- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
barack1997 #8673 üzenetére
Nem rossz!
Csak nekem túl egyszerű! -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #8698 üzenetére
Grat!
-
SylarHUN
senior tag
FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!
Muszáj felmenni erre az oldalra és az EA felhasználóval és jelszóvan (amit az nfsw-ben használsz) bejelentkezni. Ha ez megvan ad egy kódot.
Ezután kéri, hogy jelentkezz be az NFSW fiókodba, ha ezt jól csináltad, ki írja, hogy 1200sb hozzáírva a számládhoz.MUSZÁJ A LINKRŐL BEJELENTKEZNI!
-
SylarHUN
senior tag
Tegnap, megvettem az ELITE Dodge Viper cop-ot és azzal versenyeztem egy jó párat. Szinte esélytelen voltam a T2-s járgányok ellen is, de mégis végig mentem.
Kellemes meglepi volt, mert bizony, még nyernem is sikerült vele.Volt egy játékos, minden egyes alkalommal, amikor elkalapált, ki írta a chat-re, hogy "exellent" "again exellent", de amikor én győztem akkor meg gyorsan kilépett a versenyből. Na ez az ami undorító! Nem tud veszíteni.
Azokból lesznek az igazi győztesek, akik megtanulnak veszíteni!
-
SylarHUN
senior tag
Én is firkáltam!
-
SylarHUN
senior tag
Van egy olyan sejtésem, hogy ez 2013-ban mindent vinni fog.
-
SylarHUN
senior tag
Na akkor csatlakozom én is a videózó emberkék csoportjához.
Íme az első verseny videóm.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #8475 üzenetére
Grat hozzá.
Nagyon jó választás volt. Szép és jó autó.
Különösen az út tartása a kanyar stabilitása és kanyar sebessége kiváló! -
SylarHUN
senior tag
válasz
LamerGyuri #8435 üzenetére
Megvan a megoldás.
Ha új accountot indítasz, akkor kapsz ingyen egy T3-as verdát (Gallardó, Ford GT, Nissan R35)
-
SylarHUN
senior tag
Mi van Ford GT világnap?
Miért van a játékosok legalább fele vele? -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #8412 üzenetére
Nekem minden power up használata nélkül is sikerült simán áthajtanom a trafikon.
Ez most 1 új bug. -
SylarHUN
senior tag
Ne aggódj!
Megfogod szokni.
Hidd el nem rossz ez.
Pl. a sok hülye rammolós, most jól megszívja.Az tény, hogy az eddigi futamaimon, vagy fölényesen nyertem, vagy baromira kikaptam.
Nehéz jól eltalálni a skilleket.Asszem én az erős és hosszú nitróra szavazok, + 1 db ram skill és úgy tűnik nekem ez fekszik.
-
SylarHUN
senior tag
Ebben a rendszerben a skill pontok nagy része, teljesen fölöslegessé vált.
Nagyon jónak vélem ezt az újítást.
-
SylarHUN
senior tag
Az egyszer biztos, hogy szokni kell a rendszert.
Bizonyos autók akár 40-45 km/h val is lassabbak lettek.
Az a baj, hogy most már nem csak a partokat kell vadászni, hanem a skilleket is.
Nagyon kell vigyázni, nehogy tereptárgynak menjen az ember és nehogy trafiknak, mert az végzetes.
-
SylarHUN
senior tag
Nekem egyenlőre tetszik ez az újítás.
Majd később is így lesz e azt majd megtudom.Most nyert értelmet az egy fajta kocsiból többet veszek megoldás.
Most nyert értelmet az, hogy az egyik kocsi verseny a másik menekülős.
Innentől fogva, lesz versenyre használt autó és lesz TE-re használt.
Kell építeni egy ilyet és egy olyat.
Ez nem is olyan nagy hülyeség.
Csak rengeteg idő és pénz.Időszerű lenne a garázs átépítése is. Mert így nagyon nehéz az autók közti kutakodás.
Hiszen lehet, hogy a garázs elejében van az arra a pályára skillezett autó a másikra épített meg a túlvégen. Macerás a kocsik közti váltás nagyon. Eddig is az volt, de így most többet kell váltogatni. Nem hinném, hogy az eddigi 77 autómat mind rendesen felfogom skillezni. -
SylarHUN
senior tag
válasz
DeadBullet #8311 üzenetére
Ez nagyon görény dolog.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Mr.Skynet #8307 üzenetére
Ebbe az egészbe csak az a szopacs, hogy minden autóhoz meg kell csinálni külön, mert már nem a komplett driver-hez tartozik, hanem autónként te változtatod.
Ami persze nem rossz, csak marha nagy meló, rengeteg idő és még több forint.Nekem van 76 autóm, te agya isten az mennyi pénzbe fog kerülni, hogy az eddigi tulajdonságaim mindegyikbe belekerüljenek!
Mr.Skynet:
Valóban az eddigi skilljeid át lesznek konvertálva alkatrésszé.
Amivel kitörölheted (és mindenki) a segged. -
SylarHUN
senior tag
Mentem ma 2-3 menetet és azt vettem észre, hogy a rajtnál elugrok és hirtelen vissza lassul a kocsim és így szépen beérnek a többiek.
Nagyon látványos az ahogyan vissza lassulok. -
SylarHUN
senior tag
válasz
LamerGyuri #8163 üzenetére
Az Orosz olcsóbb boost-ot, csak új játékosok vehetik. Új profilt kell miatta indítani.
-
SylarHUN
senior tag
Szerintem meg a Mitsubishi Eclipse a legjobban kinéző autó a játékban. Minden irányból nézve tökéletes és még nagyon jó is.
Még T3 autók is megszorongathatók vele, nem is kicsit.Véleményem szerint az ELITE jelzőt nem azért kapják ezek az autók, mert ők a leggyorsabb, legjobban irányítható kocsik, hanem azért mert a külsejük különleges, illetve különleges funkcióik vannak, rendelkeznek különleges effektekkel.
-
SylarHUN
senior tag
Ask Marc 64:
- Ling eltávozott a csapatból, Drew veszi át a helyét
- 6-8 héten belül komoly javulás várható a szerverek terén
- Az elkövetkezendő hónapokban változni fog az autóválasztás a garázsban
- Free Roam kamera készítése még mindig folyamatban
- A chat-en még mindig dolgoznak
- A játék nem lesz elérhető Mac-en
- Az autók különböző osztályokra lesznek osztva (Car Class), kiegyensúlyozottabbak lesznek
- Ford GT jelenleg újrahangolás alatt van
- Bővebb külső tuningrendszer várható, külön alkatrészekkel - majd egyszer
- A különböző játékok nyerteseit random sorsolással döntik el, aki többször is nyert már, az szimplán szerencsés
- Drift nincs tervezve, Drag hamarabb lesz
- Több "Car Class" lesz, mint Tier
- Az elkövetkezendő hónapokban érkezik a Tier 4
- Nem lesz 50-nél magasabb a szinthatár
- Júliusban sok nyereményjáték, Year 2-stílusú autó/festés várható
- Jövő héten érkezik a következő IGC-autó, ami Tier 2-es lesz
- A 3. szinten kapott 600 SB továbbra is jelen van
- Új Team Escape pályák várhatók
- A csalók ellen továbbra is küzdenek
- A következő hetekben az EVO X is újra lesz hangolva
- A játék rendszerigénye nem fog csökkenni
- Júniusban érkeznek az SUV-kFordította: © RED BULL F
Forrás: SG
-
SylarHUN
senior tag
Visszarakták a weboldalon a felső bejelentkező csíkot.
Nem semmi.
Jól megmelóztak vele. -
SylarHUN
senior tag
Háááááát!
Az R34 továbbra is lepkefing!
Mentem az Undeground-os al és a Raven-el, de sehol nincsenek. -
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Nem fényképbolt.
Tök 1xre értünk be az ellenfelemmel és gondolom azért rakott két helyre, mert fogalma sem volt a szervernek, hogy most mi van.Milyen mázlisak sokan. Én eddig 1db ultra alkatrészt kaptam összevissza.
Elköltöttem 2millát misteri pack-ra és csak power-up volt bennük.Az a baj, hogy én szoktam venni Platina kártyát, ezért nekem nem ad megnyerhetőt.
Nagy szemétség. Ezért nem is veszek többet. -
SylarHUN
senior tag
Köszönöm mindenkinek, igyekszem.
NFree
Tudod ezek csak úgy hirtelen jönnek nálam, bérmunkánál biztos csak bénáznék. -
SylarHUN
senior tag
Én egy Lotus Esprit GT1-nek rettenetesen örülnék, ha már lotus akkor ez.
-
SylarHUN
senior tag
Ez a hónap sem marad IGC autó nélkül, és ahogy azt igérték, egy vérbeli tuner autót kaptak ezúttal az IGC-s játékosok, ami nem más mint a Nissan Skyline GT-R R32!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
noblem1983 #7906 üzenetére
Itt van ismét az a bizonyos leírás!
-
SylarHUN
senior tag
24 órára ingyen bérelhető az Audi A1!
Partnering with Audi, Need for Speed World is proud to present the custom A1 clubsport quattro at this year's Worthersee event in Austria. This one-of-a-kind show car was created officially for Need for Speed World fans and will only be available as a free in-game rental from June 1 to June 4, 2011.
Need for Speed World is the Play4Free online PC racing game from EA, in which players take part in races in a giant multiplayer world.
To test drive the Audi A1 clubsport quattro, log-in to Need for Speed World and go to the car dealer. Select Tier 2 and click on Audi for your 24 hour rental. Try it for free in Need for Speed World now!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
szakalistvan #7786 üzenetére
Na erre nem sokan gondoltak!
Szemfüles!3 kocsi után a 4. IGC-s, 500 SB a garázshely miatt, tehát korántsem ingyenes.
-
SylarHUN
senior tag
Ezen besírtam!
-
-
SylarHUN
senior tag
Nem NFS World, de talán valakiket érdekel.
Egy érdekes összehasonlító videó az ACR és a Grand turismo 5 szereplésével.
Mind kettő játékot ugyan azon a helyszínen futtatják, osztott képernyőn.Nem tudom eldönteni melyik a szebb.
-
SylarHUN
senior tag
Ez mekkora!
Cicik csak úgy lobognak!
Drift -
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Az nfs weboldalon nekem nincs meg a felső csík ahol belehet jelentkezni.
Ez érdekes. -
SylarHUN
senior tag
Valahol lentebb én is említettem ezt a problémát.
Annyiból örülök, hogy nem csak nálam létezik.Tegnap zötyögtünk UFO1-el és ami nagyon érdekes volt.
Nekem jobb a gyorsulásom kb 30 pontal mint az övé, de viszont neki meg a végsebessége jobb 40-el, meg a kanyarodásom is jobb kb 10-el mint az övé.
Mégis a rajt pillanatában ő gyorsul jobban, viszont a gyors részeken, én feltudok zárkózni rá.
Végsebességre 1 km/h val ment jobban nálam.Akkor ez hogy is van?
A megfejtés, tuti a szinkronizációban keresendő.
-
SylarHUN
senior tag
Vettem egy GT3 RS-t pluszba és így hagyom stock állapotában.
És itt jön a vicc. Ugyan úgy csúszik mint a többi autóm. Pedig még csak üveget sem színeztem rajta.
Ahogy a gázt visszaengedem már pördül is.
Tehát nem a tuningjaim a hibásak. -
SylarHUN
senior tag
UFO!
Most online leszek egy darabig.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
nmemlekszem #7621 üzenetére
Lehet, hogy túl sok a kocsi a profilunkban és azért van ez.
Én is nekiálltam partokat cserélgetni de a hiba ugyan úgy megvan.
-
SylarHUN
senior tag
Megpróbálok mindet úgy intézni, hogy ott legyek a tesztelésen.
Elég furcsa dolog történt velem az elmúlt napokban.
Minden autóm be van lassulva. Olyannyira, hogy az azonos verdákból még a stock (semmi tuning) is odaverik a felhúzott járgányaim. Nem értem mi lehet.Ja és a hirtelen megpördüléses balhé mindig meg van.
Kanyar előtt ahogy visszaveszem a gázt, azonnal megforog szinte az összes autóm.
Nitró használat mellett, meg még szaltózom is.Megfogok őrülni!
-
SylarHUN
senior tag
Több hónapnyi várakozás után az EA lerántotta a leplet a World első Tier 4-es autójáról, amivel együtt egy sokak által várt cég is képviseltetni fogja magát a Worldben, és ez az autó nem más mint a Ferrari California GT!
Ennek, és a további Tier 4-es autóknak a tesztelése, és javítása még folyamatban van, de már nem kell rájuk sokat várni, és ti is koptathatjátok vele a World utcáit!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
noblem1983 #7550 üzenetére
Köszönöm.
Így elsőre mintha a Z06 jobb lenne.
Gyorsulásra 100x jobb. -
SylarHUN
senior tag
Ezt láttátok már?
-
SylarHUN
senior tag
Ma nagyon kötekedőre vettem a figurát.
Bocsánat HGABE!
A mi viszont tuti.
Ha valakinél szinkronizációs hiba jelentkezik (ez volt ma nálam, feltehetőleg) az ellenfél azt látja, hogy falazol, lökdösődsz, és sajnos a szerver is így látja, tehát te hiába mész szépen és mindent jó csinálsz a szinkron hiba miatt, nem csak az ellen látja úgy hanem a szerver is. Ennek folyamodványa az, hogy az autód lassabb lesz mint azt gondolnád. Mert a szerver ilyen infókat küld vissza a gépednek.Csináltam egy LAN kártya cserét és egy router restartot. Remélem most már, minden rendben lesz.
-
SylarHUN
senior tag
Nekem is problémám támadt.
Kérdeznék.
Elsősorban a Zonda, M3 GTS, Procar tulajokat kérdezem.
Nálam az történt, ha használom a nitrót, és vissza engedem a gázt az autó azonnal megpördül, ha pedig a nitro már elfogyott és kanyar következik akkor ott is megpördül, van, hogy csak keresztbe áll. (1 héttel ezelőttig semmi ilyen bajom nem volt)Ez mitől lehet?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
janihunk #7470 üzenetére
Ezt így nézve, elég nagy anyagi kiesés lehetett.
Mondjuk, ha valaki a kereskedelemben dolgozik, és valószínűleg vagyunk itt rajtam kívül egy páran, akkor azoknak ez nem is volt kérdés.
Hiába vették az emberek mint állat a boostot, töredék összegért jutottak hozzá, (még azok is áldoztak rá, akik alapból a régi áron nem vettek volna soha) így aztán lehet, hogy ott és akkor ez jó bevételnek tűnt, de a jövőre kivetítve ez hatalmas bukta volt.
Miért is?
A saját példámat hozom fel.
Én minden hónapban költöttem a játékra kb. 8000ft. Amiért kaptam kb. 16.000 SB-t.
A Lengyel boostra költöttem kb. 15.000ft. kaptam érte 1.200.000 boostot.
És van még belőle annyi, hogy minimum 1 évig nem kell boostot vennem.
És nagyon sokan vannak ezzel hasonlóképpen.
Tehát ez a Lengyel SB-s dolog ezért hatalmas bukta.Szinte a nyakamat teszem rá, hogy SOHA többet nem csinálnak ilyen mértékű leértékelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest