- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
Andie
őstag
Óó, hát alkohol már ezer éve fennvan, nem attól romlott el. Irtam én már audió cd-ket korábban is - ámbár ebbe az új kocsiba még nem, lehet ennek érzékenyebb a fejegysége? Télleg, majd kipróbálom a most ''elbaxott'' cd-ket a korábbi kocsi fejegységében.
Win-t és gépet reinstallni meg csak ezért nem akarok, igaz már idöszerü, mert 2 éves a win rajta... de amúgy minden okés, szépen megy, nincs lassulás, stb. Ezermillió dolog van fent, a fejlesztöeszközöktöl kezdve a mobil, pda, stb kommunikációs proggikig, ezeket mind újrarakni több nap... No meglátjuk a tesztek után.
Köszi srácok a tippeket, jelzek amint van eredmény! -
Andie
őstag
Ez most trükkös kérdés volt. Hazamegyek, megnézem. 6.6.x.x. Ez tuti. De az alverziót nemtom sajna.
Azon csodálkoznék, hogy ha már elfogadta a serialt, akkor mér packázna? Ez már nagyon rafkós fiúkat feltételez ott a néróéknál. Énis programozó vagyok, és elképzelem ahogy Aheadék beépitik a védelmet :
- ne fogadjon el bármiylen serialt, csak ami az algoritmusunknak megfelel.
- illetve azon belül is ha valamilyen generátorral csinálták (ezt honnan tudnák egyébként?) - akkor fogadja el, de utánna rafkósan ronditson bele a lemezekbe...
Ááh, ezt nem gondolnám - ámbár ma már minden lehet...
u.i. : most keresgélek googlén (''cannot read audio cd nero''), és találtam pár fórumot, ugyanezzel a gonddal.
Fontos kérdés Peter! DVD irót szabad tisztitani a cleaner cd-vel? (amin az a kis ecsetke van)
Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest