- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz Walter_White #35886 üzenetére
Közben rákerestem a garanciális feltételekre a Samsung-nál, és a 840, 840 EVO típusoknál nincs megadva maximális TBW küszöb, így a 3 éves időszak alatt bármikor lehet garanciáztatni. Már csak azt kell megtudnom, a bolt ahol vettem mit szól ahhoz, ha egy egyébként még működő, de 1%-os kondíciójú (és e mellett 100%-os teljesítményű) SSD-t akarok kicseréltetni.
Fancy quote placeholder
-
Memora
senior tag
válasz Walter_White #35886 üzenetére
Köszi, jó tudni hogy mire számíthatok az SSD-nél. Egyébként azóta megint stabil a gép, mióta először jeleztem itt a topicban a hibát (csak a kábeleket igazítottam meg és portalanítottam egy kicsit).
Egyébként lehet gariztatni olyan SSD-t, amelyiknél a teljesítmény ugyan még mindig 100%-os, de a kondíció csak 1%, mert a lapozófájl már sz@rrá írta? Én mindenesetre nem bánnám.
2 év 7 hónapos, így még majd fél évig garanciális. Ha esetleg kicserélik, akkor biztos hogy nem teszem bele addig a gépbe, amíg nem lesz benne legalább 8GB ram, és valószínűleg új Windows-t is adnék nekiFancy quote placeholder
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politikai mémek
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest