- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- HP notebook topic
- Apple asztali gépek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nagyon sok hardveren megoldható lenne a resizable BAR támogatása
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
aktív tag
válasz
Balller #6973 üzenetére
Nos, mint írtad a döntés a te kezedben van. Kényszeríteni senki nem tud és senkit nem lehet arra hogy csaljon egy játékban, amin ráadásul nem is az életed múlik.
De, gyenge, jellemtelen emberek mindig voltak és lesznek. De nem csak a magyarok között, az egész világban vannak, és sajnos, lesznek is ilyenek, ezért nem értem miért van ez a nagy felhajtás akörül hogy egy két magyar csal. Igen, vannak, de van, azaz én már találkoztam amcsi, japán, kínai, spanyol, stb. játékosokkal is (nem csak orosszal) is aki csalt.
Na mindegy, ez van, volt és lesz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Rode Mikrofon - RØDE NT-USB+ Professzionális kondenzátor USB mikrofon
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest