-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
Nem is ezekre gondoltam hibaként, win7-en 1200-on max grafon már a memó miatt is haldoklik, lapozófájlból meg nem akarok többet, mert akkor már beszaggat, xp-n meg 1600 high-on letiltva a lapozófájl és még marad kb 5% memó + játszhatóbb is lenne.Tehát ezért szeretnék xp-n játszani.
Tudom vegyek több memót, de akkor már kéne új proc is meg lap is..
A szink-re én is gondoltam, de a versenymenet az reális, tehát nem megy mondjuk a game 150-200-300% gyorsasággal, csak a betöltések, meg a visszaszámlálás hiánya.
Én már láttam ilyesmit, pl T.E-n egyből megfognak 5-10M-el a start után, nem látom ki, de egyszer csak off. Ahogy néztem vannak xp-ről akiknek semmi gond, de láttam pár hasonló "xp-s startott", eredményt amikor win7-ről voltam.
Akkor én is azt hittem, hogy csít, de később a régi UT miatt feltettem az xp-t és gondoltam az összes játékot erről tolom, akkor láttam, hogy mégsem.
Driver-re tudok csak gondolni, de fogalmam nincs, hogy melyik akad össze.Nézegettem a world fórumot is,de nem láttam ilyesmit, sőt sehol sem.
A game fájlokat még átnézem hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest