Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Bajzika123

újonc

Sziasztok! Az a problémám van, hogy vettem egy m.2 nvme ssd-t, es nem tudom telepiteni a windowst rá az istenert sem.

Amiket probaltam:
    CMOS reset
    HDD lehúz es csak az SSD van bent es úgy telepíteni
    2 fajta windowst, 2 fajta pendriveval.

Minden kiralyul feltelepul meg minden, es amikor ujra indul telepítés utan, akkor vagy vissza dob a telepitohoz, vagy pedig kihoz egy kek halal cuccost amin van egy hiba uzenet. 2 fajta hiba uzenetet kapok, mindig mas. Ezt majd befogom tenni ide kep formájában.
    Megpróbáltam lehuzni a merevlemezt es úgy telepíteni, de akkor telepítés utan a biosba dob vissza. A bootoknal megpróbáltam 100 fajta módon elrendezni a sorrendet, mindenhogy ugyan az volt a végeredmény.

Biosban is legacy módban illetve uefi módban is próbáltam mar, szintén ugyanaz a végeredmény.

Ötletem sincsen hogy mit tudok vele csinálni.
    Ha a hddre telepítem gond nelkul elindult, viszont most legutobb lehuztam a lapról, hogy megpróbáljam megint hogy csak az ssd van bent, azóta mar arra sem tudom felrakni a windowst.

Konfig:
    Proci:Amd ryzen 5 1600
    Alaplap:Gygabyte ga a320m h
    Ssd: Kingston a2000 250gb

A Windowst eredeti oldalról töltöttem le, a pendriveot formaztam, mind a 2t.
    Illetve volt egy nCoreos is, es ugyan az volt a végeredmény mind a két esetben, mind a két pendriveval

Előre is köszi a valaszokat //telo

Aktív témák