Hirdetés
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
Aktív témák
-
Bajzika123
újonc
Sziasztok! Az a problémám van, hogy vettem egy m.2 nvme ssd-t, es nem tudom telepiteni a windowst rá az istenert sem.
Amiket probaltam:
CMOS reset
HDD lehúz es csak az SSD van bent es úgy telepíteni
2 fajta windowst, 2 fajta pendriveval.Minden kiralyul feltelepul meg minden, es amikor ujra indul telepítés utan, akkor vagy vissza dob a telepitohoz, vagy pedig kihoz egy kek halal cuccost amin van egy hiba uzenet. 2 fajta hiba uzenetet kapok, mindig mas. Ezt majd befogom tenni ide kep formájában.
Megpróbáltam lehuzni a merevlemezt es úgy telepíteni, de akkor telepítés utan a biosba dob vissza. A bootoknal megpróbáltam 100 fajta módon elrendezni a sorrendet, mindenhogy ugyan az volt a végeredmény.Biosban is legacy módban illetve uefi módban is próbáltam mar, szintén ugyanaz a végeredmény.
Ötletem sincsen hogy mit tudok vele csinálni.
Ha a hddre telepítem gond nelkul elindult, viszont most legutobb lehuztam a lapról, hogy megpróbáljam megint hogy csak az ssd van bent, azóta mar arra sem tudom felrakni a windowst.Konfig:
Proci:Amd ryzen 5 1600
Alaplap:Gygabyte ga a320m h
Ssd: Kingston a2000 250gbA Windowst eredeti oldalról töltöttem le, a pendriveot formaztam, mind a 2t.
Illetve volt egy nCoreos is, es ugyan az volt a végeredmény mind a két esetben, mind a két pendrivevalElőre is köszi a valaszokat //telo
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest