Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

válasz Yeffy #5997 üzenetére

én se tudom, miért lehet az, hogy még mindig nem került a temérdek boostból egy kis apró mennyiség az annyiszor emlegetett M3 E92-re. TutuHawernek még mindig csak egy boostos autója van, ahogy látható is a stat oldalon neki. Kimondtam sokszor, hogy nem szeretem a lotusokat, nem szeretem a fordokat, és szeretem inkább a skyline r34-est, van is belőle 2, és ehhez tartom magam. Tehát hosszú posztokon ecsetelni, hogy mennyire várja a BMW-t, majd akármi mást előrébb tenni... ez zavarta TutuHawert. Egyébként nagyon jó, hogy megmondjátok, mi a véleményetek a csávóról, néha helyre kell tenni, ha elszáll. Korábban Mr "Megmondóember" "legyőzhetetlen" CSILES helyreigazított, hogy kapjak a fejemnhez, de ő most eltűnt kissé. A lényeg, hogy nem igaz, hogy nem került boost arra a fos bmw-re ennyi szájtépés után se. :K
    szerk: én meg az összes pro tuned minőségi alkatrészt is beledobtam azonnal... még van mit variálni vele, de legalább van miből engedi.
    + van még egy skyline R34-esem, elég speckó tuninggal... a stat oldalon megtekinthető, hogy a végsebesség adat majdnem 600. Elég ütős, a menettulajdonságai meg főleg jók!

Új hozzászólás Aktív témák