá.A helo szia-t meg az ultra hülyeség. Mond a Valve-nak akik egy 20 éve halott platformon vannak...

-
Moby
veterán
2000 óta...2000 óta a nagy semmi történt. A mobiltelefon, az történt 2000 óta. Más nem igazán.

-
Moby
veterán
Jórészt éppen az vezetett a jelenlegi helyzetbe, hogy a benne lévő potenciált túldimenzionálták. Ebbe sok iparág beleesett az elmúlt 10-15 évben, EV, kripto, most az AI, stb. A géming potens, mindig is az volt, de nem az 500 milliós dolláros játékokra potens. Nem a 100 millió eladások fölé potens, és efölé nincs növekedési potenciál. Megvannak a határai, és amíg a határai belül sikerült gondolkodni, többé-kevésbé jól is működött. Oda kell visszatérni. Ez az egyetlen lehetséges mód.
Éppen kb 2000-re érte el azt a határt, ahonnan már semmilyen különösebb növekedést nem tudott felmutatni (a konzol szektor). Nemhogy növekedést, az általános pénzromlást sem követte már le. Értelmezhetetlen hogy megint milyen növekedésről hadolválsz. Növekedett, ja. Megjelent a mobil, és azóta visz mindent. Minden másnak meg helószia van. -
_drk
addikt
Ahol értenek hozzá, ott megoldják. Ahol nem, meg megnézik a boltban mi-mennyi...
Csak nézd meg az előre összerakott gépeket milyen lehúzások vannak, vagy még jobb a Gamernoti, nem is hordozza de legalább 2x annyiba került hogy játszik..Moby.
Már sokszor leírtam. Lehet itt hozni a sok pesszimista mind meghalunk clickvadász cikket. Nem is érdekel ezek hogy készülnek....Ugyan akkor nagyobb képben pl 2000 óta, negyed evszázad alatt egy lesajnált, megvetett kis szubkultúrából milliárdos ipar nőtte ki magát ami az egyik ha nem a legtöbb bevételt hozza szórakoztató piacon.
A befektetős résszel nyilván egyetértek. Nincs ebbe se végtelen pénz és ugye ott is van a legtöbb baj, ahol a legtöbb pénz van. Így meg a leglátványosabb a vergődés, pl EA már évek óta mit csinál, meg ott a Ubisoft is. Full megérdemlik, tökéletes üzenet a piacnak. De nyilván szarnak rá majd erre is.
-
g4mer
senior tag
válasz
negyven2
üzenetére
Én most pont hasonló helyzetben vagyok, ps4-et megjelenés után vettem 2-3 évvel, eladtam az xboxomat, és ráfizettem kemény 25ezer ft-ot.
Most elmenne a ps4 talán 30ért, egy használt fat ps5-ért 130akat szeretnének elkérni, ki lehet fogni már garis slimeket 140-150ért ( főleg majd most az ünnepek után lesznek jó vételek szvsz a használt piacon).
Vennék ps5-öt, pont a gta VI. miatt, de az még 1 év a jelenlegi álláspontjuk alapján.
Na de milyen játékok vannak az új generációra? Konkrétan egy nagy 0 a kínálat szerintem, Ghost of Yōtei, meg a spider man 2 ami érdekesnek tűnik, de ezekért nem fogok venni egy konzolt.
PS4-re rengeteg exkluzív játék elérhető, pl az utolsó nagy húzócím is - god of war, amikor megvettem konkrétan egymás után adtam vettem a játékokat, olyan kínálat volt.
Konkrétan elcseszték ennek a generációnak az életperiódusának több mint a felét.
Az xbox 360/ ps3 generációt meg már nem is említem, főleg hogy 2 GTA játék is kijött rájuk.
De ez csak az én véleményem

-
pzstm
titán
We're headed for GPU-less hell in 2026.😰
- 5090s and 5080s being modded and pressed into AI.
- nVidia rumored to pause making 5060 and 5070.
- Nothing left of the 5000 series, Super models delayed indefinitely due to DRAM shortage.
- 3rd party GPU makers no longer can get bundled DRAM from nVidia, forced to fend for themselves.
- AMD next gen not till 2027.
It so over for PC upgrades in 2026. -
sz_b
csendes tag
Az emberiség száma nő… legalábbis a fejlődő országokban. A gaming piac számára releváns országokban, ha a migrációs tényezőt kivesszük a képletből, akkor a népesség csökkenő tendenciát mutat. Az átlagéletkor statisztikát növeli ha az új belépők a felnőtt lakásságból kerülnek ki (biztos van erre valami statisztika nem néztem utána) Ettől függetlenül igaz hogy az észak amerikai / európai piacokon már nagy növekedést nem nagyon lehet elérni viszont az ázsiai indiai piacokban még bőven van növekedési potenciál ha a pc/konzol gaminget nézzük.
-
Moby
veterán
A trend a lényeg. A trendek abban az irányba mozognak, hogy aszondja...
" the average age of console players in 2024 was 27.9 years old, a figure which has been on the rise since 2018, when it was 24.2 years old."
Namost ha abból indulunk ki, hogy a gyerekek folyamatosan születnek, és folyamatosan válnak felnőtté, és nem egyszerre születik sok, majd 20 év múlva megint (azért itt már nagyon mélyen vagyunk az színvonalban
), akkor nem oly nagyon nehéz megérteni még az átlag pH-s szinten sem, hogy a gyerekek bizony nem váltják le a szüleiket.
De a gond alapvetően nem ez. A gond az, hogy ez a piac a befeketetőknek már túl sok jót nem ígér. Annyit biztos nem, hogy mindenféle kockázatkerülő lépés nélkülé pénzt tegyenek bele. A kockázatkerülés meg a kreativitás ritkán szeretik egymást, többnyire azért van olyan állapotbanm a géming, amilyenben most látjuk.
Ez ezé baj. Nem azé, mer mi vén szarok tartjuk el az ipart. -
boxmaci
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ehhez két adalék:
Az ismert világ fele ázsiai emberekből áll.
A gacha szarok meg a tizenéveseket érdekli leginkább nemzetiségtől függetlenül, kiket? várjunk csak... tehát akkor mégiscsak népszerű a PC nekik is. -
Zó
aktív tag
Azért ha ott a konzol a nappaliban a megosztott játékokkal és előfizetéssel, akkor a gyerek tud játszani. Family sharing is létezik, és a közelmúltig elég olcsó tétel volt egy páréves, játékra messze nem alkalmatlan PC/laptop (ilyeneket könnyű örökölni családban, kellhet amúgy is a gyereknek, oda is adhatja egy időre a szülő stb.). Epices könyvtárat is lehetett az évek alatt építeni a gyereknek.
Nem mondom, hogy az anyagiak nem számítanak, de kár ezzel magyarázni. Ráadásul évtizedekkel ezelőtt még a PC nem is volt arányaiban olcsóbb, sem muszáj dolog, és sokszor a felnőttek használták a legkevésbé. Persze az egy szűkebb "enthusiast" kör volt, de onnan éppenséggel sikerült sokat bővülni. Az utóbbi évtizedek iparági vágyálmáihoz viszont legfeljebb az okostelefonok elterjedése tudott felnőni, és erősen kérdéses, mennyire lesznek hajlandóak váltani róluk felnőve, máshoz szokva a nem szubkultúrások.
-
jimpo
senior tag
Ez itt a reklám helye Atari - Christmas commercial (1981)
-
boxmaci
aktív tag
-
_drk
addikt
Nekem az az év tanulsága, hogy Rengeteg gamer semmilyen statisztikában nincs benne. Igen, kiöregszenek, de ugyan úgy játszanak. Eurotruck szimulátor ps4-en, World of tanks sok éves laptopon.
Gyerekek meg persze, hogy nem konzoloznak meg PC-znek, nincs rá pénzük.. Majd ha lesz leváltják apukát, aki közben megunta. Ezért ugyan akkor a piac.
ez mindig is egy szűk subkultúra lesz az anyagiak miatt. Nyilván van 10-ből 1 gyerek aki az összes zsebpénzét erre költi, meg a 10-2 apuka aki finanszirozza, de a 80 dolláros játék kéréseket USA-ban is kineveti apuka... -
Moby
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Az nem a piac megtorpanása, hanem a steam egyeduralmának a lassú olvadása miatt van. Az epic és az xbox egyre nagyobb szeletet kér a tortából már. De mire ezek elkezdenének jól működni gykorlatilag kiöregszik a célpiac. A fiatalokat már sem a konzolok sem a pc nem tudja megszólítani, az átlagéletkor leköveti az idő múlását, a fiatalok kiesnek ezekből. Ők már csak a mobilgéminget fogják tovább etetni. És ezen láthatóan a végtelen elköltött marketingdollár sem segít már.
-
Moby
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Semmi sem nő. Pénzben kifejezve még az általános pénzromlást sem követte le a gémingszektor. Gyakorlatilag 20 éve helybentopi van. A mobil térnyerésével jött egy kis fellendülés, de a sok éve vízionált robbanás sosem jött el. És talán már nem is fog. Btw épp a pc piac tartja magát talán a legjobban.

-
F-ECT$
titán
Az emberiség száma nő. Az életszínvonal szinte mindenhol nő. Simán benne lenne, hogy ez a szektor még évekig nőjön, csak már nem feltétlenül erre költik a pénzt a fiatalok.
-
Mike
veterán
Állandóan nem lehet növekedni
-
hombre[EU]
nagyúr
RIP Zampella
-
negyven2
nagyúr
De azt is érdemes, hogy, a tavaly november eladásait azért megdobta az akkor megjelent Pro model (18%-al, olyan 640 000 darabbal több ment el mint 2023 novemberében). Viszont még így is kevesebb PS5 konzol ment el mint a PS4 azonos időszakában (2017 novembere)... de most is kevesebb PS5 ment el mint 2018 novemberében PS4-ből.
-
jimpo
senior tag
-
sz_b
csendes tag
válasz
negyven2
üzenetére
Azért azt érdemes hozzátenni hogy a tavaly novemberi számok nagyon jók voltak a PS-nek és ahhoz képest volt a visszaesés ami egy kicsit azért árnyalja a képet.
"
PS5 Units Sold: 18.5 Million (9 million between Oct 2024-Dec 2024, 4 million in November 2024 alone best fiscal quarter ever for PS)"
-
F-ECT$
titán
Utólag könnyű magyarázatot találni, de előre ezt szerintem nem sokan látták.
-
válasz
negyven2
üzenetére
Yapp. Pontosan ezért még gázabb a dolog. Mármint, ok, konzolok közül PS-ből ment el a legtöbb, de így is siralmas a szitu. Mondjuk amennyire tudom, most nem is volt semmi húzónév, nem volt nyerő bundle, úgy meg nehéz ügy. Plusz ugye gazdasági problémák, plusz generáció vége felé járunk (kivéve Nintendo), szóval bőven van magyarázat a dologra. De akkor is elég fos eredmény.
-
negyven2
nagyúr
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Valószínűleg több dolog is közrejátszik ebben:
- Mind a PS5, mind a Series X|S többe kerül mint megjelenésekor, mert egyik sem akarja veszteségesen már árulni őket... amiért az Xbox drágább, az meg amiatt van, hogy lényegében azt drágább legyártani, illetve az, hogy nem akkora rá a kereslet és így nem tudnak annyira jó "alkupozíciót" kialakítani (nem szó szerint kell érteni, de a gyártóknak az a jó, ha sokat rendelsz tőlük, mert akkor megéri a gyártósorok fenntartása).
- Az emberek (pontosabban az a konzolvásárló réteg akik még nem vettek PS5/X|S-t, azok jelenleg és igazából sosem abban a pénzügyi helyzetben vannak, voltak, hogy ennyiért vegyenek konzolt.
- De az is ott van, hogy kimutatható tendencia az is, hogy a klasszikus console gaming "haldoklik", mert a genz és a náluk is fiatalabb korosztályt már nem érdekli annyira konzolos játszadozás, mint az idősebb korosztályt.
A Grand Theft Auto VI meg majd érdekes lesz. Mert bár anno a GTA V-ből olyan 3.5 hónap alatt elment 33 millió példány PS3/X360-ra, de magukat a konzol eladásokat nem igazán dobta meg... jobb eredmények születek mint 2012 azonos időszakában, de nem jelentősen, csak egy picivel jobbak.
És ugye akkor már azokat a konzolokat szinte aprópénzért dobták utánad... bár igaz, hogy akkor volt generációváltás is!
Na de a lényeg, hogy szerintem aki majd meg akarja venni a GTA VI-ot, az már rendelkezik jelen generációs konzollal, és akik a GTA VI miatt vennének majd konzolt, azok nem igazán fogják megmenteni ezt a zuhanó trendet. Bár a UK adatokban állítólag nincs benne a BF időszak, de a US-ben igen, és az ottani kedvezményekkel miatt lest csak 40%-os a PS5 visszaesése (vagyis nagyobb lett volna, ha nem lett volna rá kedvezmény.
Végül ott van az is, hogy a RAM/SSD/GPU (meg aztán még kitudja még mi) drágulások valószínűleg jelentkezni fognak majd a konzolok esetében is nemsokára. Vagyis simán lehet, hogy még jobban drágulni fog majd mind a PS5, mind az Xbox! És akkor megint ott lesz az, hogy vajon akik ~$500 körül nem vettek konzolt, azok majd hirtelen $7-800 a GTA VI fognak?
Amúgy érdekes lesz, mert ott van egy harmadik opció is kvázi... a Cloud! Mert ha elérhető lesz Cloud-ban is Day 1, akkor az lesz a kvázi legolcsóbb opció erre. -
Döglött Róka
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Jo hat gyalog jottek azok a hirek
-
wjbhbdux
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Most már jönnek a hírek hogy az óceánon innen sem jobb a helyzet. [link]
Vajon mi vezetett ide? A Rockstar bekamuzott idei dátuma a GTA 6 megjelenésre, aztán mindenki elmenekült előre vagy hátra, és szinte semmi komoly játék nem jelent meg az ünnepekre. GTA meg sehol.
-
negyven2
nagyúr
válasz
wjbhbdux
üzenetére
70%-al kevesebb Xbox ment el most novemberben, mint tavaly novemberben... viszont a PS5 esetében is 40%-al ment el kevesebb, pedig elég nagy kedvezménnyel árulták (főleg BF idején)... De a Switch-ből (mindkettő összesen) is kevesebb ment el, mint tavaly a Switch 1-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a gépben benne van a potenciál és lehet ez a pro menti meg a sonyt a következő 3-4évben, pláne ha az árát lejjebb tudják vinni (ami nem lehetetlen, pro digital+reviziok).