- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
senior tag
A vga lehet a ludas, ha garis a kártyád akkor vissza gariba, mond is meg hogy nem működik a gépedben.
A lényeg úgyis kipróbálják a boltban, ha korrektek akkor kiderül hogy vga a ludas.(#32920) Bonyhi Edő
A géped 1 évig tökéletesen működött ugyanez a konfigod.
Az ssd lehetséges hogy hardveresen hibás?
A lényeg ha van lehetőséged is rá egy pendriv-al Hiren's.BootCD-t futassál tesztelni a gépedet.[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
Itt vagyok és gondolkodtam a gondodon.
A tápod elég a gépednek ez biztos.
A tápod tényleg jó és IGP-s alaplapi vga-ról, "megaszondtam" jól működik a géped, ez a fontos a számodra.
A lényeg: Msi gtx 1070 gaming x vga kártyának kettő segéd-tápcsatlakozója is van és mind a kettőt csatlakoztattad?
Az érintkezési hiba is lehetséges.....
1.) Fontos a géped tápja ne legyen áram alatt, konnektorból 220-ból tápkábelt is kihúzni és várni k.b.30-másodpercet is.
2.) Ezután próbáld óvatosan megmozgatni a tápdugókat és ezután betenni a vga kártyát és segédtápokat is csatlakoztatni.
3.) Ha mindent jó és helyén is van és mégsem indulna el a géped, vga csere vagy másik gépben kipróbálni hogy ott jól működik-e?Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
Az Msi gtx 1070 gaming x tdp-t nem néztem de komoly táp igénye is lehet.
Rámértél a műszerrel, hogy csináltad a mérést, tápot kivetted a gépedből?
Beidézném mert nem értem pontosan, "Egyébként IGP-vel meg működik a kártya.", alaplapi vga-ról beszélsz?
Bocss de az ujj összes hardvereket nem ismerhetem, más platformon dolgozom.
Kimaradt majdnem, milyen tápot használsz?[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- eFootball
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- GAMER confiuráció , hardware frissítés miatt eladó !!
- Mac Mini M2 8GB Újszerű/256ssd/2027.01.09. Gar./p3971
- Belépő GAMER PC! Intel Xeon E5-2650 / GTX 1070 / 16GB DDR4 / X99 / 240GB SSD / 700w
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600 / RTX 2080Ti 11GB / 32GB DDR4
- GAMER PC! Ryzen 3600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 250GB SSD / 1TB HDD / 600w! BeszámítOK