- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Na szóval elmondom, hogy mit tennék a helyedben.
Ha kulturált ''EU-konform hely'', akkor jók az esélyeid. Én egyszer vettem a nomaticától (szintén FrO) cuccot (gmini400) és le a kalappal.
Szóval mielőtt visszaküldeném, írnék egy szívhezszóló levelet, hogy az összes zsebpénzem ráment, évekig spóroltam, meg hót szegény vagyok, ez volt minden álmom, sok a postaköltség, stb. Azaz egy kicsit siránkozós, de abszolúte udvarias és nem fenyegető levelet. Persze a hibát is írd le, hogy kapásból rossz volt, meg ha a visszaküldenéd akkor a posta oda-vissza annyi lenne majdnem, mint ha vennél egy újat,és és akkor egy csomó ideig nélkülöznöd is kellene, meg jön a karácsony, sírnak a gyerekek, nem tudnak Shrekket nézni.
Ekkor előfordulhat, hogy megesik a szívük, és nem kell visszaküldened a régit, hanem sűrű elnézések közepette küldenek egy másikat, vagy az is lehet, hogy vissza kell, de esetleg állják a postát.
Nekem ilyen siránkozással sikerült szinte az összes rendőrségi büntetésem összegét kb. a felére redukálnom, vagy elengedtetnem.
Nem sokkal lenne nekik olcsóbb a rosszal való foglalkozás/javíttattás, minth a adnának egy másikat. Ráadásul lehet, hogy csak szemét lenne náluk, és úgyis kidobnák, és nyűg a nyakukon. Szerintem a legtöbb esetben csak azért küldetik vissza a rosszat, hogy élelmes emberkék ne tudjanak visszaélni. Ha egy kicsit ''sír'' az ember, és látják, hogy nem átverni akarod őket, akkor szerintem 1-1 esetben el tudnak tekinteni a visszaküldéstől. -
Tangerine
senior tag
Ez azt jelenti, hogy a vonal szintű jelek is megvannak, csatornánként(de minimum a subhoz).
Ez jó hír, azaz alternatív módon is tudod használni a sub-ot, de csak akkor, ha van erre egy felesleges erősítőd. Mint mondtad úgy szólt is.
Ebből kiderült, hogy vagy a sub csatorna végfokkal van gond, vagy érintkezési/forrasztási hiba.
Szóval a sub kimenet RCA-ra vagy köthetsz egy erősítőt és abba egy passzív sub-ot (amid jelenleg is van), vagy körhetsz rá egy aktív sub-ot, (amiben erősítő van, emléxel?)
Azt, hogy a passzív subodra forrasztasz egy RCA-t és ide bedugod FELEJTSD EL!
Ha mégis megteszed, a lehtséges következmények:
- tönkre teszed az erősítődet, de legalábbis azt a kimenetet az alacsony ellenállású passzív sub-bal
- ha mégis szólna, annyira halk lenne, hogy elhanyagolható
[Szerkesztve] -
Tangerine
senior tag
Ajjaj, ha a hangszórók is jártak hozzá, azaz ilyen ''minden egyben'' cucc akkor lehet, hogy tényleg rossz. Ez esetben nem látnám értelmét, hogy nem 5.1-re lenne beállítva (ha egyáltalán lehet állítani) a speaker config, ha adtak hozzá 5+1 hangszórót.
-
Tangerine
senior tag
Most látom a linkelt oldalon: ''5.1 amplified speakers output''
Ergó nem kell aktív sub. -
Tangerine
senior tag
Még annyit kérdezek, hogy nem lehet, hogy egy passzív subot próbálgatsz egy aktív subot váró kimeneten?
-
Tangerine
senior tag
Egyébként .1-es a film amivel próbálgatod (gy.k 5.1-es vagy 2.1-es a hangja)?
-
Tangerine
senior tag
Ja, félreolvastam, most nézem, hogy nem márkás. Hááát...
-
Tangerine
senior tag
Én azért körülnéznék a manuálban mégegyszer, mielőtt a gari miatt futkosnék. Szerintem minden normális házimozi erőlködő konfigjában be lehet állítani, hogy hány hangszóró, vagy akár a hangerőket külön-külön. Lehet, hogy teljesen le van halkítva.
Szerintem beállítási gond. Nem hiszem, hogy egy új cuccnak, főleg ha márkás rossz lenne a csatija.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest