Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
jól esik, köszönöm.
egyébként a háttérben most egy nagyon komoly projekten dolgozom, amiről legyen elég annyi, hogy nagyon szar reputációval bíró autót vezetek, és hihetetlen nagy lehetőséget látok benne. kicsit gyúrok még, aztán felfedem, mi is ez a projekt, de lehet, hogy soha. Egy biztos: többen is viccelődtek már rajta, hogy direkt megyek szar gépekkel... nyilván nem, de a baj az, hogy a lotust és sose szerettem, meg a porschékat se igazán. Muszáj csodát tenni a többi géppel, ami marha jó érzés, ha sikerül. Aki Audi TT-t hajt, annak ajánlom a piros színű váltót csak kipróbálásra, mert nekem tetszik az autó vele.
Új hozzászólás Aktív témák

- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
egyébként a háttérben most egy nagyon komoly projekten dolgozom, amiről legyen elég annyi, hogy nagyon szar reputációval bíró autót vezetek, és hihetetlen nagy lehetőséget látok benne. kicsit gyúrok még, aztán felfedem, mi is ez a projekt, de lehet, hogy soha. Egy biztos: többen is viccelődtek már rajta, hogy direkt megyek szar gépekkel... nyilván nem, de a baj az, hogy a lotust és sose szerettem, meg a porschékat se igazán. Muszáj csodát tenni a többi géppel, ami marha jó érzés, ha sikerül. Aki Audi TT-t hajt, annak ajánlom a piros színű váltót csak kipróbálásra, mert nekem tetszik az autó vele.