- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Aktív témák
-
Joey_the_man
tag
A mianap megcseréltem egy pár venti helyét s egyúttal a kábeleket is zsugorcsőbe húztam, mindent visszarakok a gpbe ventiket bedugom z alaplapba.. bekepcsolom egy villanás az egyik ventin(a venti kék ledes, de most fehéren vilant) és egy se pörög .. gyorsan kinyomom a gpet .. kiderült az egyiken felcserétem a sárga-fekete kábeleket(de nem azon amelyik villant)..visszacserélem -semmi .. Mi lehet a gond?? Az alaplapi csatlakozók felmondták a szolgálatot? Mert most úgy műxik a gép+ a ventik hogy bedugtam egy molex csatlakozóba 12V ra.. Szal ha van valami tipp, tanács, tapaszatalat .. írjátok le kélek.. mert jobb lenne a lelkiismeretem ha nem csak úgy be lenne erőszakolva a ventikábel a molexba.. THX
Aktív témák
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest