Hirdetés
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedmetal
tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Kedves Noxwill!
Nem tudom, hogy a mondanivalóm mely része utalt arra, hogy csalónak gondollak, de hogy ne legyen félreérthető: nem gondolom, hogy csaltál.
Az már más kérdés, hogy egy általad kétértelműnek gondolt szövegkörnyezetből miért pont erre és miért nem a másik lehetőségre gondoltál.
Egyébként meg nem mindegy, hogy mit gondolok?
Tegnap pont erről beszélgettem egy munkatársammal, aki egy lövöldözős játékban szokott játszani, de már ritkán teszi, mert megunta, hogy belépés után 5 mp-en belül "head shot"-ot kap. Mesélte, hogy a fejlesztők elkezdték kiszűrni a csalókat, de ennek az lett az eredménye, hogy a beléptető program percekig futtatja az ellenőrzést a felhasználó gépén, hogy nem-e használ cheat programot.
Sajnos mindig a normális felhasználók szívnak! Így is, úgy is
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos
üzenetére
Mondjuk nem értem miért nem. Biztos félnek, hogy elvesztik a boos-os kövér fizető Vér Pistiket.

Új hozzászólás Aktív témák

- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest