-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
JuhaAasz
csendes tag
megértelek...bár én erre is kitaláltam egy megoldást, mármint a lelkiismeretem számára
ha az élmezőnybe valaki lerammol direkt, szándékosan, akkor azt nem tekintem a versenybe, és ugy vagyok vele, hogy nyertem mert a többieknél jobb voltamha nem az élmezőnybe rammol ki direkt akkor leszarom, hogy nyertem e volna, ha pedig véletlenül rammolódok be, akkor is elnézem, mert nem tudok mit csinálni, pechem van, hisz van amikor az ellenfél jár igy(ilyenkor egyből irja, hogy rammer, report blabla
de kit érdekel)
lényeg, hogy, ha direkt rammolnak ki, akkor leszarom a versenyt, ha véletlenül rammolódik ki, akkor még beleadok apait anyait, hogy minél jobban végezzek, ha pedig rammentes versenyen tisztán nyerek akkor pedig elismerem magam
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest