- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
aktív tag
válasz
Balller #6973 üzenetére
Nos, mint írtad a döntés a te kezedben van. Kényszeríteni senki nem tud és senkit nem lehet arra hogy csaljon egy játékban, amin ráadásul nem is az életed múlik.
De, gyenge, jellemtelen emberek mindig voltak és lesznek. De nem csak a magyarok között, az egész világban vannak, és sajnos, lesznek is ilyenek, ezért nem értem miért van ez a nagy felhajtás akörül hogy egy két magyar csal. Igen, vannak, de van, azaz én már találkoztam amcsi, japán, kínai, spanyol, stb. játékosokkal is (nem csak orosszal) is aki csalt.
Na mindegy, ez van, volt és lesz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest